تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833534113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند ایرانی دارای شناسنامه آموزشی هستند؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس سازمان نهضت سواد آموزی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۵۳ میلیون نفر جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کشور دارای پرونده و شناسنامه آموزشی هستند گفت: بر این اساس بر خلاف گذشته معیار باسواد بودن افراد برای ما سوابق تحصیلی مندرج در پرونده آنهاست.

به گزارش تراز ، علی باقرزاده به بیان ضرورت ها و اقدامات انجام شده در خصوص تشکیل پرونده الکترونیکی سطح سواد برای شهروندان زیر ۵۰ سال پرداخت و گفت: تا چندسال گذشته روش شمارش افراد بیسواد در کشور به صورت سنتی و بر مبنای خوداظهاری مردم در سرشماری های نفوس و مسکن صورت میگرفت.

وی افزود: از آنجا که در این روش همه اطلاعات صحیح و قابل اطمینان نیستند ما را در به تصویر کشیدن وضعیت واقعی و برنامه ریزی دقیق دچار اشکال می کرد.

رییس سازمان نهضت سواد آموزی با بیان اینکه در خوداظهاری افراد ممکن است در موقعیت های مختلف و برحسب شرایط خود، پاسخ هایی بدهند که منطبق بر واقعیت نباشد عنوان کرد : به عنوان مثال در سرشماری سال ۸۸ برخی مردم به تصور آنکه شاید بیسوادی تاثیری در میزان دریافت یارانه داشته باشد خود را به عنوان بیسواد معرفی کردند.

باقرزاده ادامه داد: به منظور برخورداری از آمار صحیح و دقیق و حل مشکلات ناشی از خود اظهاری و در راستای سیاستهای مرکز آمار ، بر آن شدیم تا سوابق آموزشی و تحصیلی افراد را احصا کنیم. در همین راستا با هماهنگی مراجع مربوط اقدام به تشکیل پرونده الکترونیک سوادآموزی برای افراد زیر ۵۰ سال کردیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تشکیل پرونده سوادآموزی از جمله مهمترین دستاوردهای سازمان نهضت سوادآموزی در سال‌های اخیر محسوب می شود عنوان کرد: در حال حاضر بالغ بر ۵۳ میلیون نفر جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال کشور دارای پرونده و شناسنامه آموزشی هستند و معیار باسواد بودن افراد برای ما سوابق تحصیلی مندرج در پرونده آنهاست.

وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم گام خوبی در جهت رشد باسوادی در کشور برداشت گفت: دولت مجموعه راهکارهایی را برای حمایت از برنامه‌های سوادآموزی تصویب و ابلاغ کرد که بسیار کمک کننده بود .

وی در ادامه گفت: همه ساله موافقت نامه ای بین سازمان نهضت و برنامه و بودجه مبادله می‌شود که در آن اعتبار و حجم فعالیت پیش بینی می‌شود بر این اساس سازمان در سه سال گذشته با وجود کسری ۳۵ درصدی، ۱۵ درصد بیشتر از حجم فعالیت توافق شده عمل کرده است.

معاون وزیر درباره میزان رشد باسوادی در چهارسال اخیر اظهار کرد: نسبت نرخ رشد سواد طی سال های ۹۱ تا ۹۵ ، ۱۴ برابر مدت مشابه در سال های ۸۵تا ۹۰ است. البته با توجه به اقدامات انجام شده و ارزیابی برنامه های استانی انتظار این میزان رشد را داشتیم و این آمار حاکی از آن است که طرح ها و برنامه های اجرا شده از اثربخشی لازم برخوردار بوده اند.

باقرزاده ادامه داد: این مسیر را با بکارگیری سیاست های مناسب و اجرای طرح های جدیدتر ادامه می دهیم تا به هدف کاهش حداکثری بی سوادی در کشور دست پیدا کنیم.

به گفته وی بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال که در سرشماری سال های ۸۵ و ۹۰ به ترتیب ۹۱.۷ و ۹۲.۴ بود، در سرشماری سال ۹۵ به ۹۴.۷ رسیده است.

رییس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: میزان باسوادی در گروه سنی شش سال و بالاتر به رقم ۸۷.۶ درصد افزایش یافته و این رقم در سرشماری ۱۳۸۵ حدود ۸۴.۶ درصد و در سرشماری ۱۳۹۰ به میزان ۸۴.۸ درصد بوده است به عبارت دیگر رشد درصد باسوادی بین سال های ۸۵ تا ۹۰ حدود ۰.۲ درصد بوده در حالیکه این رشد بین سال های ۹۱ تا ۹۵ به میزان ۲.۸۵ درصد است. 
 
 



منبع: ایسنا

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 2 ارديبهشت 1396 - 09:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن