تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817575724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر ساعت ۶ کانتینر پوشاک قاچاق وارد کشور می‌شود! | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس مرکز پژوهش‌های اتحادیه پوشاک ضمن ارائه آمار عجیب از واردات پوشاک قاچاق به کشور گفت: با یک حساب سرانگشتی می‌توان فهمید که در هر ساعت شش کانتینر پوشاک قاچاق وارد کشور می‌شود که اختلاف فاحشی با واردات رسمی دارد.

به گزارش تراز ، محمدجواد صدق‌آمیز با اشاره به واردات پوشاک قاچاق و سهم تولیدکنندگان داخلی در بازار شب عید، اظهار کرد: در مورد واردات قاچاق به دلیل غیررسمی بودن این کالاها نمی‌توان اظهارنظر دقیقی داشت اما به طور تخمینی حدود ۶۰ درصد بازار پوشاک شب عید در اختیار واردات و ۴۰ درصد در اختیار تولیدکنندگان داخلی است.

وی درباره کشورهایی که بازار پوشاک ایران را در اختیار دارند، گفت: تا چند سال گذشته چینی‌ها بیشتر بازار ایران را در اختیار داشتند اما از پنج سال گذشته تاکنون اجناس ترک جای آنها را گرفته است و اکنون ترک‌ها توانسته‌اند بازار ایران را از دست چینی‌ها در آورند.

رییس مرکز پژوهش‌های اتحادیه پوشاک درباره نصب برندهای تقلبی روی پوشاک ایرانی خاطرنشان کرد: به دلیل مشکلات فرهنگی و سیاست‌های غلط دولت‌های قبلی در حوزه مصرف نسبت به پوشاک داخلی بی‌اعتمادی ایجاد شده است اما این بی‌اعتمادی به دلیل ضعف تولیدکنندگان داخلی و بی‌کیفیتی پوشاک داخلی نیست.

صدق‌آمیز در همین رابطه افزود: همین شرایط باعث شده است تولیدکننده داخلی به ترور اقتصادی دست بزند و ضمن تحمل هزینه و تولید محصول باکیفیت از برندهای دیگر برای تبلیغ کالای خود استفاده کند تا مردم آن کالا را خریداری کنند.

وی با بیان اینکه اتحادیه پوشاک با کسی جنگ آماری ندارد، ادامه داد: طبق آماری که رییس اتحادیه صادرکنندگان پوشاک در سفر به ایران و در دیدار با رییس سازمان توسعه تجارت وقت اعلام کرد پنج میلیارد دلار واردات از کشور ترکیه به ایران داشته‌ایم.

رییس مرکز پژوهش‌های اتحادیه پوشاک در این رابطه افزود: گویا به ارقام میلیاردی حتی هنگامی که با پایه دلار داده شود عادت کرده‌ایم و وخامت اوضاع را درک نمی‌کنیم. اگر به ادعای ترک‌ها پنج میلیارد دلار واردات پوشاک از ترکیه داشته باشیم و ارزش هر کانتینر پوشاک وارداتی از ترکیه ۱۰۰ هزار دلار قیمت داشته باشد با یک تقسیم ساده می‌فهیم که ۵۰ هزار کانتینر در سال پوشاک ترک به صورت قاچاق وارد ایران می‌شود. اگر همین رقم را تقسیم بر ۳۶۵ روز سال کنیم نشان می‌دهد که در هر روز ۱۳۶ کانتینر و در هر ساعت شش کانتینر پوشاک ترک وارد بازار ایران می‌شود.

صدق‌آمیز درباره آمار رسمی واردات پوشاک خارجی به ایران گفت: طبق آمار رسمی گمرک در سال ۱۳۹۴ نیز ۱۴ میلیون دلار کالای وارداتی و در ۱۰ ماهه امسال ۵۰ میلیون دلار کل واردات رسمی پوشاک به کشور بوده است. در صورتیکه طبق ادعای رییس اتحادیه صادرکنندگان پوشاک ترکیه این رقم تنها برای یک کشور (ترکیه) پنج میلیارد دلار بوده است که اختلاف فاحشی با آمار رسمی گمرک دارد.

وی در همین رابطه افزود: اختلاف این آمار به دلیل واردات قاچاق به کشور است. هزینه واردات مواد اولیه برای تولیدکننده داخلی ۵۰ درصد محاسبه می‌شود در صورتی که هزینه واردات پوشاک آماده خارجی به صورت قاچاق ۲۰ درصد است. قاچاق شرایط نابرابری رقابت را ایجاد کرده است و با این آمار تولیدکننده داخلی قبل از ورود به چرخه تولید بازی را باخته است.

رییس مرکز پژوهش‌های اتحادیه پوشاک با بیان اینکه وضعیت تولیدکنندگان داخلی وخیم است، ادامه داد: قاچاق همه چیز تولیدکنندگان داخلی را از بین برده است و اکنون در نقطه بحران هستیم اما مسئولان وخامت وضعیت کنونی را درک نمی‌کنند. اگر همین وضعیت ادامه پیدا کند در آینده نه چندان دور بخش اعظم تولید داخلی از بین خواهد رفت.

صدق‌آمیز در همین رابطه افزود: اگر بخش‌های تولیدی از بین بروند احیا کردن آنها هزینه زیادی از دولت خواهد برد. اکنون بیش از ۲۰ هزار واحد تولیدی در کشور در معرض نابودی قرار دارند و اگر راه‌حل عاجلی در نظر گرفته نشود این تولیدکننده‌ها از بین خواهند رفت.

وی در رابطه با ظرفیت اشتغالزایی صنعت پوشاک، گفت: با تاسیس یک کارخانه چندصد نفر به کار گرفته می‌شوند در صورتیکه طبق آمار رسمی سازمان تامین اجتماعی صنعت پوشاک توانسته است به طور مستقیم و غیرمستقیم ۸۵۰ هزار شغل ایجاد کند.

رییس مرکز پژوهش‌های اتحادیه پوشاک با انتقاد از واردات بی‌رویه قاچاق پوشاک به کشور، گفت: به چه دلیل هنگامی که ظرفیت تولید محصول باکیفیت را در داخل کشور داریم باید پول نفت و ارز کشور صرف خرید پوشاک شود.


منبع: ایسنا

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 23 اسفند 1395 - 11:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن