تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860405326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سانترهای بلند؛ استراتژی اصولگرایان برای شکست روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سانترهای بلند؛ استراتژی اصولگرایان برای شکست روحانی
آنگونه که از شواهد پیداست اصول‌گرایان تمام عزم خود را برای شکست روحانی جزم کرده‌اند و به هر طریق ممکن تلاش می‌کنند روحانی را تبدیل به اولین رییس جمهور چهارساله ایران کنند
عصر ایران؛ مصطفی داننده- در یک مسابقه فوتبال وقتی تیمی عقب است تمام تلاشش را می‌کند تا گل یا گل‌های خورده را جبران کند. معمولا مربیان برای این کار تمام داشته‌های خود را به محوطه جریمه حریف می‌فرستند تا با سانترهای بلند برای تیم خود موقعیت خطرناک ایجاد کنند. در این شیوه فوتبال شاید یکی از این سانترها به سر یکی از مهاجمین ساییده و دروازه حریف باز شد. به نظر می‌رسد اصول‌گرایان هم برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده از این روش استفاده می‌کنند. راست‌گرایان تصمیم گرفته‌اند حضوری گسترده در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم داشته باشند. اصول گرایان حدود یک هفته قبل از انتخابات خرداد 92، خود را پیروز انتخابات می‌دانستند که ناگهان سونامی روحانی با شعار " من سرهنگ نیستم، حقوق‌دانم" آمد وتمام جریان اصول‌گرایی را با خود برد. حسن روحانی نامزد مورد حمایت جریان اعتدال و اصلاحات توانست با کسب اکثریت آرا به کرسی ریاست جمهوری تکیه بزند تا بازهم محافظه کاران در حسرت رسیدن ریاست جمهوری باقی بمانند. نتیجه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برای اصول گرایان یک شکست کامل بود. شکستی که می‌خواهند آن را در اردیبهشت 96 جبران کنند.

استراتژی اصولگرایان برای شکست روحانی؛ استفاده از سانترهای بلند

آنها برای جبران این کار می‌خواهند تمام نیروهای خود را به صحنه بیاورند شاید توپی سانتر شد و به سری ساییده شد و نامزد آنها ردای ریاست جمهوری را به تن کرد. چند ماهی است آنها برخلاف سال‌های قبل دم از وحدت نمی‌زنند. دیگر کسی نمی‌گوید تنها راه رسیدن به پیروزی معرفی یک نامزد واحد است. این معنا خود حکایت از استراتژی اصول‌گرایان دارد. آنها می‌خواهند هم در انتخابات ریاست جمهوری و هم در انتخابات شورای شهر هر آنچه در چنته دارند رو کنند تا اجازه ندهند یک بار دیگر روحانی و اصلاح‌طلبان فاتح انتخابات شوند. محافظه کاران با توجه به‌شناختی که از روحانی دارند می‌دانند که نامزد آن‌ها به تنهایی نمی‌تواند شکست چهار ساله گذشته را جبران کند. بر همین اساس اصول‌گرایان تصمیم گرفتند با چند مهره به سراغ روحانی بروند. بر اساس این استراتژی در جریان مناظره‌های انتخاباتی روحانی یک سو قرار می‌گیرد و اصول‌گرایان سوی دیگر. جریان محافظه کار در ایران بک بار این استراتژی را تجربه کرده است. آنها در سال 1380 و در برابر رییس دولت اصلاحات هم با نامزدهای فراوان شرکت کردند که البته تجربه‌ای جز شکست نداشتند. حالا اما آنها بر این باور هستند که روحانی همچون خاتمی محبوب نیست و می‌توان با این استراتژی به دروازه موفقیت رسید. آنگونه که از شواهد پیداست اصول‌گرایان تمام عزم خود را برای شکست روحانی جزم کرده‌اند و به هر طریق ممکن تلاش می‌کنند روحانی را تبدیل به اولین رییس جمهور چهارساله ایران کنند.

تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - 12 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن