تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 4 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1823968540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز جوان ماندن/کشف راهی جدید برای مقابله با پیری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: راز جوان ماندن/کشف راهی جدید برای مقابله با پیری
دانشمندان دانشگاه MIT از سلول‌های مخمر به عنوان راز جوان ماندن نام بردند.
آفتاب‌‌نیوز : دانشمندان دانشگاه MIT طی پژوهش جدید خود از سلول‌های مخمر به عنوان سرنخ احتمالی برای جوان ماندن و مبارزه با پیری یاد کردند.


مخمرها دسته‌ای از یوکاریوت‌های تک‌سلولی هستند که در سلسله قارچ‌ها و شاخه آسکومیست‌ها دسته‌بندی می‌شوند. معروف‌ترین آنها ساکارومایسس سرویزیه نام دارد که به مخمر نان نیز معروف است و در تخمیر خمیر نان نقش دارد. مخمرها اغلب به روش تقسیم سلولی (جوانه زدن) تکثیر می‌شوند ولی ممکن است تکثیر جنسی (حاصل ادغام دو سلول) نیز داشته باشند.


یک ژن به نام "NDT80" وجود دارد که مسئولیت کنترل این روند و دو برابر کردن عمر سلول‌های مخمر را به عهده دارد. در واقع همین ژن است که سلول‌ها را بازجوانی (جوان‌سازی دوباره) می‌کند.


سلول انسان تنها می‌تواند چند بار محدود خودش را تقسیم و تکثیر کند و پس از آن می‌میرد. پژوهش جدید دانشگاه MIT نشان می‌دهد سلول‌های مخمر کلیدی برای دو برابر کردن طول عمر سلول‌ها و مبارزه با پیری هستند.


برای اثبات این موضوع، دانشمندان ژن مذکور را در سلول‌های پیری فعال کردند و نتیجه همان چیزی شد که انتظار داشتند، طول عمر این سلول‌ها دوبرابر شد.


"آنجلیکا آمون" سرپرست گروه تحقیقاتی و پروفسور رشته بیولوژی در دانشگاه MIT گفت که اگر آنها قادر به شناسایی یک ژن مشابه "NDT80" در سلول انسان بودند، می‌توانستند روند پیر شدن را معکوس نمایند یا سلول‌های پیر را جوان‌سازی کنند.


براساس گفته‌های پروفسور آمون همه می‌دانند که پیر شدن روند طبیعی زندگی بشر است اما هیچ‌کس دقیقا نمی‌داند که چرا و چگونه اتفاق می‌افتد. هیچ‌کس نمی‌داند چه چیزی سلول را مریض می‌کند یا موجب مرگ آن می‌شود!


دانشمندان با مطالعه سلول‌های مخمر دریافتند که این سلول‌ها از روش خاصی برای تقسیم سلولی به نام "میوز" استفاده می‌کنند. تقسیم میوز نوعی تقسیم سلولی است که در آن شمار کروموزوم‌های یاخته به نیم کاهش می‌یابد.


به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه یونیورسیتی هرالد، طی این فرایند مخمرها هاگ تولید می‌کنند و در انتهای تقسیم میوز هرگونه نشانه‌ای از پیری سلولی از بین می‌رود.


ژن "NDT80" موجب فعال شدن ژن‌های دیگر نیز می‌شود و محققان در تحقیقات بعدی‌شان به دنبال شناسایی ژن‌های مورد هدف ژن "NDT80" هستند.








۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن