تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869465665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه خرید هواپیماهای جدید از کجا تامین می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: هزینه خرید هواپیماهای جدید از کجا تامین می‌شود؟
ایرانی ها سالانه 4 تا 5 میلیارد دلار بابت بلیت به ایرلاین های خارجی می پردازند 
 
ایران نوشت: صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری در سال تنها یکی از مزایا و آثار نوسازی ناوگان هوایی است. به خاطر فرسودگی ناوگان هوایی در سال‌های گذشته فرصت‌های شغلی و درآمدزایی زیادی در صنعت هوایی کشور از دست رفت. کارشناسان معتقدند جایگاه صنعت هوانوردی ایران در منطقه با امضای قرارداد خرید بیش از ۲۰۰ فروند هواپیمای مسافری و افزایش بیش از۵۰ هزار صندلی جدید فرصت‌های اشتغالزایی مستقیم را برای بیش از ۲۰ هزار نفر در داخل فراهم می‌کند که علاوه بر اشتغالزایی مستقیم، اشتغالزایی غیرمستقیم مانند خدمات فرودگاهی و گردشگری نیز ایجاد می‌شود. در حال حاضر ایرانیان سالانه 4 تا 5 میلیارد دلار برای خرید بلیت به شرکت‌های هوایی خارجی می‌پردازند که با خرید هواپیما یک تا 1.2میلیارد دلار از این مبلغ به ایران ایر پرداخت می‌شود. 
 
هم‌اکنون ۲۶۶ هواپیما در ناوگان هوایی مسافری کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۱۰ فروند آن غیرفعال است؛ تنها ۱۵۶ فروند هواپیمای فعال با میانگین عمر ۲۳ سال در ناوگان هوایی کشور فعالیت دارد که این هواپیماهای فرسوده و تقریباً غیرفعال هزینه‌های زیادی  بر اقتصاد ایران تحمیل کرده و آسیب‌های فراوانی به حمل و نقل ایران وارد کرده بود. 
 
دولت با خرید هواپیماهای جدید علاوه بر نوسازی ناوگان، افزایش اعتبار بین‌المللی به هواپیمایی کشور و تبدیل ایران به یکی از هاب‌های منطقه را دنبال می‌کند. نکته مهم در خرید هواپیماها استفاده از فاینانس خارجی به جای پرداخت مستقیم هزینه با منابع داخلی است که این خریدها را به صرفه کرده است. 


اصغر فخریه کاشان، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل  در خصوص پرداخت‌ها برای خرید هواپیما گفت: در دولت سابق 330 میلیون دلار برای خرید هواپیماهای دست دوم از محل صندوق توسعه مصوب شده بود که ما اکنون این مبلغ را برای خرید هواپیماهای نو اختصاص می‌دهیم و به غیر از این مبلغ که آن هم مصوب دولت قبل است و چیز عجیب و تازه‌ای نیست و قرار هم نیست هیچ مبلغ دیگری را از منابع صندوق برای خرید هواپیما بپردازیم. 
 
همانطور که فخریه کاشان می‌گوید تنها منبع داخلی خرید هواپیما از محل صندوق مصوبه دولت قبل است در حالی که یکی از دلایل مخالفت با خرید هواپیمای جدید از سوی منتقدان که با وجود این مصوبه همچنان نیز بر آن تأکید می‌کنند صرف هزینه داخلی است، اما قائم مقام وزیر راه و شهرسازی تأکید می‌کند که بیشترین سهم هزینه‌ای برای خرید هواپیما از طریق فاینانس خواهد بود. همچنین بخش دیگری از این هزینه با فروش اوراق مشارکت و منابع هما تأمین می‌شود. 


موضوع مهم دیگر در گشایش در صنعت هوایی پس از برجام این است که شرکت‌های هواپیمایی از راه‌های هوایی غیرمستقیم و محدودیت‌های آن رها شدند و شرایط پرواز آسانتر و روان شده که تأثیر این موضوع بر اقتصاد شرکت‌ها و در نهایت بر اقتصاد کشور قابل چشم پوشی نیست، زیرا زمان سفر و میزان مصرف سوخت کاهش یافته و عمر قطعات مصرفی هواپیماها افزایش می‌یابد و بهره‌برداری از راه‌های هوایی مستقیم و موازی موجب شده تا شرکت‌های هواپیمایی از محدودیت راه‌های هوایی غیرمستقیم و دو طرفه رها شوند. 
 
میلیاردها دلار صرفه‌جویی نوسازی ناوگان 


کاهش مصرف سوخت یکی دیگر از آثار صرفه‌جویی ارزی خرید هواپیماهای جدید است. به گفته فخریه کاشان هواپیماهای فعال در ناوگان هوایی اکنون با 190 مسافر حدود 6400 لیتر سوخت برای یک ساعت پرواز مصرف می‌کنند در حالی که هواپیمای وارد شده با همین تعداد مسافر و ساعت پروازی مشابه 2300 لیتر سوخت و هواپیمای «آی تی آر» با 80 مسافر حدود 650 لیتر سوخت مصرف می‌کند. 


نکته مهم دیگر در نوسازی ناوگان بازگشت میلیاردها دلار حاصل از فروش بلیت به داخل کشور است. بر اساس آماری که وزارت راه و شهرسازی ارائه کرده پول بلیتی که ایرانیان، سالانه به ایرلاین‌های خارجی پرداخت می کنند، بین4تا 5میلیارد دلار است که به دلیل فرسوده بودن ناوگان هوایی نتوانستیم از این سهم استفاده کنیم و پول زیادی از ایران خارج شده است.اما اکنون ایران قصد دارد که با نوسازی ناوگان هوایی خود سهم چهار میلیارد دلاری خود از آسمان منطقه را بازپس بگیرد. 
 
به گفته قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، با نوسازی سالانه یک تا 1.2 میلیارد دلار حاصل از فروش بلیت به شرکت ایران ایر می‌رسد که با این مبلغ این شرکت می‌تواند اقساط 200 هواپیمای خریداری شده را پرداخت کند. فخریه کاشان همچنین از مذاکره با یک شرکت انگلیسی برای فاینانس بخشی از هواپیماهای جدید خبر داد و گفت مذاکرات ادامه دارد. قائم‌مقام وزیر راه  با اشاره به قرارداد شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با ATR گفت: در سال ۲۰۱۷ کمپانی آی. تی. آر ۹ فروند هواپیما به ایران ایر تحویل می‌دهد که ۴ فروند آن این هفته وارد کشور می‌شود. شرکت ایرباس نیز تاکنون ۳ فروند هواپیما به ایران ایر تحویل داده است که امسال ۳ فروند دیگر هواپیمای  نو به ایران ایر تحویل خواهد داد تا بتدریج وارد کشور شوند.


تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 15 May 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن