تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868739367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلاف 400 هزار تنی در میزان نیاز کشور به گوشت!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اختلاف 400 هزار تنی در میزان نیاز کشور به گوشت!
رئيس انجمن واردكنندگان فرآورده‌هاي خام دامي اختلاف سازمان‌ها در تعيين ميزان مصرف سالانه گوشت كشور را عامل ناكارآمدي تنظيم بازار اين ماده پروتئيني عنوان كرد.
رئيس انجمن واردكنندگان فرآورده‌هاي خام دامي اختلاف سازمان‌ها در تعيين ميزان مصرف سالانه گوشت كشور را عامل ناكارآمدي تنظيم بازار اين ماده پروتئيني عنوان كرد.
فرهاد آگاهي در گفت‌وگو با مهر با بيان اينكه افزايش قيمت گوشت قرمز در چند ماه گذشته، ناشي از نقص آمار و عدم برآورد صحيح از ميزان تقاضاي بازار بوده است، گفت: تا اين موضوع به صورت ريشه‌اي برطرف نشود، معضل تنظيم بازار گوشت قرمز، به قوت خود باقي خواهد ماند.  وي اضافه كرد: واقعيت اين است كه حمايت از توليد داخل، سياست درستي است كه متأسفانه گاهي اوقات برخي سياستگذاران از آن برداشت‌هاي غير منطبق بر واقعيت‌هاي بازار دارند. آنها مي‌خواهند خواسته‌هاي خود را بدون لحاظ پتانسيل‌هاي توليد و تقاضاي مصرف، به بازار تحميل كنند، اين در حالي است كه بازار بر اساس ساز و كار عرضه و تقاضا كار مي‌كند و سياست‌هاي دستوري، صرفاً به صورت موقت و گذرا مي‌توانند به بازار جهت دهند.  رئيس انجمن واردكنندگان فرآورده‌هاي خام دامي، افزود: افزايش قيمت گوشت قرمز، يكي از مصاديق وجود خطاي ساختاري در ساز و كار برآورد تقاضاي بازار و همچنين تخمين ميزان توليد داخلي در كشور است و تنها راه رهايي از چنين معضلي، آن است كه سياستگذاران دست از آمار‌هاي غير واقعي بردارند.
به گفته آگاهي، سازمان‌هاي مربوطه، ميزان مصرف گوشت را با ۴۰۰ هزار تن اختلاف برآورد كرده‌اند و واقعاً جاي سؤال دارد كه ريشه اين اختلاف چيست؟ و آيا چنين خطايي به صورت سهوي روي مي‌دهد يا اينكه اين آدرس اشتباه دادن تصميم‌سازان، به منظور حفظ برخي منافع پنهان است؟
آگاهي تصريح كرد: ميزان تقاضاي گوشت قرمز در فصول مختلف سال متفاوت است. به عنوان مثال در ايام محرم به جهت مصرف هيئت‌هاي مذهبي، در ايام پاياني سال به دليل افزايش ديد و بازديدهاي نوروزي و همچنين در زمان‌هايي كه بحث آنفلوآنزاي مرغي شايع مي‌شود، ميزان تقاضاي گوشت قرمز به وضوح افزايش پيدا مي‌كند و سياستگذاران بايد از ابتداي سال نسبت به اين موضوعات، آينده‌نگري داشته باشند.
به گفته رئيس انجمن واردكنندگان فرآورده‌هاي خام دامي، تغيير الگوي خريد خانواده‌ها و همچنين رستوران‌ها در مقاطع زماني كه مرغداري‌ها با مشكل آنفلوآنزاي مرغي مواجه هستند، سبب افزايش تقاضاي گوشت قرمز مي‌شود و اين موضوع در كنار بحث سردي هوا و مشكلات جاده‌اي، بر افزايش قيمت گوشت قرمز مؤثر بود.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن