تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868331403




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این اصولگرایان از روحانی حمایت می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



این اصولگرایان از روحانی حمایت می کنند
در کنار روحانیون اصولگرا بخشی از مکلاهای این جریان نیز از حامیان جدی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آینده هستند. این جریان که توسط علی لاریجانی هدایت می‌شود در انتخابات مجلس دهم در کنار اصلاح طلبان قرار گرفتند و فهرست امید را تشکیل دادند.
روز نو : در کنار روحانیون اصولگرا بخشی از مکلاهای این جریان نیز از حامیان جدی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آینده هستند. این جریان که توسط علی لاریجانی هدایت می‌شود در انتخابات مجلس دهم در کنار اصلاح طلبان قرار گرفتند و فهرست امید را تشکیل دادند.
 
اصول‌گرایان تصمیم گرفته‌اند در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده با تمام قوا وارد رقابت با حسن روحانی شوند. اصولگرایان بر این باور هستند که می‌توانند روحانی را به اولین رییس جمهور چهارساله ایران تبدیل کنند. در این میان اما روحانی حامیانی نیز در میان اصول‌گرایان دارد.
 
به گزارش روز نو، اولین گروه حامیان روحانی اختصاص به روحانیون تهران نشین دارد. کسانی که در سال‌های نه چندان دور با روحانی دور یک میز می‌نشستند و در مورد مسائل کشور و بستن لیست‌های انتخاباتی برای انتخابات‌های مختلف گفت‌وگو می‌کردند. بخش مهمی از جامعه روحانیت مبارز تهران امروز از حامیان جدی حسن روحانی هستند. کسانی که بر ابن باوراند دولت روحانی موفق بوده است و باید مسیر خود را ادامه دهد. آیت‌الله امامی کاشانی، مصطفی پورمحمدی، سید مهدی طباطبایی و سید رضا اکرمی اشاره کرد.
 
این روحانیون در این سه سال از حامیان جدی برنامه‌های روحانی به ویژه در برجام و دوران پسا برجام بوده‌اند.
 
دومین گروه روحانیون مقیم قم هستند. اعضای جامعه مدرسین این روزها به شدت در حمایت از روحانی دچار دو دستگی شده‌اند. در این نهاد مذهبی مهم شهر قم برخی روحانیون مانند آیت‌الله یزدی به عنوان رییس جامعه مدرسین و آیت‌الله مصباح یزدی از مخالفین جدی حسن روحانی هستند اما از سوی دیگر مراجع تقلید و برخی از اعضای مهم جامعه مدرسین مانند آیت‌الله غروی از حامیان حسن روحانی هستند. آیت‌الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید ساکن قم در دیدار با حسن روحانی می‌گوید:« شما رییس جمهور خوبی هستید»
 
آیت‌الله غروی از اساتید حوزه علمیه و از اعضای جامعه مدرسین نیز معتقد است که گزینه اصولگریان در سال 96 کسی نیست جز آقای روحانی.
 
در کنار روحانیون اصولگرا بخشی از مکلاهای این جریان نیز از حامیان جدی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آینده هستند. این جریان که توسط علی لاریجانی هدایت می‌شود در انتخابات مجلس دهم در کنار اصلاح طلبان قرار گرفتند و فهرست امید را تشکیل دادند.
 
این جریان در ماجرای برجام به ویژه در مجلس نهم از جدی ترین حامیان دولت بودند و تلاش کردند با کم ترین هزینه توافق هسته‌ای را در مجلس گذشته تصویب کنند. آنها دل آرام‌های مجلس نهم در برابر دلواپسان برجام بودند. آنها هم به دلیل اختلاف‌های جدی که با جریان رادیکال اصول‌گرا یعنی جبهه پایداری و بخشی از جریان اصول‌گرایی که ریاست آنها را حداد به عهده دارد، روحانی را نامزد مطلوب خود در انتخابات آینده می‌دانند.
 
بدین ترتیب می‌توان گفت برخلاف انتخابات گذشته که روحانی حامیان اصول‌گرا نداشت یا اگر هم داشت تعداد آنها انگشت شمار بود در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده حامیان جدی از دوستان سابق خود دارد.



تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن