محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829226178
رییس صدا و سیما: 1100 میلیارد تومان؛ بدهی رسانه ملی/ نامه به رهبری برای افزایش بودجه/ «ثریا» سیاه نمایی کرد، تعطیل شد
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: رییس صدا و سیما: 1100 میلیارد تومان؛ بدهی رسانه ملی/ نامه به رهبری برای افزایش بودجه/ «ثریا» سیاه نمایی کرد، تعطیل شد
عبدالعلی علیعسگری رئیس سازمان صدا و سیما امروز (یکشنبه، 8 اسفندماه) با حضور در فراکسیون مستقلین ولایی ضمن پاسخگویی به سوالات و مطالب مطروحه از سوی نمایندگان از رسانه ملی پاره ای از مشکلات رسانه ملی را به سمع و نظر نمایندگان حاضر در این نشست رساند.
به گزارش خانه ملت؛ علی عسگری با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد پوشش دیجیتالی حداکثری شبکه های رسانه ملی در سراسر کشور هستند، گفت: صدا و سیما به دنبال استفاده از قوای فکری جامعه با توانایی قدرت بیان قوی و موثر برای جذب مخاطب بیشتر بوده و می خواهد از این افراد در رسانه ملی استفاده کند.
وی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان در این خصوص که پوشش دیجیتالی رسانه ملی در همه شهرها و استان های کشور وجود ندارد، افزود: این مسئله باعث شرمندگی ما است؛ این در حالی است که فرستنده ها توسط شرکت ها دانش بنیان تامین شده اند و هیچ مشکلی به لحاظ تامین تکنولوژی لازم را نداریم و تنها مشکل ما بودجه است؛ ضمن آنکه صداوسیما بیش از یک دهه است فریاد می زند به دنبال تکمیل پوشش است اما به دلیل همین مشکلات مالی تاکنون این اتفاق به درستی صورت نگرفته است.
لزوم تقویت رابطه شبکههای استانی با نمایندگان
رئیس صدا و سیما در خصوص انتقاد نمایندگان در رابطه با ضرورت استفاده از حضور کارشناسی نمایندگان مجلس در برنامه های تخصصی، توضیح داد: خوشبختانه در مراکز برخی از استان ها تعامل خوبی میان شبکه های استانی و نمایندگان ایجاد شده است و این را در نشست با چند نماینده استانی متوجه شدم چرا که تماما از عملکرد شبکه استانی خود راضی بودند اما نمایندگان استان هایی که از عملکرد شبکه های تلویزیونی خود راضی نیستند مشکل خود را ارجاع دهند تا آن را پیگیری و حل و فصل کنیم؛ همچنین بارها گفتهام در برنامه های تخصصی نیز باید از فرصت کارشناسی نمایندگان استفاده شود.
«ثریا» سیاه نمایی کرد، تعطیل شد
علی عسگری در ادامه درخصوص برنامه «ثریا» با اشاره به آن قسمت از برنامه که وزیر بهداشت در آن حضور داشت، توضیح داد: من خودم آن برنامه را دیده ام؛ هرچند دست اندرکاران آن برنامه بچه های انقلابی هستند اما با این وجود برنامه را به مدت 2 ماه تعطیل کردیم چرا که معتقدیم نباید سیاه نمایی کرد. در واقع رویکرد این برنامه درست نبود به همین دلیل تعطیل شد تا دست اندرکاران آن ضوابطی را بپذیرند و به آن ها تاکید کردیم باید به میهمانان خود اعم از مدیران و وزرا احترام بگذارند.
رئیس رسانه ملی تاکید کرد: انقلابی بودن خوب است و ما خود افتخار میکنیم دیدگاه انقلابی را مطرح میکنیم اما تندروی خوب نیست به همین دلیل ما نسبت به این موضوع حساسیت و دقت داریم تا مبادا سیاه نمایی شود چرا که برای من شخصا مهم است برنامه های رسانه ملی اعتبارات نظام را زیر سوال نبرد.
سیاست رسانه ملی درباره مخاطرات سیستم بانکی سکوت است
وی ادامه داد: مخاطراتی نیز در سیستم بانکی کشور وجود دارد، اما رویکرد صداوسیما این است که در این خصوص صحبت نکند چراکه سبب تخریب این سیستم و آغاز یک سری مسائل در کشور میشود لذا مراقبتهای خود را بسیار بالا بردهایم.
علی عسگری همچنین در ادامه گفت: ما 62تلویزیون و 83 رادیو در سراسر کشور داریم بنابراین ممکن است اشتباهی صورت گیرد که با کمال میل در جهت رفع اشتباهات اقدام میکنیم.
وی با بیان اینکه به دلیل تحولات فناوری و تکنولوژی رسانهها نقش اساسی در زندگی افراد پیدا کرده، تاثیر عمیقی بر افکار عمومی و باورهای مردم دارند و سپهر رسانهای جهانی، سپهر عجیب و غریب و بسیار جدی شده است، افزود: در این شرایط میبینیم که رسانه ملی تلاش کرده خود را همپای رسانههای جهانی رشد داده و نقش خود را ایفا کند.
فعالیت 250 شبکه فارسی زبان در ماهواره
رئیس صدا و سیما با تاکید بر اینکه اگر در زمینه نظامی در صلح مسلح به سر میبریم اما به هر حال دشمنانی داریم که در زمینه ماهواره یک جنگ تمام عیار را بدون آنکه وقفه در پیش گرفتهاند، ادامه داد: زمانی که به سمت مدیریت رسانه ملی رسیدم 160 شبکه ماهوارهای فارسی زبان فعال بود که اکنون از250 شبکه عبور کرده است، آیا این تعجبآور نیست؟ کاملا مشخص است جریانی با مطالعه لایههای اجتماعی ایران و علیرغم سختیهای موجود در ایجاد شبکه اما به این کار با سرعت بالا اقدام میکنند.
برنامه شبکههای مجازی رای تخریب فرهنگ و هویت ایرانی
وی با بیان اینکه شبکههای مجازی نیز با تمام قدرت و جدیت کار میکنند و برای تخریب فرهنگ و هویت ایرانی برنامه دارند، بنابراین هجمههای رسانهای از آسمان و از زمین میبارد، افزود: باید بیشتر از این مراقب نسل جوان باشیم چراکه جنگ فرهنگی تمام عیار را علیه هویت و فرهنگ ایران شکل داده و سامان داده اند.
افت رسانه ملی، امنیت ملی را دچار مشکل خواهد کرد
علی عسگری تاکید کرد: احساس میکنم و تحلیلم این است که آنها در برنامههای خود سال 95 را سال افول رسانه ملی ایران پیشبینی و برای آن برنامهریزی کرده بودند، البته شدت توسعه ماهواره نشان از جدی بودن این جنگ دارد اما خوشبختانه رسانه ملی علیرغم تمام مشکلات افولی نداشت درحالی که اگر رسانه ملی افت کند در زمان کوتاه مشکل امنیت ملی پیدا خواهیم کرد، درواقع اگر نتوانیم افکار عمومی را توجیه و تبیین کنیم و پاسخ دهیم حجم برنامههای ماهوارهای ذهن مردم را تخریب خواهد کرد و بعد از مدت کوتاهی به مسئله امنیتی تبدیل میشود لذا مسئله رسانه ملی بسیار حیاتی و جدی است.
تولیدات کنونی صداوسیما با قرض و بدهی ساخته شده است
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها فرمودهاند ما در جنگ سرد و رسانهای هستیم اما رسانه ملی با مشکلات جدی رو به رو است، افزود: این سازمانی که امروز به دست من رسیده ماهیانه 185 میلیارد تومان حقوق کارمندانش میشود درحالی که کل بودجهای که دولت به ما میدهد 1200 میلیارد تومان است و میگویند؛ مابقی را خودتان بدست آوردید، چگونه؟ درواقع در این رکود باید تبلیغاتی را روی آنتن ببریم که خودمان بسیاری از آنها را قبول نداریم.
علی عسگری با بیان اینکه صدا و سیما فقط 7 هزار ایستگاه دارد و حتی در اطراف ارتفاعات ایستگاه احداث شده است که اداره آنها هزینه دارد اما منابعی برای اداره آنها ندارد، افزود: تولید برنامه در 62 تلویزیون هزینه بسیاری میطلبد و بدانید امروز هر چه در تلویزیون میبینند به دلیل منابع محدود حاصل بدهی است، که هر ماه اضافه میشود چراکه خوب میدانید تلویزیون در حال افت بود و تولید و ساخت برنامهها به منظور راه اندازی مجدد آن تنها با قرض و بدهی امکان پذیر بود.
1100 میلیارد تومان؛ بدهی رسانه ملی/ دولت کمک نمیکند
وی با بیان اینکه سقفبدهی رسانه ملی در سال جاری از 1100 میلیارد عبور کرده است، افزود: دوستان ما در برج دوم سال جاری 570 میلیارد تومان از منابع تبلیغات پیشخور کرده بودند تا سازمان اداره شود چراکه سازمان هر ماه نزدیک به 300 میلیارد تومان بیشتر هزینه دارد، این در حالی است که دولت در چند ماه اخیر کمکی به ما نکرده است.
رئیس صدا و سیما با ابراز نارضایتی از اینکه رسانه ملی گاهی مجبور است برخی از نیروهای خود را استثمار کند، اضافه کرد: کارمندان رسانه ملی حقوق وشرایط کاری لازم را ندارند اما همچنان کار می کند که نشان از غیرت بچهها دارد.
سهم صداوسیما از بودجه کشور ناچیز است/ پیشنهاد اختصاص 2درصدی
علی عسگری با بیان اینکه بیش از 4هزار میلیارد تومان بودجه جاری رسانه ملی در سال است، و باید حدود نزدیک 1000 میلیارد تومان نیز برای عمرانی خودشان نیاز دارند، گفت: روش دیگر تامین بودجه این است که درصدی از بودجه کشور به رسانه ملی اختصاص داده شود، در حالی که ابتدای انقلاب با یک شبکه و نصفی یک درصد بودجه کشور به رسانه ملی داده میشود اما امروز با وجود 62 تلویزیون و 83 رادیو حتی یک درصد بودجه را نیز نداریم درحالی که باید نزدیک 2 درصد این بودجه را باید داشته باشیم.
وی با بیان مثالی در این خصوص ادامه داد: حدود 6 هزار میلیارد تومان تنها هزینه اداره شبکهBBC فارسی زبان میشود و باید پرسید چرا باید برای یک شبکه در انگلستان باید اینگونه هزینه شود و یک سازمان بزرگ با 145 شبکه در شرایط بسیار سختی اداره شود.
مجلس برای بودجه رسانه ملی در روزهای باقی مانده تعیین تکلیف بودجه کاری کند
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه به مقام معظم رهبری نامه نوشته و درخواست افزایش بودجه پایه صدا و سیما را داشته و ایشان به رئیس مجلس فرموده اند که کمک کند، افزود: انتظار داشتیم همان 7 دهم درصدی که در کمیسیون تلفیق برنامه پنج ساله ششم تایید شد داخل بودجه سالانه هم بیاید و پایه بودجه افزایش داشته باشد؛ اما با این شرایط رسانه ملی در سال آینده قابل اداره نیست لذا امیدوارم در روزهای باقی مانده برای تعیین تکلیف بودجه سال 96 کاری برای رسانه ملی شود چراکه اگر رسانه ملی آسیب ببیند جامعه آسیب خواهد دید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - 26 February 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
رسانه ملی رویکرد ترامپ درباره دنیای اسلام را درست ترجمه نکرد/صدا و سیما باید امانت را حفظ کند
مطهری رسانه ملی رویکرد ترامپ درباره دنیای اسلام را درست ترجمه نکرد صدا و سیما باید امانت را حفظ کند مطهری تاکید کرد صدا و سیما باید امانت را حفظ کند و حق دخل و تصرف در محتوای مطالب را ندارد به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا علی مطهری در اینستاگرام خود نوشت توصیه به صدا و سیما آقاپیام روشن دهه فجر «آشتی ملی» است / متاسفانه یادی از آیتالله هاشمی در برنامههای ۲۲ بهمن صداوسیما نشد
هاشمزاده هریسی در گفتوگو با ایلنا پیام روشن دهه فجر آشتی ملی است متاسفانه یادی از آیتالله هاشمی در برنامههای ۲۲ بهمن صداوسیما نشد عضو مجلس خبرنگان رهبری با تاکید بر اهمیت و ضرورت آشتی ملی خواستار تکریم بزرگان انقلاب شد و گفت طرح آشتی ملی مناسبت کامل با ۲۲ بهمن و همنامه انتقادی اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران به رئیس صداوسیما: چرا همه میهمانان صداوسیما از یک طیف هستند
نامه انتقادی اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران به رئیس صداوسیما چرا همه میهمانان صداوسیما از یک طیف هستند اعضای فراکسیون اصلاحطلبان شورای شهر تهران در نامهای به رییس سازمان صداوسیما از عملکرد این رسانه در ماجرای پلاسکو انتقاد و اعلام کردند تمامی میهمانان و مسوولان حاضر در گفتوگتکذیب خبر نامه نوشتن رییس دولت اصلاحات به رهبری /نبود حلقه ارتباطی بین اصلاحات و رهبری خطرناک است
تکذیب خبر نامه نوشتن رییس دولت اصلاحات به رهبری نبود حلقه ارتباطی بین اصلاحات و رهبری خطرناک است آفتابنیوز هفته نامه مثلث نوشت علی صوفی میگوید مرحوم هاشمی یک حلقه واسطی بین جریان اعتدال و اصلاحات با رهبر معظم انقلاب بود اما الان کلا این ارتباط قطع شده است و دیگر هیچ حلقروزنامه جمهوری اسلامی:صداوسیما اصرار داشت اختلافات ساختگی بین هاشمی با رهبرانقلاب ایجادکند
روزنامه جمهوری اسلامی صداوسیما اصرار داشت اختلافات ساختگی بین هاشمی با رهبرانقلاب ایجادکند آفتابنیوز روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با ارزیابی برخورد رسانه ملی با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت صداوسیما انگار ماموریت داشت که به اختلافات ساختگی بین رهبری و هاشمی دامن بجمهوری اسلامی: صداوسیما اصرار داشت اختلافات ساختگی بین هاشمی با رهبری ایجاد کند
جمهوری اسلامی صداوسیما اصرار داشت اختلافات ساختگی بین هاشمی با رهبری ایجاد کند به گزارش آخرین نیوز روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با ارزیابی برخورد رسانه ملی با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت صداوسیما انگار ماموریت داشت که به اختلافات ساختگی بین رهبری و هاشمی دامن بزنداعلام برنامه های صداوسیما برای انتخابات ریاست جمهوری: هر نامزد 4 برنامه ضبط شده و 3 مناظره
اعلام برنامه های صداوسیما برای انتخابات ریاست جمهوری هر نامزد 4 برنامه ضبط شده و 3 مناظره رییس مرکز تولید و فنی سیما درمورد برنامه های انتخاباتی صداوسیما برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت هر نامزد در چهار برنامه ضبط شده و سه مناظره 180 دقیقه ای حضور می یابد به گزارسانههایی که در راستای آشتی ملی گام برمیدارند، مصداق فداکاری هستند
معاون اول رییس جمهور رسانههایی که در راستای آشتی ملی گام برمیدارند مصداق فداکاری هستند معاون اول رییس جمهور دوران دفاع مقدس را سمبل ایثار ملت بزرگ ایران توصیف کرد و گفت در دوران دفاع مقدس از پایتخت تا دورافتادهترین روستاهای کشور شاهد نمونههای فراوانی از ایثار و از خودگذشتگجهانگیری: رسانه ها، شبکه های اجتماعی و روزنامه نگارانی که در ترویج آشتی ملی قدم برمی دارند مصداق فداکاری و ایث
جهانگیری رسانه ها شبکه های اجتماعی و روزنامه نگارانی که در ترویج آشتی ملی قدم برمی دارند مصداق فداکاری و ایثارگری هستند معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر این که سیاست گذاری های موثر و کارآمد در بخش فرهنگی باید به کاهش تصدیگری دولت بینجامد گفت با برگزاری جشنواره های تخصصی بایافزایش هزار میلیارد تومانی بودجه صداوسیما
دخلی که ٢ برابر شد افزایش هزار میلیارد تومانی بودجه صداوسیما آنتن صداوسیما به بلندای قامت قانون اساسی رشد نکرده و بسیار کوتاهتر از آن عمل میکند جناحی و یکسویه این را محمدعلی وکیلی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس میگوید و تأکید میکند نظارت بر صداوسیما نهتنها از سوی دیوان محاسبا-
سیاسی
پربازدیدترینها