تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817883349




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چینی ها در دوران تحریم پول نفتمان را به اسم فاینانس به ما می دادند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: عضو هیات مدیره و معاون فنی صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: در دوره تحریم ها تنها فاینانس دهنده فعال به کشورمان چینی ها بودند که شرایط بسیار ناعادلانه و غیرمنصفانه ای بر ما تحمیل کردند.



به گزارش جام جم آنلاین ،«آرش شهرآیینی» در گفت وگو با ایرنا افزود: منابع مالی که چینی ها به عنوان فاینانس به ایران دادند، پول نفت کشورمان بود که در حساب های آنان بلوکه شده بود و در حقیقت پول خودمان را به عنوان فاینانس به خودمان می دادند؛ آنها در قابل این مساله حتی از ایران تضمین ریسک هم می گرفتند.
شهرآیینی بیان داشت: این موضوع اجحافی در حق ایران بود و کشور ما هم به ناچار در آن مقطع این مساله را پذیرفت؛ هرچند هیچ صرفه اقتصادی برایمان به همراه نداشت.

امضای 50 میلیارد دلار قرار داد فاینانس پس از برجام شهر آیینی در ادامه اظهار داشت: نزدیک به 50 میلیارد دلار قراردادهای فاینانس با اجرایی شدن برجام به صورت موافقتنامه اصولی بین ایران و کشورهای مختلف امضا شد، اما فقط بخش ناچیزی از آن تاکنون در پروژه های مختلف تزریق شده است.
وی افزود: بطور نمونه ژاپن 10 میلیارد دلار، ایتالیا هشت میلیارد یورو و روسیه پنج میلیارد یورو به ایران قول فاینانس داده اند، اما اجرایی شدن و تبدیل شدن آنها به قراردادهای اجرایی نیازمند اقدامات مکمل از جمله انعقاد قرارداد بین بانک مرکزی ایران و بانک های فاینانس کننده است.
وی یادآوری کرد: اکثر کشورهای فاینانس دهنده ، نگران بازگشت تحریم ها و آنگاه وضعیت قراردادهای فاینانس خود با ایران بودند و همین نگرانی سبب شد تا برخی از آنها خواسته های غیرمعقول داشته باشند.
معاون فنی صندوق ضمانت صادرات ایران ادامه داد: از جمله خواسته های برخی از این کشورها، پرداخت همه اقساط فاینانس به صورت یکجا از سوی ایران در صورت بازگشت تحریم ها بود، اما بانک مرکزی ایران زیر بار این خواسته نرفت و در نهایت آنها نیز از موضع خود کوتاه آمدند.
وی خاطرنشان کرد: با بخشنامه ای که در اواخر دولت باراک اوباما رییس جمهوری پیشین آمریکا از سوی اوفک (دفتر کنترل دارایی های خارجی آمریکا) صادر شد، مقرر شد تا بازگشت دوباره تحریم ها روی قراردادهای اجرا شده تاثیرگذار نباشد و اقساط فاینانس های ایران مطابق روال خود پرداخت شود.
به گفته شهرآیینی، همین موضوع سبب شد تا این گره باز شده و برخی کشورهای اروپایی نظیر دانمارک به اجرای قرادادهای فاینانس خود با ایران بپردازند و در ادامه انتظار می رود بتدریج سایر کشورها نیز از این موضوع تبعیت کنند.
وی همچنین به عدم آمادگی بانک های بزرگ جهان برای قرار گرفتن به عنوان بانک های اجرایی طرف قرارداد بانک های ایرانی، به عنوان مشکل دیگری فراروی این مساله اشاره کرد.
به گزارش ایرنا، پیشتر «سید کمال سیدعلی» رییس صندوق ضمانت صادرات ایران اعلام کرده بود، سقف اعتباری ایران برای برخورداری از تامین مالی ( فاینانس) بلند مدت به میزان 2 درصد تولید ناخالص داخلی ( G.D.P ) است، درحالی که برخی کشورها تا میزان 30 درصد از این مزیت برخوردارند.


دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 ساعت 11:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن