تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829415261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای دیپورت یک محقق ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ماجرای دیپورت یک محقق ایرانی
روز نو : هفته گذشته خبر بازگرداندن یک محقق ایرانی از بوستون به ایران خبرساز شد. سیدمحسن دهنوی دانش آموخته دکتری بیوشیمی دانشگاه صنعتی شریف است که برای یک پروژه تحقیقاتی در موضوع سرطان با دانشگاه هاروارد به بوستون سفر کرده بود. اما پلیس آمریکا از ورود او با وجود داشتن ویزا ممانعت کرد. خاطره بیش از یک سال حبس دکتر عطاردی استاد دانشکده برق دانشگاه صنعتیدشریف در آمریکا هنوز در خاطر جامعه دانشگاهی هست. جال که دهنوی به ایران بازگشته جویای جزئیات بیشتری از این اتفاق شدیم. 


پرده اول: روش درمانی جدید
 
آن طور که سید محسن دهنوی می گوید پنج سال پیش با تز دکتری وارد حوزه پزشکی و سلامت شد؛ نانوبیوتکنولوژی در آنزیم های انسانی. تکنیکی که کاربردهای زیادی در روش های درمانی نوین دارد. با چند نفر از دوستان دکتری  اش بیوتکنولوژی تصمیم گرفتند روی درمان های جدید سرطان کار کنند.
 
بعد از تحقیقات روی این موضوع در دانشگاه شریف یک فرصت پژوهشی در دانشگاه هاروارد برای کار روی این موضوع تعریف شد. هاروارد را می توان سرآمد حوزه ایمیونوتراپی دانست. این یک فرصت بزرگ بود، امکانی برای انتقال یک دانش و فناوری نو در حوزه سلامت که می توانست جان خیلی از هموطنان را نجات دهد.


پرده دوم: ماجرای فرودگاه
 
خبر قانون جدید ترامپ و محدودیت هایش برای اتباع ایران مایه نگرانی  می شود. دهنوی با آن که ویزایش را گرفته با هاروارد از طریق ایمیل مکاتبه می کند تا از شرایط جدید بپرسد. روابط عمومی دانشگاه می گوید مشکلی نیست چرا که شما ویزا دارید.
 
دوشنبه ۱۰ جولای ساعت 5 صبح از فرودگاه امام به دوحه و از آنجا به بوستون حرکت می کند. در فرودگاه بوستون و در کریدوری که برای اتباع ایرانی اختصاص داد شده سوالات افسرها پلیس آمریکا شروع می شود.  دهنوی می گوید افسر  مسئول بعد از چک کردن مدارک یک فرم جلوی به او می دهد تا  مشخصات تکمیلی را بنویسد.
 
اما نکته غیرعادی فرم این است که شناسه و رمزعبور همه شبکه های اجتماعی که عضوشان است را هم می خواهد. دهنوی امتناع می کند. اما با اصرار افسر کرد که این یکی از مراحل قانونی است به اجبار فرم را تکمیا می کند. موبایل و لپ تاپ او هم با رمز ورود از او گرفته می شود.
 
پس از یک ساعت بررسی ماموران از او می خواهند که در مورد یک موضوع توضیح بیشتری بدهد. به او می گویند شما در تلگرام عضو کانال یکی از گروه های دانشجویی مذهبی دانشگاه هستی. دهنوی تایید می کند و تلاش می کند فضای دانشجویی دانشگاه را برای آنها شرح دهد.
 
افسر می رود این بار با چند نفر دیگر که ظاهرا ارشدتر و از اف بی آی هستند باز می گردد. به او می گویند  در دوره دانشجویی عضو گروه های مذهبی بوده است. دهنوی باز هم تایید می کند و این را موضوعی روشن می داند که با  با یک سرچ گوگل هم پیدا می شود.
 
دهنوی به آنها می گوید که در مرحله گرفتن ویزا همه این اطلاعات را ارائه کرده است و اگر موردی بوده می توانستند به او ویزا ندهند. در پاسخ گفته می شود در هر صورت آنها این اختیار را دارند که به هر علتی جلوی ورود او را بگیرند. دهنوی از آنها دلیل موجه یا مکتوب و مستندی می خواهد و می گوید نمی توانید با دلایل کلی مانع شوید.
 
در نهایت به او گفته می شود درست است که او رزومه و کارنامه علمی خوبی دارد، و از طرفی دانشگاه هاروارد هم تایید شده و به او پوزیشن داده شده است. آنها هم می دانند موضوع کاری کاملا بشردوستانه و غیرحساس است، ولی ورود او با پروتکل های امنیتی همخوانی ندارد و نمی توانند به او اجازه ورود بدهند.
 
دهنوی می گوید گفتم اگر تصمیم شما این است من با اولین پرواز به کشورم برمی گردم. در جواب گفته می شود که ممکن  نیست و باید منتظر مجوز و انجام امور اداری باشند تا به او اجازه خروج داده شود.
 
دهنوی را همراه با خانواده که سه کودک خردسال هم عضو ان هستند به یک اتاق کوچک که تنها چند صندلی و یک سرویس بهداشتی داشت هدایت می کنند. دهنوی می گوید نزدیک به سی ساعت در اتاق بودیم. چند بار تقاضا کرم به ما اجازه تماس با خانواده یا وکیل داده شود اما اجازه ای در کار نبود.
 
بچه های کوچک که بیش از دو شبانه روز در هواپیما و فرودگاه سرگردان بودند، حسابی کلافه شده بودند و نگرانی خانواده را بیشتر می کردند. در نهایت این ساعات سخت و پر استرسی در 9:20 شب به پایان می رسد و دهنوی همراه با خانواده با هواپیمای قطری به سمت ایران بازگردانده می شوند. لپ تاپ و گوشی دهنوی را هم توسط پلیس ضبط می شود. 


دهنوی می گوید دوره دکتری ام با معدل ۱۸.۷۰ و پایان نامه با درجه عالی در دانشگاه صنعتی شریف تمام شد. دلیل پذیرش گرفتنم در هاروارد هم مقاله های دوره دکتری بود. قبل از آن هم از پن استیت و ام آی تی پذیرش گرفته بودم که شرایط کاری ام اجازه رفتن به آنجا را نداد.  هدف از این کار پروژه و سفر انتقال دانش یک روش درمانی فناورانه به ایران بود که با ممانعت دولت آمریکا مواجه شود. متاسفانه هنوز در کشور ما روش های قدیمی درمان مثل شیمی درمانی و رادیوتراپی رایج است. روش هایی که هم درصد موفقیت پایینی دارند و هم عوارض جانبی زیاد. در روش ایمیونوتراپی به جای استفاده از یک داروی سمی که بافت سالم و ناسالم را با هم تخریب می کند خود سیستم ایمنی بدن تقویت می شود  تا بتواند با سلول های سرطانی مبارزه کند. 




منبع: تابناک


تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن