واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روزنامه جوان رتبه برتر جشنواره ايثار و رسانه شد
روزنامه جوان در نخستين جشنواره ايثار و رسانه كه با حضور معاون رئيسجمهور و پيشكسوتان مطبوعاتي حوزه دفاع مقدس و فعالان رسانهاي برگزار شد، حايز رتبه دوم شد.
در اختتاميه جشنواره ايثار و رسانه، معاون اول رئيسجمهور با تأكيد براينكه سياستگذاري مؤثر و كارآمد در حوزه فرهنگ بايد به كاهش تصديگري دولت و افزايش نقش نهادهاي مدني تخصصي و صنفي منجر شود، گفت: سياستگذاري مؤثر بايد به گونهاي باشد كه شاهد جلب مشاركت نخبگان در حوزه تحول فرهنگي و اصلاح فرآيندهاي فرهنگي باشيم.
اسحاق جهانگيري اظهار داشت: جشنوارههاي فرهنگي، علمي و تخصصي زماني بيشترين تأثير را خواهد داشت كه با مشاركت و حمايت بخشهاي تخصصي برگزار شود و ذينفعان اصلي در ارزيابي كار مشاركت داشته باشند.
وي افزود: اگر بخواهيم جامعه از نظر اخلاق و نظام ترجيحات ارزشي به موضوع فداكاري و ايثار بپردازد و از آن فاصله نگيرد، همه شهروندان و تكتك آحاد جامعه بايد در تحولات پرشتاب فرهنگ و مشكلات مادي و معيشتي موضوع فداكاري و ايثار را اقدامي به نفع جامعه تلقي كنند كه در اين زمينه هم دولت و هم رسانهها مسئوليت سنگيني بر عهده دارند.
جهانگيري با تأكيد بر اينكه روزنامهنگاران و فعالان رسانهاي خود در خط مقدم فداكاري و از خود گذشتگي بودهاند، تصريح كرد: نقش خبرنگاران، عكاسان، تصويربرداران و نويسندگان كه به دنبال ثبت ايثار ملت در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامي بودهاند، نقش اثرگذاري بوده است و توانستهاند خاطرات آن دوران را به نسلهاي آينده منتقل كنند و ما بايد قدردان زحمات آنها باشيم.
سيدرضا صالحي اميري، وزير فرهنگ هم در اين جشنواره گفت: فلسفه تشكيل اين مراسم اين است كه مفهوم ايثار به محدوده زماني و مكاني خاصي تعلق ندارد؛ چراكه ايثار داراي مراتب مختلفي است.
وي افزود: ايثار در حوزههاي اقتصادي، اجتماعي و سياسي نيز اهميت دارد، بر همين اساس براي گسترش اين فرهنگ كه يك ضرورت دائمي است بايد تلاش كنيم. همانطور كه جنگ تحميلي به گفتمان مقاومت، شهادت، از خودگذشتگي، ايثار و همدلي ملي تبديل شد بايد براي تداوم آن فرهنگ در فضاي كنوني نيز تلاش كنيم كه اين تلاش مجدداً يك ضرورت دائمي است؛ چراكه در جهان پرتلاطم كنوني لازمه تداوم حيات انقلاب اسلامي را رقم خواهد زد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به اينكه ايثار يك ارزش بنيادي و يك گفتمان است، خاطر نشان كرد: هركس كه درباره ايثار تلاش ميكند چه دولتمرد باشد يا كساني كه بيرون از مرزها براي امنيت ما تلاش ميكنند يا آتشنشان باشد، ايثارگر است و همه ميتوانند به اين مرتبه دست يابند. بر پايه اين گزارش، در بخش ديگري از اين مراسم سعيد علاميان، دبير جايزه ايثار و رسانه گفت: پس از دو سال پيگيري و كارهاي اجرايي با همكاري ۱۲ تشكل صنفي و پنج نهاد دولتي اين مراسم برگزار شده است؛ چراكه تمامي ما به درك مشتركي در رابطه با اهميت رواج فرهنگ ايثار رسيدهايم و بايد براي انتقال اين فرهنگ كوشش كنيم. وي در رابطه با خاص بودن نخستين جشنواره ايثار و رسانه گفت: نخست اينكه جامعه مطبوعاتي غيردولتي مجري آن هستند و كارها به اصناف سپرده شده است و نهادهاي دولتي در آن نقش حمايتي داشتهاند. دومين ويژگي اين جشنواره مشاركت مديران رسانه در آن است. در اين مراسم از دكتر گنجي، مدير مسئول روزنامه جوان به عنوان مدیر رسانه برتر در حوزه ايثار و رسانه با اهداي لوح تقدير به عمل آمد. همچنين از تمبر يادبود نخستين جايزه ايثار و رسانه نيز با حضور معاون اول رئيسجمهور رونمايي شد. تقدير از خانوادههاي شهدا و ايثارگران از بخشهاي ديگر اين جشنواره بود.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]