تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817283326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش ۳۰۰ هزار میلیاردی بدهی‌ها در دوره روحانی | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز:وزیر اقتصاد از افزایش 300 هزار میلیاردی بدهی‌های دولت و شرکت‌های دولتی از ابتدای دولت یازدهم خبر داد.

به گزارش تراز ، علی طیب نیا یک روز پس از انتشار گزارشی با عنوان «سرگردانی رقم واقعی «بدهی دولت» میان 3 دستگاه، رشد 120 درصدی در آمار بانک مرکزی و انکار وزیر» رقم واقعی بدهی دولت را اصلاح کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی که مثل دیگر وزرای کابینه مشغول بیان دستاوردهای کاندیدای مورد نظر (حسن روحانی) دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است، این بار در سفری به استان سمنان به عملکرد دولت یازدهم پرداخته است.
طیب‌نیا در این سفر ضمن اصلاح صحبت‌های قبل خود در مورد بدهی‌های دولت عنوان کرده است: ابتدای روی کار آمدن دولت روحانی 400 هزار میلیارد تومان بدهی داشتیم. براین اساس طبق صحبت‌های قبلی اقای وزیر رقم بدهی دولت و شرکت‌های دولتی 700 هزار میلیارد تومان مطرح شده بود.
اگر بپذیریم دولت با 400 هزار میلیارد تومان بدهی، مسئولیت پذیرفته و با توجه به اینکه طیب‌نیا بارها عنوان کرده بدهی دولت و شرکت های دولتی 700 هزار میلیارد تومان است،یعنی در طول 4 سال اخیر 300 هزار میلیارد تومان به آن افزوده شده است.
 از این اظهارات، اینگونه می توان برداشت کرد که دولت دهم با وجود تمامی بدهی های دولت قبل‌تر خود که معمولا به ارث می بردند، سرجمع 400 هزار میلیارد تومان بدهی به دولت یازدهم تحویل داده است با این تفاوت که این حجم بدهی مربوط به چند دولت بوده و 300 هزار میلیارد تومان فقط مربوط به یک دولت است و طی 4 سال افزوده شد و این شاخص رشد 75 درصدی دارد.
بماند که وزیر اقتصاد چندی پیش گفته بود اصل این بدهی مربوط به گذشته است و آنچه در دولت فعلی به آن اضافه شده سودی است که به طور طبیعی به آن تعلق می گیرد.
با این اظهارات 300 هزار میلیارد تومان را باید فقط سود بدهی گذشته دانست. در حالی که معمولا به بدهی ها سود تعلق نمی‌گیرد و در صورت تایید چنین دیدگاهی خوش خدمتی طیب نیا به نظام بانکی و دیگر دستگاه‌ها به عنوان طلبکار دولت را باید به افتخارات آنها افزود.
بر اساس این ارقام، به نظر می رسد طیب نیا نسبت به میزان بدهی دولت و حرف‌های گذشته خود فراموشی گرفته است. وزیر اقتصاد دولت یازدهم دی ماه سال 94 برآوردهای اولیه میزان بدهی های دولت را 380 هزار میلیارد تومان با احتساب شرکتها و شرکت نفت اعلام کرده بود. البته این رقم هم با در نظر گرفتن بدهی 2 ساله فعالیت دولت روحانی تلقی می شود.
طیب نیا پیشتر در مورد دیدگاه خود نسبت به بدهی دولت گفته بود بدهی برای یک دولت موضوع بدی نیست و درهمه جای دنیا دولت‌ها به نظام بانکی و سایر بخش‌ها بدهکار هستند، اما موضوع و معضل ما این است که بدهی‌های دولت در ایران سازمان یافته نیست و مشکلات زیادی را برای بخش‌های مختلف ایجاد کرده و طی سال‌های گذشته دولت‌ها به یک بدهکار بد حساب تبدیل شده اند.
براین اساس طبق ماده یک قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر دولت موظف است:
الف- ظرف مدت شش ماه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون «جدول‌ بدهی‌ها و مطالبات دولت و شرکت‌هی دولتی» را در سه طبقه به شرح:
طبقه اول: مطالبات و بدهی‌های اشخاص حقوقی و تعاونی‌ به تفکیک اشخاص
طبقه دوم: مطالبات و بدهی‌هی نهادها و موسسات عمومی غیردولتی به تفکیک موسسه
طبقه سوم: مطالبات و بدهی‌های بانک‌ها و موسسات اعتباری به تفکیک بانک‌هابه کمیسیون های مجلس گزارش کند و جدول مزبور باید هر سه ماه یکبار به روزرسانی شده،‌ به کمیسیون‌های مذکور ارائه شود.
همچنین به منظور اجرای احکام مذکور در بندهای (ب) و (پ) این ماده، از ابتدای سال 1395 واحد جداگانه‌ای در وزارت امور اقتصادی و دارایی ایجاد می‌شود. این واحد موظف است خلاصه مطالبات، بدهی‌ها و تعهدات دولت را احصاء و ثبت کند وعلاوه بر گزارش‌های فصلی، گزارش‌های سالانه جهت ارائه به رئیس جمهور و مجلس شورای اسلامی تهیه نماید. گزارش‌های سالانه باید به تأیید سازمان حسابرسی کشور برسد.


منبع: فارس

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 20 ارديبهشت 1396 - 13:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن