تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837647011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناگفته‌های ظریف از جنگ روانی عليه تيم‌ هسته‌ای؛ پول بنرها از کجا آمد


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ناگفته‌های ظریف از جنگ روانی عليه تيم‌ هسته‌ای؛ پول بنرها از کجا آمد

ناگفته‌های ظریف از جنگ روانی عليه تيم‌ هسته‌ای؛ پول بنرها از کجا آمد



روزنامه شرق نوشت: اين روزها برجام موضوع اصلي مناظره‌هاي انتخاباتي است و مواضعي خلاف واقع درباره آن اتخاذ مي‌شود که جواد ظريف در گفت‌وگو با انتخاب به سؤالاتي درباره آنها پاسخ داد. مهم ترين نکات اين گفت‌وگو را در ادامه بخوانيد. متأسفانه خيلي صحبت‌هايي که شنيده مي‌شود، اصولا ارتباطي با واقعيت ندارد. مخصوصا در حوزه سياست خارجي، ادعاهايي مي‌شود؛ مثلا اينکه پول نفت هنوز نمي‌تواند به ايران بيايد! هربار هم که دولت، ديگران، وزارت نفت، بانک مرکزي و وزارت خارجه اعلام مي‌کنند، ظاهرا دوستان قرارشان اين است که پول به کشور وارد نشود و به همين دليل هم شايد اين را دوست دارند و متأسفانه تکرار مي‌کنند. ما عادت کرده‌ايم. من و همکارانم عادت کرده‌ايم. دوران سختش را هم پشت سر گذاشتيم. دوران سختش زماني بود که ما براي مذاکره مي‌رفتيم و توقع داشتيم که از ايران حمايت دريافت کنيم... در اين مصاف دشوار، هر روز نگران اتهامات، حتي بيش از اتهامات، افتراهايي که در داخل عليه ما مطرح مي‌شد هم بوديم و هم زمان بايد مذاکره هم مي‌کرديم. سختي‌اش مال آن دوران بود... . دوستان بايد همه بدانند که ما همه در يک کشتي نشسته‌ايم و نبايد اقتدار نظام را که در هر زماني توسط دولت آن زمان به دنيا ارائه مي‌شود، اين‌گونه زير سؤال برد.
خيلي از آنچه درباره واقعيات برجام اظهار و ادعا مي‌شود، خلاف واقع است؛ مثلا گفته مي‌شود که ما نتوانستيم پول نفت را به کشور برگردانيم! که اين خلاف واقع است يا اظهارات ديگري که مي‌شود از قبيل اينکه ما مجبوريم پول نفت را با کالاي بنجل وارد کشور کنيم. تعجب مي‌کنم اينها واقعياتي بود که چهار، پنج سال پيش اتفاق مي‌افتاد. چهار، پنج سال پيش بود که مجبور بوديم به جاي پول نفتمان کالاهاي مصرفي يا کالاهاي بسيار لوکس وارد کنيم تا بدين طريق پول وارد کشور شود. اما آن زمان متأسفانه کسي صحبتي نمي‌کرد. آن زمان من کمتر نقد مي‌شنيدم. اما امروز که پول نفتمان را به ارزهاي معتبر بين‌المللي وارد مي‌کنيم و مجبور نيستيم هيچ‌کدام از آن روش‌هاي از يک طرف ظالمانه و از يک طرف پرفساد را که در دوره گذشته اتفاق مي‌افتاد، تجربه کنيم و از آن روش‌ها استفاده کنيم، دوستاني که در تمام آن هشت سال سکوت کرده بودند يا حمايت مي‌کردند يا آن اقدامات را نشانه اقتدار ملي مي‌دانستند! امروز نمي‌دانم براساس کدام داده‌ها مي‌آيند و ادعاهاي خلاف مي‌کنند. دوستان ظاهرا به خاطر نمي‌آورند که هر شش ماه يک تحريم جديد به تحريم‌هاي ايران اضافه مي‌شد.
حتما شنيده‌ايد که يک مذاکره بنده با آقاي کري ٩ ساعت يکسره از ساعت ٩ شب تا شش صبح روز بعد بدون توقف ادامه داشت. براي تعريف‌کردن داستان کسي ٩ ساعت نمي‌نشيند. فشار بوده، مذاکره بوده و تلاش بوده براي به‌حداکثررساندن منافع کشور. در اين فضا دوستان ما يکي پس از ديگري، اين پوسترها و بنرها و پلاکاردهايي که ساخته مي‌شد که من نمي‌دانم چگونه و از کدام بودجه ساخته مي‌شد را در سطح شهر نصب مي‌کردند. من در بعضي از راهپيمايي‌هايي که شرکت مي‌کردم، مي‌ديدم بنرها و پلاکاردهاي متحدالشکل، تمام رنگي و مقوايي، عليه بنده و همکارانم ساخته شده و دست بعضي دوستان هست که با حرکت‌هاي نامناسب و خارج از شئونات يک جامعه اسلامي اين بنرها را نشان مي‌دادند. حالا اينکه اين بنرها و پلاکاردها و پوسترها، روحيه رزمندگان صف اول ديپلماسي را تضعيف مي‌کرد، به کنار؛ اما پولش از کجا آمده؟ کدام منبع مالي در اين حجم وسيع؟ من بعيد مي‌دانم کار فردي بود. چون هيچ‌کدام از اينها دست‌نويس نبود، بلکه متحدالشکل، يک شکل و يک قيافه با بهترين چاپ رنگي بود که حتما از بودجه بنده که خارج است که بخواهم شخصي يا حتي سازماني چنين کاري را بکنم. تعجب مي‌کنم اين پول‌ها از کجا آمد و چگونه خرج شد؟ چه فايده‌اي داشت و چه کمکي به هيئت مذاکره‌کننده کرد؟ به پيش‌بردن اهداف نظام در مذاکرات چه کمکي کرد؟ جز خراب‌کردن روحيه کساني که بايد با استقامت مقابله مي‌کردند.
دوستان داخلي... با همان هدف (ملتهب‌کردن فضا) به دنيا اعلام مي‌کنند وضعيت ايران مناسب نيست و ايران جاي سرمايه‌گذاري نيست. ٥٣ تحريم عليه ايران است! تحريم‌هايي که هيچ‌وقت تصويب نشده و هيچ انعکاسي در جهان نداشته و فقط توسط برخي از دوستان داخلي تبليغ مي‌شده است. در دولت قبل چه ميزان از آن همه تحريم که در آن زمان عليه کشور مي‌شد، تحريم واقعي و نه طرح تصويب‌نشده، در رسانه‌هاي دوستان مطرح مي‌شد؟ چند تا؟... چرا هيچ‌کدام از اين تحريم‌ها، هيچ انعکاسي در داخل نداشت؟ چرا قطع‌نامه شوراي امنيت که انواع مجوزهاي اقدامات خلاف حقوق بين‌الملل را به بدخواهان ايران مي‌داد، از اقدامات اقتصادي گرفته تا فراتر از آن، محروم‌کردن دانشجويان ايراني از درس‌خواندن در کشورهاي خارجي، چرا هيچ‌کدام از اينها منعکس نمي‌شد؟
شرايط اقتصادي کشور براي همه دنيا بسيار واضح است. گزارش‌هايي که در دنيا چاپ و پخش شده بود، کاملا مشخص بود و اين‌طور نبود که اظهارات رياست محترم جمهوري خبر جديدي را به دنيا بدهد. آنها با طراحي براي اين کار برنامه‌ريزي کرده بودند و دقيقا مي‌دانستند که دارند چکار مي‌کنند. شما ببينيد! وقتي مي‌خواستند ايران را تحريم نفتي بکنند، شش ماه به خودشان فرصت دادند که بتوانند براساس آن برنامه‌ريزي کنند و نياز خودشان را کم کنند. ما هم اتفاقا در دولت قبل، اجازه داديم که آنها از اين شش ماه فرصت استفاده کنند! يعني به عبارت ديگر، همه اين محاسبات را دنيا کرده بود. بايد برويم نگاه کنيم که چرا برخلاف تصوري که دوستان داشتند، وقتي تحريم نفتي ايران اجرائي و عملياتي شد به جاي اينکه قيمت نفت به ٢٠٠ دلاري که دوستان پيش‌بيني کرده بودند، برسد، روند نزولي گرفت. چون در آن شش ماهي که مي‌خواستند نفت ايران را تحريم کنند، سعودي و ديگران آمدند و به‌تدريج نه‌تنها جاي نفت ايران را گرفتند، بلکه بازار را آن‌چنان اشباع کردند که ما نتايجش را تا مدت‌ها بعد هم ديديدم؛ بنابراين اين اطلاعات درباره وضعيت نابسامان اقتصاد ما براي تمام دنيا کاملا واضح بود و آن صحبت‌ها اطلاعات جديدي به آنها نمي‌داد. آنچه مهم است، اقداماتي است که اين دولت انجام داد و باعث شد ما بتوانيم در مذاکرات موفق باشيم و آن اين بود که وضع اقتصادي ايران را بهبود بخشيد. ما در اوج تحريم، با توجه به اينکه در يک‌سال‌و‌نيم اول تحريم‌ها برداشته نشد، فقط توانستيم از اضافه‌شدن تحريم‌ها جلوگيري کنيم و بعد از توافق ژنو، ماهيانه ٧٠٠ميليون دلار پول نقد وارد کشور کنيم که براي کشور بسيار مهم بود؛ اما اين دو نکته به‌تنهايي باعث نمي‌شد که کشور بتواند در وضعيت دولت قبل که هر روز تورم بالا مي‌رفت و رکود شديدتر مي‌شد، وضعيت خود را بهبود ببخشد. شما ملاحظه کنيد دولت اگر نمي‌توانست تورم را کنترل کند، رکود را کنترل کند، آن‌وقت بود که براي مذاکره‌کنندگان پيام غلط مي‌رفت و آن وقت بود که طرف مقابل احساس مي‌کرد جمهوري اسلامي نيازمند رسيدن به نتيجه است. ما در واقع توانستيم با اقداماتي که صورت گرفت و با نظم و انضباط مالي و اقتصادي، کشور را به شکلي به جامعه بين‌المللي معرفي کنيم که با اتکا به مردم، وضعيت اقتصاد را با وجود تحريم‌ها مي‌توان بهبود بخشيد. همان‌طور‌که مقام معظم رهبري فرمودند، آنچه براي ما امنيت و پيشرفت آفريده، مردم ما هستند. اين مردم بودند که با حضورشان در انتخابات، طرف مقابل را از اينکه از طريق تحريم بتواند اراده مردم ما را بشکند، نااميد کردند. همين مردم بودند که با انتخابشان دولتي را سر کار آوردند که اين دولت توانست در مدت کوتاهي تورم را از ٤٥ درصد به ٢٥ درصد برساند و در زماني که هنوز مذاکره مي‌کرديم و هنوز تحريم‌ها برداشته نشده بود، تورم کشور به زير ٢٠ درصد رسيد و رکود متوقف شد. اين پيامي واقعي بود که به دنيا منتقل شد.
ما خدا را شاکريم که ضمن حمايت مردم، مقام معظم رهبري در بزنگاه‌هاي تاريخي، ورود کردند و اين حرکت بسيار خطرناک و مخرب امنيت ملي را شکستند و اجازه ندادند خارجي‌ها احساس کنند کساني که در مقابلشان در پشت ميز مذاکره نشسته‌اند، افراد ضعيفي هستند، افرادي هستند که در کشور خودشان به آنها باور ندارند و افرادي‌اند که در کشور خودشان، معتقدند اينها کساني نيستند که بخواهند از حقوق ملت دفاع کنند. تقاضا مي‌کنم دوستاني که بعضي حرف‌ها را مي‌زنند، مثلا به دروغ مي‌گويند که هيئت مذاکره‌کننده براي منافع حزبي مذاکره کرد! حرفي سخيف‌تر، غيرواقعي‌تر و خطرناک‌تر از اين نمي‌توان گفت. به خاطر اينکه اگر يک خارجي فکر کند شما براي منافع داخلي داريد مذاکره مي‌کنيد، حتما با شما درست مذاکره نمي‌کند و من از برخي دوستان تعجب مي‌کنم که چنين آدرس‌هاي غلطي را به خارج مي‌دهند.
همه دنيا معتقدند که ديپلماسي ايران، ديپلماسي عزتمند، متعادل و ديپلماسي مبتني بر تعامل از موضع قدرتي که زاييده حضور مردم در صحنه و توانمندي‌هاي متعدد کشور است، بوده است. من تعجب مي‌کنم از دوستاني که چنين تصوري را دارند که ممکن است در داخل فوايدي برايشان داشته باشد ولي در خارج هيچ فايده‌اي براي نظام و کشور که ندارد، هيچ ضرر هم دارد که به خارجي‌ها بگوييم ديپلماسي ما ملتمسانه است که کم‌کم هم باورشان مي‌شود؛ يعني فکر مي‌کنند افرادي که با اين صلابت در مقابلشان مي‌نشينند و مذاکره مي‌کنند، در واقع از نظر داخلي‌ها دارند التماس مي‌کنند! و اين خيلي پيام بد و آدرس غلطي است که به خارجي‌ها در اين زمينه‌ها بدهيم... ما هيچ‌وقت چيزي را از خارجي‌ها نخواستيم و فقط حقوق‌مان را خواستيم و براي گرفتن اين حقوق، ذره‌ذره‌اش را در ١٨ ماه مذاکره کرديم و براي عملياتي‌کردن حقوقي که در برجام گرفته بوديم، باز هم ذره‌ذره مذاکره کرديم؛ مثل اينکه ٩ ماه طول کشيد تا ما بتوانيم دولت آمريکا را ناگزير کنيم تا تعهدي که براي فروش هواپيما به ايران کرده بود، اجرائي کند. خاطرتان هست آن دوستاني که آن روز به ما ايراد مي‌گرفتند، معتقد بودند يکي از اين هواپيماها به ايران نخواهد آمد. من پيشنهاد مي‌کنم دوستان بروند مطالبي را که خودشان در بعضي روزنامه‌ها نوشتند، بخوانند. دوستان بعد از توافق ژنو اعلام کردند توافق به ايران اجازه نمي‌دهد در خاک خود غني‌سازي داشته باشد. من تقاضا مي‌کنم، مردم ما يادشان باشد که اين حرف زده شده و در روزنامه دوستان نوشته شده! مي‌توانند بروند و ببينند که الان سانتريفيوژهاي ما درحال غني‌سازي و پيشرفت است. ما به بالاترين سطح فناوري خودمان در اين حوزه رسيده‌ايم. چرا يادشان رفته در روزنامه‌هايشان چه نوشته بودند؟ چرا فراموش کرده‌اند تيتر بزرگ‌شان را «پرواز هواپيماهاي کاغذي در فضاي انتخابات»؟! آيا اين هواپيما کاغذي بود که خودشان رفتند و در اين هواپيما نشستند؟ دوستاني در هواپيما نشستند، روي بادبادک نشستند و به هوا رفتند؟ هواپيما، کاغذي بود؟ فراموش کردند فرمايشات خودشان را؟ فراموش کردند تيترهاي خودشان را؟... به خاطر اينکه ما برخلاف آنچه که برخي مي‌گويند، حتي يک لحظه براي پيگيري منافع مردم، ملاحظات داخلي را در نظر نگرفتيم... دوستان ما در داخل مي‌گويند پرواز هواپيماهاي کاغذي در فضاي انتخابات؛ يعني دارند به خارجي خط مي‌دهند که آقاي عزيز و آقاي غيرعزيز! شما قرار نيست که اين هواپيما را به ما بدهيد و ما آماده‌ايم که تعهدات شما اجرا نشود. اين حرف‌ها را دارند مي‌زنند. از طرف ديگر دارند به جامعه بين‌المللي مي‌گويند آنچه ما به دست آورده‌ايم، در واقع يک‌سري کاغذ است!
