تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867614370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آدم ربایی در پارک جمشیدیه تهران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آدم ربایی در پارک جمشیدیه تهران
چندی قبل پسر جوانی همراه پدرش به کلانتری 101 تجریش مراجعه کرد و از ماجرای رهایی از دست 4 آدم ربا در نزدیکی پارک جمشیدیه تهران پرده برداشت.
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش رکنا، این پسر جوان به ماموران گفت: سوار خودرو پدرم بودم و از دانشگاه برمی گشتم که ناگهان جلوی در خانه زمانی که می خواستم وارد پارکینگ بشوم 4 مرد راهم را بستند و با زور و تهدید سوار خودرو شدند.

حامد افزود: یکی از مردان در صندلی جلو نشست و 3 مرد دیگر در صندلی عقب بودند که دستور دادند به سمت پارک جمشیدیه حرکت کنم.

ترسیده بودم و نمی دانستم چه سرنوشتی درانتظارم است تا اینکه در خیابان های خلوت منطقه جمشیدیه از من خواستند تا توقف کنم.

وقتی خودرو توقف کرد یکی از آنها با گوشی موبایلش به فردی زنگ زد و گفت سوژه در اختیار ما است و زمانیکه مشخصات ظاهری مرا داد مشخص شد که آنها مرا به اشتباهی سوار کرده اند و آنجا بود که فهمیدم سوژه مردان آدم ربا پدرم است.

بعد از مردان غریبه مرا رها کردند و به سرعت ناپدید شدند و زمانیکه به خانه بازگشتم ماجرا را برای پدرم تعریف کردم.

با این ادعاها تیمی از ماموران پلیس آگاهی تهران به دستور بازپرس مرشدلو از شعبه هفتم دادسرای امور جنایی تهران برای دستگیری مردان اجیر شده وارد عمل شدند.

کارآگاهان در تحقیقات ابتدایی پی بردند که پدر حامد یک چک 2 میلیاردی را تحویل یکی از مشتریانش داده اما این چک نقد نشده و فرضیه انتقام گیری از سوی مرد طلبکار در دستور ماموران قرار گرفت.

در این مرحله تجسس های فنی ادامه داشت و هنوز یک هفته از این ماجرا نگذشته بود که پسر جوان برای پیگیری پرونده اش به کلانتری 101 تجریش رفت و زمانیکه وارد کلانتری شد با صحنه عجیبی روبرو شد.

4 مرد آدم ربا در کلانتری حضور داشتند و در حال نوشتن شکایت برای پدر حامد بودند که پسر جوان با دیدن این صحنه ماموران را با خبر کرد و خیلی زود این 4 مرد جوان در کلانتری دستگیر شدند.

4 مرد ابتدا خود را در ماجرای آدم ربایی بی گناه می دانستند و سعی داشتند با چرب زبانی ماموران را گمراه کنند اما پسر جوان که اصرار داشت این مردان همان کسانی هستند که سوار بر خودرویش شده اند تا اینکه متهمان پرونده مجبور به افشاگری شدند.

یکی از متهمان گفت: ما قصد آدم ربایی نداشتیم و حتی به خاطر چک 2 میلیاردی که نقد نشده بود شکایت کرده بودیم و حکم جلب داشتیم اما نمی خواستیم این ماجرا با دستگیری و بی آبرویی برای پدر حامد پایان بگیرد.

آنها ادعا کردند که ما قصد داشتیم با حرف و صحبت این مشکل را حل کنیم و همه ما از سوی مردی که چک در دستش است دستور می گرفتیم و تنها اطلاعاتی که از صاحب چک داشتیم این بود که وی خودروی پرشیا سفید رنگ دارد و آدرس خانه اش را داشتیم و زمانیکه جلوی در به انتظار صاحب چک بودیم فکر کردیم وی سوار خودرویش است اما وقتی او را با خودمان بردیم و به رییس مان زنگ زدیم فهمیدیم که صاحب چک مردی میانسال است.

بنا به این گزارش، 4 متهم به دستور بازپرس مرشدلو برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران پلیس آگاهی تهران قرار دارند و ردیابی ها برای عامل اصلی این پرونده ادامه دارد.



۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن