تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798965737




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایرانیان پارسال چقدر پول به پای بازی‌های دیجیتال ریختند | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بازی‌های دیجیتال و اقتصاد آن آرام آرام تبدیل به یک حوزه جذاب پژوهشی و اقتصادی برای پژوهشگران شده است. از بعد دیگر، شناخت روندها و فرایندهای این حوزه به سیاست‌گذاران هم کمک می‌کند تا برآوردی واقعی از صحنه داشته باشند.

به گزارش تراز ، بازی‌های دیجیتال و اقتصاد آن آرام آرام تبدیل به یک حوزه جذاب پژوهشی و اقتصادی برای پژوهشگران شده است. از بعد دیگر، شناخت روندها و فرایندهای این حوزه به سیاست‌گذاران هم کمک می‌کند تا برآوردی واقعی از صحنه داشته باشند. یک مرکز تحقیقات بازی‌های دیجتال اعلام کرده است که ایرانیان در سال گذشته 460 میلیارد تومان برای انواع و اقسام بازی‌های دیجیتال هزینه کرده‌اند.

اخیراً مرکز تحقیقات بازی‌های دیجیتال (دایرک) وابسته به بنیاد ملی بازی‌های رایانه از زیر مجموعه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آماری از گردش اقتصادی بازی‌های رایانه‌ای در سال 1394 منتشر کرده است که جالب توجه می‌نماید. برحسب گزارش این مرکز، کل گردش مالی و درآمد بازی‌های دیجیتال ایران در سال گذشته برابر با 460 میلیارد تومان بوده است. در تجزیه و تحلیل این مبلغ مشخص شده است که 246 میلیارد تومان این مبلغ برای سخت‌افزار هزینه شده و 214 میلیارد تومان هم صرف خود بازی‌ها شده است. به عبارت دیگر، 53 درصد این گردش مالی مربوط به بخش سخت‌افزاری و 47 درصد هم صرف خود بازی‌ها شده است. با این احتساب گردش مالی حوزه سخت‌افزاری بازی‌ها بیش از نرم‌افزاری آنهاست.

صدرنشینی بازی‌های موبایلی
در ادامه این تجزیه و تحلیل‌ها از 246 میلیارد تومانی که صرف هزینه‌های سخت‌افزاری شده است، 206 میلیارد تومان آن برابر با 83.5 درصد صرف خرید دستگاه‌های کنسول و 16.5 درصد هم صرف لوازم جانبی بازی‌ها شده است. این مرکز همچنین مبلغ 214 میلیاردتومانی بازی‌های دیجیتال را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است. 42.6 میلیارد تومان از این مبلغ معادل 20 درصد آن صرف بازی‌های رایانه‌ای شده است. بازی‌های کنسولی مبلغی برابر 31.5 میلیارد تومان برابر با 14.7 درصد گردش مالی بازی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. در نهایت بازی‌های موبایلی اعم 139.9 میلیارد تومان برابر با 65.3 درصد گردش مالی انواع بازی را در ایران در سال 94 از آنِ خود کرده‌اند.

سهم اندک بازی‌های رایانه‌ای ایرانی
مرکز تحقیقات بازی‌های رایانه‌ای در دو بخش بازی‌های رایانه‌ای و بازی‌های موبایلی سهم بازی‌های ایرانی و خارجی در بازار را هم مشخص و آنها را از یکدیگر تفکیک کرده است. در بخش بازی‌های رایانه‌ای، 6.5 میلیارد تومان به بازی‌های رایانه‌ای فارسی ایرانی و 36.1 میلیارد تومان هم به بازی‌های رایانه‌ای خارجی اختصاص پیدا کرده است. به عبارت دیگر، 15.2 سهم بازار بازی‌های رایانه به بازی‌های رایانه‌ای ایرانی و 84.8 الباقی به بازی‌های خارجی اختصاص پیدا کرده است. در این حوزه سهم و جریان اصلی بازار در اختیار بازی‌های خارجی است.

سهم اندک‌تر بازی‌های موبایلی ایرانی
در حوزه بازی‌های موبایلی از بازار 139.9 میلیارد تومانی آن هم 17.5 میلیارد تومان در اختیار بازی‌های داخلی است. بازی‌های خارجی هم 122.4 میلیارد تومان از این بازار را در اختیار گرفته‌اند. در این حوزه سهم بازی‌های ایرانی باز هم اندک شده و به نرخ 12.5 درصد بازار رسیده است. سهم بازی‌های موبایلی خارجی هم از 84.7 درصد بازی‌های رایانه‌ای به 87.5 درصد سهم بازار رسیده است. اینجا هم دوباره جریان اصلی سهم بازار توسط بازی‌های خارجی تأمین می‌شود. همان‌گونه که مشاهده می‌شود بخش اعظم سهم بازی‌های رایانه‌ای در داخل کشور اعم از بازی‌های رایانه‌ای و بازی‌های موبایلی توسط بازی‌های خارجی تأمین می‌شود.


منبع: صبح نو

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 9 اسفند 1395 - 15:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن