واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: تطبیق این آیه با برنامه های اراده شده نامزدهای محترم ضروری است. طبق صریح آیه یاد شده، مؤمنین نسبت به دیگران برتری خواهند داشت. از طرف دیگر می دانیم که یکی از لوازم برتری، بی نیازی اقتصادی از دولت های استکباری و خودکفایی مسلمانان است.
پایگاه خبری تحلیلی تراز: یکی از مولفه های مهم و اثرگذار بر موضوع اقتصاد که رهبر معظم انقلاب نیز در سالیان گذشته بارها روی آن تاکید داشته اند مساله اقتصاد مقاومتی است. موضوعی که دارای یک عقبه بسیار قوی و عمیق دینی است. این مولفه مهم اقتصادی توسط رهبر انقلاب مطرح شده لکن می توان آن را یک مکتب فکری عمیق و دارای پشتوانه نظری قرآنی و روایی دانست. مکتبی که به دنبال شکل گیری اقتصادی فعال، خود اتکا، تلاشگر و بدون نظر و چشمداشت به اقتصاد کشورهای است. با توجه به ایام انتخابات مناسب تا با مقایسه برنامه ها و عملکردهای نامزدهای مختلف، ببینیم برنامه های اقتصادی ارائه شده توسط نامزدها با این مکتب فکری قرآنی هماهنگ تر است. برای تشخیص این موضوع ابتدا باید بدانیم فعالان عرصه اقتصادی چه کسانی هستند؟ نامزدهای محترم چه پارامترهایی برای نظام پولی و مالی کشور در نظر دارند؟ اقتصاد مد نظرشان خاص محور است یا دربرگیرنده هشتاد میلیون نفر!؟
برای آشنایی بیشتر با رابطه اقتصاد مقاومتی و آیات قرآن به یکی از آیات مرتبط اشاره می نماییم. در ایه 139 سوره آل عمران می خوانیم:
«و لاتهنوا و لاتحزنوا و أنتم الأعلون إن کنتم مؤمنین.»
«و[شما مسلمانان] سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!»
سه نکته:
* در اسلام، اقتصاد و کسب هدف نیست
یکی از مسائل مهم در اقتصاد مقاومتی بحث غایت اقتصاد است. فهم و خواست ما به عنوان یک ملت مسلمانان با یک کشور غیر اسلامی از اقتصاد باید متفاوت باشد. هرچند رفاه در زندگی دنیوی یکی از اهداف ابتدایی از اقتصاد است لکن نباید از یاد ببریم که از نطر اسلام، اقتصاد و کسب سود اقتصادی هدف نیست بلکه وسیلهای برای تعالی جامعه انسانی و اسلامی است.
** ملتی که دست نیاز دراز کند مومن نیست!
تطبیق این آیه با برنامه های اراده شده نامزدهای محترم ضروری است. طبق صریح آیه یاد شده، مؤمنین نسبت به دیگران برتری خواهند داشت. از طرف دیگر می دانیم که یکی از لوازم برتری، بی نیازی اقتصادی از دولت های استکباری و خودکفایی مسلمانان است. زیرا بدیهی است که نیاز و احتیاج به دیگران همیشه ملازم با ذلت و اسارت است. از این رو ملتی که بخواهد عزیز و سربلند زندگی کند باید ابتدا خود را از بند اسارت کفار آزاد سازد. چنین ملتی است که سزاوار صفت ایمان است و ملتی که با ذلت و خواری دست نیاز به سوی بیگانه دراز می کند، طبق صریح این آیه، ملت مؤمنی نیست.
خودکف*** دشمن از چه می ترسد؟
مقام معظم رهبری ضمن اشاره به این عزت مندی مسلمانان، عامل اصلی موفقیت ملت ما را در سالیان گذشته عدم ترس از دشمن و حضور در صحنه ها می داند:
«آمریکا و اذناب او هرچه تلاش کنند، نخواهند توانست این ملت را از رسیدن به قله ای که امام عزیزش همه را به آن سمت هدایت می کرد، باز بدارند. اگر تمام گردن کلفت ها و قلدرهای دنیا هم دست در دست یک دیگر دهند، نمی توانند ما را از حرکت به سمت جامعه ی اسلامی مرفه و عادل و آباد باز بدارند. ما بحمداللَّه اراده ی پیمودن این راه و انجام این کار را با لطف الهی و کمک مردم داریم و چیزی هم کم نداریم.
فقط مواظب باشید وحدت و شور و احساس تکلیف را در خود حفظ کنید. قرآن به مسلمان ها خطاب می کند و می گوید: اگر مؤمن باشید«إن کنتم مؤمنین» نه از کسی بترسید و نه سست شوید«و لا تهنوا و لا تحزنوا» مظهر ایمان، همین شور و نشاط و تلاش و وحدت و حضور در صحنه است؛ دشمن هم از همین می ترسد. تا وقتی حضور قوی و پُرشور شما مردم استمرار دارد، ان شاء اللَّه لطف خدا هم با ما خواهد بود.»
زمانبندی انتشار: 16 ارديبهشت 1396 - 06:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]