دوستان ما به صورت کلي مي‌گويند که تحريم‌ها برداشته نشده! خوشحال مي‌شديم که آن‌قدر دقيق بگويند که تحريم‌هاي هسته‌اي برداشته شده و تحريم‌هاي غيرهسته‌اي برداشته نشده. واضح هم هست؛ چون ما وارد مذاکره درباره تحريم‌هاي غيرهسته‌اي نشديم و قرار هم نبود که بشويم. ما از بنيه دفاعي، از سياست‌هاي منطقه‌اي کشور دفاع مي‌کنيم و حاضر نيستيم در آن حوزه‌ها با ديگران مذاکره کنيم. در آن حوزه‌ها، متأسفانه در چندين سال دولت قبل، با استفاده از آن فضاسازي جهاني و امنيتي‌سازي ايران، تحريم‌هاي ديگري هم عليه ايران تصويب کرده بودند. خيلي از اين تحريم‌ها در همان هفت، هشت سال تصويب شد؛ اما به دليل هسته‌اي تصويب نشد؛ بلکه به بهانه‌هاي ديگر تصويب شد. تحريم‌هاي اصلي هسته‌اي در سه حوزه بود؛ نفت، بانک، حمل‌ونقل. البته تحريم‌هاي کناري هم بود؛ مثل فلزات گران‌بها و پتروشيمي که به نفت مرتبط مي‌شد. همه اينها برداشته شد. واقعيتش هم لمس‌کردني است. روزي که مذاکره را شروع کرديم، حتي يک کشتي ما بيمه جهاني نداشت؛ اما امروز ٧٠ کشور، {کشتي‌هاي ما را} بيمه جهاني مي‌کنند، يعني همه کشتي‌ها. روزي که ما تحريم را شروع کرديم، يک بانک خارجي با ايران رابطه سوييفت نداشت و رابطه کارگزاري نداشت؛ اما امروز نزديک به ٣٠٠ بانک خارجي با ايران رابطه کارگزاري دارند و در سال گذشته ده‌ها هزار مورد ارتباط سوييفتي داشتيم. روزي که ما مذاکرات را شروع کرديم، نفت ايران ٩٠٠ تا ٩٥٠ هزار بشکه فروش مي‌رفت؛ اما امروز دوميليون‌و ٥٠٠ هزار بشکه فروش مي‌رود.
درواقع اينها ديگر شعبده‌بازي نيست؛ بلکه عدد است. خب، آقايان مي‌گويند که تحريم برداشته نشده، نشان دهند که چگونه برداشته نشده؟ ما نفت مي‌فروشيم و پولش را مي‌گيريم؛ اما در آن زمان نفت مي‌فروختيم و پولش را هم نمي‌توانستيم بگيريم و مجبور بوديم در برابر پولش، کالا بياوريم. آن هم چه نفتي؟ نفتي که هر شش ماه يک بار، ٢٠ درصد از فروشش کم مي‌شد.
بعضي تحريم‌هاي ديگر ازجمله‌ تحريم‌هاي دوجانبه آمريکا برداشته نشده، هيچ‌وقت هم کسي ادعا نکرد که تحريم‌هاي دوجانبه آمريکا و غيرهسته‌اي آمريکا و اتحاديه اروپا برداشته مي‌شود؛ ضمن اينکه ما همه اين تحريم‌ها را غيرقانوني و ظالمانه مي‌دانيم؛ اما در آن حوزه‌ها به انتخاب ما،‌ مذاکره‌اي صورت نگرفت. ما انتخاب کرديم که مذاکره نکنيم؛ يعني نظام انتخاب کرد که مذاکره محدود به حوزه هسته‌اي باشد. در حوزه هسته‌اي مذاکره کرديم و در حوزه هسته‌اي به تفاهم رسيديم و در حوزه هسته‌اي توانستيم ضمن حفظ دستاوردهاي هسته‌اي، تحريم‌ها را هم برداريم. موضوع مذاکره ما هم همين بود. البته آمريکا ٣٨ سال است که ايران را تحريم مي‌کند؛ اما قسمت اعظم تحريم‌هاي آمريکا در هشت سال دولت گذشته اتفاق افتاده است. واقعا جالب است که دوستان ما که خودشان در زمان مسئوليت خودشان هم تحريم‌هاي هسته‌اي و هم ساير تحريم‌هاي ديگر را به کشور تحميل کردند و کساني که مسئول آن اتفاقات نابهنجار بودند، امروز سؤال مي‌کنند که چرا تحريم‌ها برداشته نشده؟ چرا وقتي تحريم‌ها تحميل مي‌شد، ساکت بوديد و حتي افتخار مي‌کرديد؟ چرا فروش نفت به صورت رسمي و به وسيله وزارت نفت امروز از ديد دوستان «خام‌فروشي» است؛ ولي آن روزها که براي همين «خام‌فروشي» از دلال‌هايي که ميلياردها دلار سرمايه مردم را غارت کردند، استفاده مي‌شد، کسي حرفي نمي‌زد؟
٣٧ سال بود براي خريد يک هواپيما ناگزير بوديم سراغ شرکت‌هايي برويم که هواپيماي مستعمل خودشان و هواپيمايي را که دست‌کم پنج، شش سال کار کرده بود، به ما مي‌فروختند و بعد ما کساني که اين کار را مي‌کردند،‌ تشويق مي‌کرديم!‌ اما حالا دوستان ما سه تا هواپيماي نو خريدند و به ايران آورده‌اند و مردم سوارش مي‌شوند، براساس يک فضاسازي کاذب مي‌گويند که اين هواپيماها مرجوعي‌اند! براي اينکه هواپيما را خارج از نوبت خريدند و رفتند نوبت ديگران را که قبلا هواپيما سفارش داده بودند و به هر دليلي سفرشان را متوقف کرده بودند و هواپيما را نبرده بودند، ما براي اينکه بتوانيم سريع‌تر هواپيما را در اختيار مردم قرار دهيم و مردم استفاده کنند و اين روند ان‌شاءالله هرچه سريع‌تر به بار بنشيند و آثار و تبعات بين‌المللي داشته باشد، - همان هواپيماي کاغذي در فضاي انتخابات!- را وارد کشور کرديم و حالا دوستان تبليغات راه مي‌اندازند که هواپيما مرجوعي است! خب، ٣٧ سال بود که ما در بهترين شرايط هواپيماي پنج تا ١٠ سال کارکرده مي‌خريديم حالا هواپيماي نويي که ١٠ ساعت هم پرواز آزمايشي انجام نداده،‌ هواپيماي مرجوعي است؟ چرا عزت و سربلندي اين مردم را که همه چيزمان را به آنها مديونيم، همان‌طور که رهبري و حضرت امام فرمودند که اين مردم ولي‌نعمت ما هستند، تحقير مي‌کنيد؟ چرا هواپيمايي را که وارد کشور شده، مي‌گوييد مرجوعي؟ چرا اين همه امکانات را که با مقاومت و اراده اين مردم براي کشور فراهم شده، اين‌طور برخورد مي‌کنيد و تخطئه مي‌کنيد و درواقع اميد و سربلندي اين مردم را زير سؤال مي‌بريد؟
 

 یک قدم تا سلامتی


چهارشنبه, 20 ارديبهشت 1396 ساعت 11:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن