واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آموزش کسبوکار اولین قدم در رشد اقتصادی است
رییس کانون کارآفرینان گفت: با توجه به رتبه پایین ایران درتجارت الکترونیک و روند سنتی کسبوکار کشور، حضور در عرصه رقابت اقتصادی دهکده جهانی از طریق رشد تجارت الکترونیک ضروری به نظر میرسد.
بزرگ ترین گردهمایی رهبران کسبوکار با تقدیر از کارآفرینان برتر و چهرههای ماندگار کشور و با حضور شخصیتهای فرهنگی و اقتصادی، اعضای شورای شهر، مدیران بانکهای خصوصی و جمعی از فارغ التحصیلان دورههای DBA و MBA در باشگاه دیپلماتیک وزارت امور خارجه برگزار شد.
ضرورت رشد تجارت الکترونیک
به گزارش پولنیوز، در این گردهمایی رییس کانون کارآفرینان استان تهران اعلام کرد: ما در سال ۹۶ با ۴ دانشگاه بزرگ دنیا در دورههای DBA و MBA همکاری خواهیم داشت. مجید سیاری برگزاری مراسم اینچنینی را در هماندیشی و ایجاد انگیزه برای فعالان حوزه کسبوکار مؤثر دانست و گفت: با توجه به رتبه پایین ایران درتجارت الکترونیک و روند سنتی کسبوکار کشور، حضور در عرصه رقابت اقتصادی دهکده جهانی از طریق رشد تجارت الکترونیک ضروری به نظر میرسد.
وی با اشاره به برداشتن گامهای اساسی برای ایجاد کسبوکار به روز تاکید کرد: مراکز خصوصی آموزش کسبوکار نقش بهسزایی در رشد اقتصادی و دانشمحور شدن کسبوکار دارند و همچنین فرصت رقابت در دنیا را ایجاد و روند شکلگیری آن را تسهیل میکنند.
اهمیت شناخت درست از بازار کار
عضو هیاترییسه اتاق بازرگانی ایران و نخستین بانوی کارآفرین کشور نیز درباره ورود فارغالتحصیلان بخش خصوصی به فضای کسبوکار با اشاره به اهمیت شناخت درست از بازار کار، تاکید کرد: کارآفرین باید جامعه را شناسایی و نسبت به آن فضا با در نظر گرفتن امکانات موجود جامعه، کار خود را آغاز کند.
فاطمه مقیمی افزود: مدلهای کارآفرینی کشورهای دیگر بدون بومیسازی و در نظر گرفتن شرایط فرهنگی و اجتماعی قابل پیاده شدن در کشور ما نیستند و همخوانی نخواهند داشت.
وی مدل بازاریابی جدید را بر مبنای نیازسازی عنوان کرد و گفت: در واقع امروزه استراتژی درست پیداکردن بازار، فقط بازاریابی نیست و بازارگردانی و بازارداری را به دنبال دارد؛ به این معنی که چطور خاستگاه بازار برای مطالبه همیشگی حفظ شود.
عضو هیاترییسه اتاق بازرگانی ایران درخصوص اهمیت بخش خصوصی بهعنوان سرمایه غیرنفتی در جامعه اظهارداشت: بزرگترین منابع ماندگار همه جوامع، سرمایههای انسانی است و سرمایههای نفتی مثل همه منابع طبیعی مسیر رو به زوال دارند. از این رو تنها کشورهایی که بر پایه سرمایه انسانی برنامهریزی کردند به توسعه رسیدهاند.
به گفته وی، کارآفرینیها هم از تفکر خلاق و نواندیشی سرمایههای انسانی شکل گرفته که توانستهاند توانمندی جامعه را بالا ببرند و رشد اقتصادی را تضمین کنند. پس باید این سرمایهها، آموزش داده شوند و بهعنوان مجموعه خلاق بهصورت فردی یا سازمانی و یا با نگاه کارآفرینیمحور, درون سازمانها، پیادهسازی شوند که درحالحاضر این مهم را بخش خصوصی و مدارس غیردولتی کسبوکار برعهده گرفتهاند.
حمایت شورای شهر از کارآفرینان
در ادامه این همایش یکی از اعضای شورای شهر گفت: در شرایط بد اقتصادی جامعه، همت یک مجموعه افراد دانا و عالم برای ایجاد فضای کسبوکار در شرایط خاص، رویکرد کارآفرینی موثر و بازاری جدید برای جامعه به دنبال دارد.
مرتضی طلایی در پاسخ به سوالی درباره حمایت شورای شهر از کارآفرینان اظهارداشت: اقتصاد تا زمانی که مبتنی بر منابع زیرزمینی و نفت باشد، شکوفا نمیشود و این جوانان ما هستند که بهترین ظرفیتهای انسانی و فرصتهای علمی کشور محسوب میشوند اما مشکل کشور این است که بخش خصوصی از عرصه اقتصاد کنار گذاشته شده است.
وی افزود: ما در شورای شهر برای تولیدکنندگان داخلی، محیط تبلیغات رایگان برای عرضه قرار می دهیم و از کارآفرینان میخواهیم ارتباطات خود را با شوراهای اسلامی شهرها را بیشتر کنند تا با دانستن انتظارات و توقعات آنها، شرایط را برای آنها ایجاد و تسهیل کنیم. ما نیز در شورای شهر به موضوع کاربری فضاها و تبلیغات محیطی برای کالاهای تولیدی توجه و عزم خود را برای حمایت از تولید و بخش خصوصی جزم کردهایم.
عضو شواری شهر درباره جایگزینی مهارت بهجای مدرک گفت: مدرکگرایی بزرگترین مشکل جامعه است؛ اگر شیوه آموزش به سمت مهارتگرایی برود، بیکاری هم از بین میرود. چون بیکاری به دلیل نبود بازار کسبوکار نیست بلکه به دلیل نبود مهارت و انگیزه در حوزه کارهای مهارتی و علاقهمندی به پشت میزنشینی است و اگر رویکرد مهارتافزایی در نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد، میتوان بیکاری را ریشهکن کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - 25 February 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]