واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ایبنا نوشت؛
زندگی «مومن انقلابی» بر صحنه کتاب روایت شد کتاب «مومن انقلابی» شرح یک عمر مجاهدت حاج شیخ عباس پورمحمدی از مبارزان ثابتقدم انقلاب اسلامی از سوی انتشارات موسسه «ایمان جهادی» منتشر شده است.
به گزارش فرهنگ نیوز، کتاب «مومن انقلابی» برشهایی از زندگی و سیره مبارزاتی حاج شیخ عباس پورمحمدی و شرح ارتباط و دوستی ایشان با حضرت آیتالله خامنهای از سوی انتشارات «موسسه ایمان جهادی» منتشر شده است.
در معرفی این کتاب در مقدمه مولف میخوانیم: «کتاب حاضر به معرفی مرحوم حاج شیخ عباس پورمحمدی، میپردازد؛ عالمی روحانی، مجاهد، مبارز، شجاع، بصیر و مردمدار که عمری در راه اسلام و انقلاب اسلامی خدمت کرد؛ عالمی که اصالتا اهل رفسنجان بود و بیشتر عمرش را در همین شهر زندگی کرد.»
مولف ادامه میدهد که «کتاب «مومن انقلابی» شیخ عباس پورمحمدی، ضمن پرداختن به گوشههایی از زندگی این عالم مجاهد نگاهی به دوستی و ارتباط ایشان با رهبر انقلاب، با سابقهای نزدیک به پنجاه سال دارد.»
درباره حاج شیخ عباس پورمحمدی
حاج شیخ عباس پورمحمدی در فروردینماه سال 1303 در روستای ماهونک رفسنجان متولد شد. پدرش غلامحسین پورمحمدی بقالی کوچکی داشت و از این راه مخارج خانواده را تامین میکرد. شیخ عباس از هفتسالگی به مکتبخانه رفت و به یادگیری ادبیات فارسی مشغول شد. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، به کار خیاطی مشغول شد. در کنار خیاطی، بدون آنکه در حوزه علمیه ثبتنام کرده باشد، خواندن و یادگیری برخی از دروس حوزوی را آغاز کرد.
در سن بیستوسه سالگی، با تشویق و حمایت یکی از خیرّان یزدی که ساکن رفسنجان بود، خیاطی را کنار گذاشت و به کسوت طلبگی درآمد. به شهر یزد عزیمت کرد و در حوزه علمیه یزد، در مدرسه خان، تحصیل علوم دینی را ادامه داد. پس از یک سال به رفسنجان بازگشت و در حوزه علمیه رفسنجان، به تحصیل و تدریس مشغول شد.»
در بخشی از کتاب به مبارزات این عالم مجاهد اشاره شده از آن جمله میتوان به تبدیل مسجد «امامخمینی» به مقر مبارزاتی مردم رفسنجان اشاره کرد.
وی چندینبار از سوی نیروهای رژیم پهلوی دستگیر و تبعید شد. زابل نخستین شهر محل تبعید شیخ است؛ اما «تبعید شدن به این شهر نهتنها از فعالیتهای شیخ عباس پورمحمدی، نکاست که بر حجم آن افزود. در این مدت، وی علاوه بر ادامه فعالیتهای انقلابی خود ارتباطهایی نیز با اهالی پاکستان و مسلمانان آن کشور گرفت. رژیم، حضور حاج شیخ در سَراوان را هم نتوانست تحمل کند و دوباره محل تبعید او را تغییر داد.» بندرلنگه محل بعدی تبعید حاج شیخ عباس پورمحمدی بود.
ریاست کمیته انقلاب در رفسنجان، دبیرکل جمهوری اسلامی در استان کرمان از جمله مسئولیتهای وی بعد از انقلاب است. تاسیس و اداره سازمان تبلیغات اسلامی در رفسنجان و همکاری در راهاندازی نهادهای انقلابی مانند بنیاد مسکن، بنیاد شهید و کمیته امداد از دیگر تلاشهای حاج شیخ عباس پورمحمدی است. وی همچنین بعد از آغاز جنگ عراق علیه ایران ستاد پشتیبانی جنگ را در رفسنجان تشکیل داد.
شیخ بعد از پایان جنگ، مسئولیت دیگری نپذیرفت و کِسوَت امام جماعتی را بر دیگر امور ترجیح داد و عمر و زندگی خویش را وقف خدمت صادقانه به مردم و رهبر و نظام اسلامی کرد.
حاج شیخ عباس پورمحمدی، شامگاه دوشنبه 24 آبانماه سال 1395 در نود و دو سالگی، پس از تحمل چند سال رنج و بیماری، درگذشت و در مسجد امامخمینی(ره) پایین پای شهدای گمنام آن مسجد به خاک سپرده شد.
کتاب «مومن انقلابی» با شمارگان سههزار نسخه در 85 صفحه، به بهای 6 هزار تومان از سوی انتشارات «موسسه ایمان جهادی» منتشر شده است.
95/12/7 - 10:02 - 2017-2-25 10:02:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]