واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تجلیل از کیومرث پوراحمد و امرالله احمدجو در جشنواره فیلم کوتاه حسنات همزمان با آغاز به کار ششمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات از کیومرث پوراحمد و امرالله احمدجو به عنوان چهرههای پیشکسوت سینمای ایران تجلیل شد.
به گزارش فرهنگ نیوز، شامگاه شنبه همزمان با روز احسان و نیکوکاری ششمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات با حضور مسئولان استانی و هنرمندان در مجتمع فرهنگی هنری فرشچیان کار خود را آغاز کرد.
در این آیین یاد و خاطره استاد زاون قوکاسیان دبیر ادوار گذشته جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات و سینماگر فقید ایران گرامی داشته شد.
کیومرث پوراحمد مرد خاطره ساز سینمای ایران
در ادامه این آیین از کیومرث پوراحمد کارگردان بزرگ سینمای ایران در طول ٤ دهه گذشته با ساخت فیلمهایی همچون پنجاه قدم آخر، شب یلدا، اتوبوس شب، کفشهایم کو، مجموعه قصههای مجید و خواهران غریب خاطرات شیرینی را به مردم ایران هدیه کرد.
پوراحمد در طول سالهای اخیر لوح تقدیر و سیمرغ بلورین و لوح زرینهای زیادی را در طول جشنوارههای ملی و استانی دریافت کرده است، وی که دستپرورده بی بی سینمای ایران است و سینمای پوراحمد از دردهای جامعه و عاشقانههای روزمرهها است که با ساخت آثار فاخر هویتی ماندگار به شناسنامه ایران بخشید.
ساختمانی به عنوان زاون قوکاسیان در اصفهان بنا شود
کیومرث پوراحمد در این آیین اظهار داشت: از این که در این جشنواره از زاون قوکاسیان یاد شد بسیار خوشحال شدم و فضای فرهنگی اصفهان بدون زاون مانند محیط زیست اصفهان مثل زاینده رود است و دولت باعث میشود که زاینده رود خشک شود.
سینماگران برجسته ایرانی با بیان اینکه من از شورای شهر اصفهان میخواهم که ساختمانی را به نام زاون قوکاسیان تأسیس کنند که فکر میکنم این درخواست به ٣� سال دیگر بیانجامد، افزود: از جشنواره و انتخاب صدر عاملی به عنوان دبیر جشنواره بسیار سپاسگزارم.
وی بیان کرد: تاکنون سعی کردم که سهم خودم را به جوانان این کشور بدهم و تجربیات خود را با بهکارگیری آنها در اختیارشان قرار دهم.
امرالله احمدجو روایتگر روزی روزگاری سرزمین کهن ایران
در ادامه این آیین از امرالله احمدجو کارگردان سریال فاخر روزی روزگاری تجلیل شد، احمدجو که در کارنامه بلند خود زبان اقوام مختلف ایران را در قاب تصویر قرار داده است آثاری همچون تفنگ سرپر و پشت کوههای بلند را به بدنه سینمای ایران سنجاق کرده که همواره این آثار همچون نگینی بر تاریخ هنر ایران میدرخشد.
امرالله احمدجو در این آیین با بیان اینکه جشنواره حسنات جایگاهی برای کشف استعداد جوانان این مرز و بوم است بیان کرد: با توجه به اینکه سرانه مطالعه در کشور ما بسیار پایین است، سینمای ایران بازار بزرگی است که میتواند بخشی از این کمبود مطالعه را جبران کند و ایران در این زمینه ظرفیت بالایی دارد و جز ١� کشور برتر در زمینه فیلمسازی است.
این سینماگر اصفهانی گفت: جشنواره حسنات با حضور زاون قوکاسیان رشد کرد و امیدوارم که همچنان چراغ این جشنواره روشن بماند.
به گزارش تسنیم؛ جشنواره حسنات کار خود را برای نخستین بار در سال ٨٩ با هدف ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری آغاز کرد و امروز این جشنواره به ایستگاه ششم رسیده است و پیشتازی جشنواره امسال نسبت به سالهای گذشته روند رشد خوبی داشته است بهطوریکه در طول ادوار جشنواره این روند قابل لمس است، در جشنواره نخست 800 اثر، در دور دوم جشنواره 670 اثر، دور سوم 931 اثر، دور چهارم 1145 اثر، دور پنجم 2200 اثر و امسال 2765 اثر در سطح ملی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
در بخش ملی 1885 اثر و در بخش داستانی 718 اثر، در بخش مستند 361 اثر، در بخش پویانمایی 137 اثر و در بخش فیلمنامه نیز 569 اثر به بخش مسابقه راه پیدا کردند و آثار جشنواره ملی همزمان با اصفهان در 29 استان و 177 شهر کشور از ١٥ تا ١٨ اسفند ماه اکران میشود.
منبع: تسنیم
95/12/14 - 22:49 - 2017-3-4 22:49:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]