تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843465367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



مضرات تبلت برای کودکان
نمایشگر کوچک گوشی های هوشمند و تبلت ها در خواب کودکان تاثیر دارد   در مهمانی ها خبری از بازی دسته جمعی بچه ها نیست. هر بچه با یک گوشی یا تبلت جزیره جداگانه ای دارد. بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟ این سوال خیلی از پدر و مادرهاست.

این آمار نگران کننده است
وب سایت دانش محور «Common Sense Media»، در پژوهشی به این نتیجه رسیده است که فقط سه درصد از وقت کودکان به خلاقیت و خلق چیزهای جدید می گذرد و بقیه زمان شان صرف بازی های مهیج، گوش دادن به موسیقی و گشت و گذار در شبکه های اجتماعی می شود. در این پژوهش بیش از دو سوم نوجوانان صاحب گوشی هستند و 37 درصد آنها هم تبلت دارند.
 
در ادامه این تحقیق، شرکت پژوهشی «Influence-Central» در یک بررسی با عنوان «کودکان و تکنولوژی» گزارشی از تعامل کودکان نسل جدید با دستگاه های همراه منتشر کرده است. در این گزارش، از 500 مادر آمریکایی سوال شده است و بر اساس پاسخ های ارائه شده، متوسط سن مالکیت گوشی هوشمند در کودکان به 10.3 رسیده است. همچنین میزان استفاده کودکان از تبلت هنگام سفر با خودرو، از 26 درصد در سال 2012 میلادی به 55 درصد در زمان حال رسیده است. 64 درصد از کودکان با لپ تاپ یا تبلت به اینترنت دسترسی دارند. این در حالی است که این رقم در سال 2012 میلادی تنها 42 درصد بوده است.
 
امنیت حرف اول را می زند
ترکل معتقد است اگر پدر و مادرها به خرید گوشی هوشمند برای فرزندشان راضی شدند، حتما باید قبل از هر چیز، حفظ حریم شخصی و امنیت کودک را به او آموزش بدهند. یعنی باید واضح و روشن به او توضیح بدهند که این گوشی در عین حال که می تواند برای او بسیار مفید باشد، می تواند به همان اندازه خطرناک باشد و باید همه چیز را با پدر و مادرش در میان بگذارد.

هنگامی که مادر کنار اجاق گاز مدام با گوشی اش پیام می فرستد یا پدر هنگام رانندگی حواسش به کامنت های شبکه های اجتماعی است؛ کودک هم همان راه را ادامه می دهد و تصویر یک خانواده این شکلی می شود؛ «خانواده ای روی یک کاناپه نشسته اند. هیچ کس حرفی نمی زند. پدر در یک سایت ماشین های مورد علاقه اش را می بیند، مادر در یک سایت آشپزی، طرز تهیه سوفله را یاد می گیرد، کودک هم مشغول بازی است و با اسلحه اش همه دشمن ها را می کشد. کسی با کسی حرفی نمی زند. همه آرام و بی تحرک در تنهایی خصوصی شان، سرهای شان را به زیر انداخته اند و غرق شده اند در فضای مجازی.»  
مضرات تبلت برای کودکان
استفاده زیاد و مدام از گوشی های هوشمند منجر به آسیب دیدن یکی از بخش های مهم مغز می شود   وقتی پای مغز به میان می آید
محققان سوئیسی بعد از مطالعات دقیق به این نتیجه رسیده اند که استفاده زیاد و مدام از گوشی های هوشمند منجر به آسیب دیدن یکی از بخش های مهم مغز می شود. آنها معتقدند رابطه مستقیمی بین دست و مغز در زمان استفاده از این نوع گوشی ها ایجاد می شود که باعث به وجود آمدن صدمات و آسیب های مغزی می شود.

این تیم تحقیقاتی از 37 داوطلب برای اثبات این مسئله استفاده کردند که 27 نفر آنها از گوشی هوشمند و 10 نفر از آنها از گوشی های ساده با دکمه های واقعی (نه لمسی) استفاده می کردند. محققان بعد از یک دوره پژوهش به این نتیجه رسیدند؛ در بخشی از مغز به نام «Somatosensory»، غشایی وجود دارد که مخصوص کنترل حرکت دست، صورت، لگن، تن و گردن است و افرادی که از گوشی های موبایل هوشمند با صفحات لمسی استفاده می کنند، این بخش از مغزشان به مرور زمان نسبت به کنترل حرکات ضعیف می شود، اما افرادی که از گوشی های معمولی و دکمه دار استفاده می کنند با هر بار استفاده از دکمه، مغز حالت حرکت انگشتان را دریافت کرده و با حرکت انگشتان روی دکمه ها فعالیت می کند و از کم کاری و تغییر شکل دور می ماند، یعنی با هر بار حرکت انگشتان و سایر اعضای بدن، مغز فعالیت می کند و از پیری و تغییر شکل و به دنبال آن، اختلالات مغزی پیشگیری می شود.
 
خواب را از چشم های شان می گیرد
نمایشگر کوچک گوشی های هوشمند و تبلت ها در خواب کودکان تاثیر دارد. بر اساس یافته های یک نظرسنجی از دو هزار و 48 کودک چهار تا هفت ساله، آنها قبل از خواب، خیلی بیشتر از قبل از گوشی های موبایل و تبلت استفاده می کنند. بر این اساس مشخص شده کودکانی که قبل از خواب از گوشی موبایل استفاده می کنند 20.6 دقیقه کمتر از کسانی که از دستگاه های الکترونیکی استفاده نمی کنند، می خوابند. محققان معتقدند این کم خوابی روی هوش و خلاقیت و شادابی کودک تاثیر می گذارد.

وقتی روابط تغییر می کند
فرزند در اتاق خود نشسته و از آنجا برای مادرش پیغام می فرستد که «ناهار حاضر است؟» یا «غذا چی داریم؟» مادر هم از آشپزخانه جواب می فرستد: «نیم ساعت دیگه غذا حاضره!» و این گونه است که روابط و تعامل رنگ می بازد. کم کم گفتگو کردن رو در رو جای خود را به پیام ها و استیکرهای رنگارنگ می دهد. همین موضوع باعث می شود مرز روابط بین والدین و کودک تغییر کند. کودکی که در حال رشد است، بدون گفتگو و تعامل با خانواده و در یک فضای آنلاین و دور از خانواده رشد می کند.

کودک با خلاقیت خداحافظی می کند
کارشناسان معتقدند وقتی کودکان به بازی ها و اپ های گوشی های هوشمند عادت کنند، دیگر حساسیت چشم و واکنش مغزشان کم می شود. تخیل شان کم می شود و کم کم به کودکانی وابسته به تکنولوژی تبدیل می شوند که منتظر می مانند امکانات برای شان فراهم باشد و بعد به سراغ بازی بروند، در صورتی که کودک بدون گوشی هوشمند، با نقاشی کردن و ساختن کاردستی و انجام بازی های دیگر می تواند با به کار بستن خلاقیت هایی درساختن مواد اولیه و بازی های فکری و عملی به یک نتیجه جدید برسد اما دسترسی به انواع بازی ها که خودشان وسیله های مخصوص خودشان را دارند، دیگر کودک را خالی از انگیزه و خلاقیت و هیجان می کند. 
مضرات موبایل برای کودکان،مضرات کامپیوتر برای کودکان
گوشی های هوشمند به دلیل آسان کردن کارها، توانایی یادگیری را از کودکان می گیرد  
افسردگی و چاقی می آورد
کارشناسان بین افسردگی در کودکان و گوشی های هوشمند و استفاده از اینترنت رابطه مستقیمی پیدا کرده اند. آنها معتقدند در صورت استفاده از چنین وسایلی، نظارت بر رفتارهای روحی کودکان تا حدودی سخت می شود و نتایج مخربی بر سلامت کودکان دارد. استفاده بیش از حد از گوشی همراه و نشستن بیش از حد در تنهایی، می تواند بر سلامتی کودک شما تاثیر ناخوشایندی بگذارد.

توانایی یادگیری از بین می رود
گوشی های هوشمند به دلیل آسان کردن کارها و راه های جستجو، توانایی یادگیری را از کودکان می گیرد. یافته های این پژوهش ثابت می کند در زمان استفاده از گوشی های هوشمند، مهارت های ضروری کودک برای ریاضی و درس های دیگر خیلی کم و ضعیف می شود. استفاده بیش از حد از تلفن هوشمند باعث می شود ذهن آنها برای مدتی طولانی اسیر شود و همین آزاد نبودن ذهن، جلوی پیشرفت و یادگیری او را می گیرد.   منبع: ماهنامه همشهری تندرستی






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 248]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن