تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 26 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853562347




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش‌ هزار‌ میلیارد تومانی بودجه صداوسیما


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


دخلی که ٢ برابر شد
افزایش‌ هزار‌ میلیارد تومانی بودجه صداوسیما
آنتن صداوسیما به بلندای قامت قانون اساسی رشد نکرده و بسیار کوتاه‌تر از آن عمل می‌کند، جناحی و یک‌سویه. این را محمدعلی وکیلی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید و تأکید می‌کند نظارت بر صداوسیما نه‌تنها از سوی دیوان محاسبات که باید از سوی مجلس نیز انجام شود. روز گذشته عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداو‌سیما از افزایش‌ هزار‌ میلیارد تومانی پایه بودجه صداوسیما خبر داد و از تولید سالانه دست‌کم، پنج کار «فاخر» و «الف ویژه» در این سازمان سخن گفت. اگر این مصوبه از سوی شورای نگهبان تأیید شود، بودجه صداوسیما در سال ٩٦ دوبرابر و رقمی نزدیک به دوهزار‌ میلیاردتومان خواهد شد. آن‌هم در شرایطی که بودجه وزارت ارشاد نزدیک نصف این مقدار است.
روز نو :  آنتن صداوسیما به بلندای قامت قانون اساسی رشد نکرده و بسیار کوتاه‌تر از آن عمل می‌کند، جناحی و یک‌سویه. این را محمدعلی وکیلی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید و تأکید می‌کند نظارت بر صداوسیما نه‌تنها از سوی دیوان محاسبات که باید از سوی مجلس نیز انجام شود. روز گذشته عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداو‌سیما از افزایش‌ هزار‌ میلیارد تومانی پایه بودجه صداوسیما خبر داد و از تولید سالانه دست‌کم، پنج کار «فاخر» و «الف ویژه» در این سازمان سخن گفت. اگر این مصوبه از سوی شورای نگهبان تأیید شود، بودجه صداوسیما در سال ٩٦ دوبرابر و رقمی نزدیک به دوهزار‌ میلیاردتومان خواهد شد. آن‌هم در شرایطی که بودجه وزارت ارشاد نزدیک نصف این مقدار است.  


به گزارش روز نو؛ قاضی‌زاده‌هاشمی از تولید برنامه‌های فاخر در صداوسیما گفته؛ اما نمایندگان منتقد در کمیسیون فرهنگی چندان به تولیدات فاخر در صداوسیما قائل نيستند و معتقدند رسانه‌ای که براساس شرح وظایفش باید ملی عمل کند، بیش از هر زمان دیگری جناحی عمل کرده و افزایش اعتبارات آن نمی‌تواند به جذب مخاطب کمک کند. وکیلی می‌گوید: «ریزش مخاطبان سیما با افزایش بودجه حل نخواهد شد، اتفاقا باید دنبال راهکارهای جذب اعتماد مردم باشیم. وقتی صداوسیما به جای پوشش ذائقه همه شهروندان ایرانی صرفا به تعداد محدودی از مخاطبان جناحی خود می‌پردازد، چطور می‌تواند در برابر هجمه شبکه‌های ماهواره‌ای مقاومت کند؟! تأکید می‌کنم افزایش بودجه مخاطب سیما را دوچندان نمی‌کند، آنها تغییر رویه لازم دارند، باید سلیقه‌های متفاوت و گروه‌ها و طیف‌های متنوع سیاسی و اجتماعی مردم در آن قدر دانسته شوند».
مجلس به دنبال نظارت
پروانه سلحشوری، نماینده تهران و رئیس فراکسیون زنان مجلس دهم، به مراسم خاک‌سپاری آیت‌الله هاشمی اشاره می‌کند؛ روزی که مردم به‌طور مشخص مقابل دوربین‌های صداوسیما ایستاده و به انتقاد از پوشش یک‌جانبه خبری صداوسیما پرداختند. به گفته او، «افزایش اعتبارات صداوسیما در داخل کمیسیون فرهنگی و تلفیق مخالفانی داشت و در تلفیق به‌طور استثنائی سه ‌بار برای آن رأی‌گیری شد؛ اما بالاخره رأی آورد و اکنون بیش از هر زمان دیگری به فکر نهایی‌کردن طرح نظارت بر صداوسیما هستیم، طرحی که پیش‌تر در مجلس نهم نیز بررسی و نیمه‌کاره رها شده بود». او تأکید می‌کند مخاطبان کنونی صداوسیما ٣٠ تا ٤٠ درصد‌ هستند و باید تلاش ملی شود آحاد مردم پای برنامه‌های تلویزیونی بنشینند نه کانال‌های ماهواره‌ای. استقبال مردم از ماهواره نشان‌دهنده یک قهر معنادار است، قهری که صداوسیما باید آن را تفسیر کند و درصدد جبران آن باشد.  وکیلی نیز به‌طور صریح به قهر آحاد مردم با صداوسیما اشاره می‌کند و دلیل آن را کاهش سطح اعتماد عمومی به مواضع سیما می‌داند.  
به گفته او، قانون اساسی کشور پهنه‌ای دارد به بلندای سلایق همه ایرانیان؛، اما آنتن صداوسیما قامتی به‌مراتب کوتاه‌تر از ظرفیت‌های قانون اساسی دارد و باید بی‌طرفی‌اش را در پوشش اخبار به افکار عمومی ثابت کند، وگرنه نتیجه‌اش ریزش مخاطب و هدررفت اعتبارات خواهد بود. احسان قاضی‌زاده‌هاشمی هم با اشاره به افزایش هفت‌دهم درصدی اعتبارات صداوسیما بر اساس مصوبه مجلس در لایحه برنامه ششم توسعه به «خانه ملت» گفته: «افزایش بودجه صداوسیما الزاما باید برای برنامه‌سازی و ارتقای سطح تولیدات صداوسیما و همچنین افزایش پوشش صد درصدی باشد». به گفته نماینده فریمان، سرخس و احمدآباد و رضویه در مجلس، درصورتی‌که شورای نگهبان این مصوبه را تأیید کند، اعتبارات صداوسیما حدودا دو برابر می‌شود: «پایه بودجه صداوسیما حدود‌ هزار‌ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند و الزام دیگری که مصوبه یادشده دارد این است که این بودجه باید به صورت کامل تخصیص داده شود». با مصوبه اخیر تلفیق و در صورت موافقت شورای نگهبان با آن، بودجه صداوسیما به حدود دو‌ هزار‌ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند، رقمی نزدیک به دو برابر بودجه وزارت ارشاد.  
سلحشوری با انتقاد از این افزایش اعتبار می‌گوید: «ما معتقدیم صداوسیما بخشی از کارهای فرهنگی مرتبط با وزارت ارشاد را انجام می‌دهد و صلاح نیست اعتبار آنها دو برابر اعتبار وزارت فرهنگ و ارشاد باشد، مگر اینکه در سیاست‌های صداوسیما در پوشش همه آحاد مردم تغییر مشهودی حاصل شود، وگرنه تقویت سیمای جناحی به نفع منافع ملی ما نیست».
نظارت بر سیما ضروری است
طرح نظارت بر صداوسیما از مجلس نهم کلید خورد. برخی نمایندگان هم ‌آن‌موقع و هم حالا بر این باور‌ هستند که نباید نظارتی بر صداوسیما باشد؛ اما وکیلی به «شرق» می‌گوید: «من از جمله مخالفان اصلی آن طیف فکری هستم که می‌گویند نباید بر صداوسیما نظارت شود، اتفاقا وقتی صداوسیما از بودجه بیت‌المال ارتزاق می‌کند؛ یعنی باید پاسخ‌گوی نهادهای نظارتی باشد، چه مجلس و چه دیوان محاسبات». اصغر مسعودی، دیگر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز بر این باور است که صرف افزایش اعتبار صداوسیما مشکلی را حل نخواهد کرد، تازه باید دید آیا این بودجه صرف تقویت کانال‌های سیما در شهرستان‌ها و نقاط دورافتاده می‌شود یا اینکه قرار است صرفا به همان رویه سابق صداوسیما هزینه شده و صرف پرداخت برخی بدهی‌ها شود؟ گفت‌وگوی «شرق» با مسعودی بارها قطع و وصل مي‌شود و او نیز به طعنه می‌گوید: «نی‌ریز روزگاری پایتخت تمدن هخامنشیان بود و حالا آنتن مناسبی برای گفت‌وگوی تلفنی ساده نداریم، چه رسد به کانال‌های تلویزیونی. این بودجه باید به‌طور متمرکز در نقاط محروم هزینه شود و دوباره صرفا به بدنه سیما در تهران معطوف نشود». او همچنین از برنامه‌های سیما ناراضی است و می‌گوید این برنامه‌های بی‌کیفیت هیچ سنخیتی با فرهنگ اسلامی و ایرانی ما ندارند و بسیار سطحی و غیرکیفی تولید می‌شوند. اگر بنا بر افزایش اعتبار بوده باید آیین‌نامه‌های نظارتی بر تولید محتوای سیما نظارت متمرکزی داشته باشند.

منبع: شرق


تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن