تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829324101




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض مصرف داروهاي کانال‌هاي تلگرامي


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوارض مصرف داروهاي کانال‌هاي تلگرامي
معاون دفتر سلامت روان، اجتماع و اعتياد وزارت بهداشت گفت: مصرف داروهايي که در فضاي مجازي تحت عنوان درمان فوري اعتياد و ناتواني جنسي تبليغ مي‌شود عوارض پزشکي و اختلالاتي مانند هذيان گويي، افسردگي و اختلالات خواب را به همراه دارد.
آفتاب‌‌نیوز : معاون دفتر سلامت روان، اجتماع و اعتياد وزارت بهداشت گفت: مصرف داروهايي که در فضاي مجازي تحت عنوان درمان فوري اعتياد و ناتواني جنسي تبليغ مي‌شود عوارض پزشکي و اختلالاتي مانند هذيان گويي، افسردگي و اختلالات خواب را به همراه دارد، بر همين اساس وزارت بهداشت همواره نسبت به تهيه و مصرف اين داروها هشدار داده است اما برخي واسطه‌ها مانع برخورد جدي با اين تبليغات غيرواقعي و غير استاندارد مي‌شود.

علي اسدي، معاون دفتر سلامت روان، اجتماع و اعتياد وزارت بهداشت در مورد تبليغات کالاهاي سلامت در فضاي مجازي و کانال‌هاي تلگرامي اظهار کرد: متاسفانه برخي از سايت‌ها و کانال‌هاي تلگرامي براي اطلاع‌رساني‌هاي مرتبط با حوزه سلامت از واژه درمان‌هاي طب سنتي اسلامي استفاده مي‌کنند که مشخصا معلوم نيست زير نظر چه کسي و با مسئوليت چه کساني چنين مطالبي را منتشر مي‌کنند، به عنوان نمونه درمان سه روزه و تضميني اعتياد، درمان ناتواني جنسي و درمان ريزش مو اکثرا در اين فضا تبليغ مي‌شود که برخي مواقع افراد ناآگاه فريب چنين تبليغاتي را مي‌خوردند. حتي در فضاي مجازي داروهاي ترک اعتياد را به گونه‌اي تبليغ مي‌کنندکه گويي اعتياد نوعي سرماخوردگي است که سه روزه درمان مي‌شود.

وي افزود: استفاده از داروهاي غيرمجاز و غير استانداردي که از فضاي مجازي و با پيک در منزل دريافت مي‌شود عوارض و مشکلات پزشکي بسياري به همراه دارد. اين‌ تبليغات غيرقانوني در شبکه‌هاي تلويزيوني و کانال‌هاي تلگرامي عوارض مخربي بر سلامت جسمي و رواني افراد دارد.

اسدي يادآور شد: با توجه به اينکه هر کس بنا بر ابتلا به بيماري و ايجاد مشکلي خاص در سلامتي نسبت به چنين تبليغاتي جذب مي‌شود و براي درمان سريع‌تر از آن استقبال مي‌کند. بر همين اساس عده‌اي سودجو در فضاي مجازي به راحتي ذهنيت مردم را دستکاري مي‌کنند و با تحريک هيجانات عمومي از نظر عاطفي و احساسي آنان را تحت تاثير قرار مي‌دهند در حالي که از بروز بيماري‌ها و مشکلات پزشکي ناشي از مصرف اين داروها در آينده بي اطلاع هستند.

ابتلاي مصرف کنندگان داروي اينترنتي به افسردگي و اختلالات هزياني
اين مقام مسئول در وزارت بهداشت به پيامدهاي مصرف داروهاي غيرمجاز در کانال‌هاي تلگرامي اشاره کرد و گفت: مصرف اين داروها مي تواند آسيب‌هاي سلامت روان را به همراه داشته باشد به عنوان مثال حتي مصرف داروهاي بدون مجوز وزارت بهداشت، تجويز دارو بدون نظر پزشک و داروهاي غير استاندارد مي‌تواند باعث اختلالات روانپزشکي خاص مانند افسردگي‌هاي شديد و اختلالات هزياني مي‌شود، به همين خاطر به مردم توصيه مي‌کنيم تحت هيچ شرايطي براي درمان بيماري و مشکل به پزشک متخصص و مراکز درماني مجاز مراجعه کنند.

اسدي با تاکيد براينکه بيماران و مردم داروهاي خود را از عطاري‌، سايت‌هاي ماهواره‌اي و کانال‌هاي تلگرامي تهيه نکنند، افزود: اين داروها ترکيبات مشخصي ندارد برهمين اساس بيماري‌ها و اختلالات بسياري در حوزه جسم و روان ايجاد مي‌کند. شخصا بيماراني داشتم که داروهاي خود را از شبکه‌‌هاي مجازي و از طريق پيک دريافت کرده‌اند که متاسفانه پس از سه روز مصرف دارو متوجه شدند به اختلالاتي از جمله بي خوابي، هزيان گويي، احساس نگراني، ترس و وحشت مبتلا شده‌اند.

وي ادامه داد: ترکيبات ناخالص و غير مجاز اين داروها مشکلات بسياري ايجاد مي‌کند و متاسفانه عوارض رواني اين داروها از جمله اضطراب و افسردگي و استرس و ترس و وحشت و هزيان ماندگار است به همين خاطر همواره از مردم مي‌خواهيم که به اين تبليغات غير واقعي توجهي نکنند.

منبع: سلامت نیوز





۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن