محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853295274
مجید انصاری:تخریبها علیه دولت کاملاً سازماندهی شده و از طریق کانونهای خاص است/بخشهایی از برخی نهادها در کنار گروههای سیاسی در اتاق فکرهای تخریب حضور دارند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
اتاق فرمان تخریب دولت كجاست؟
مجید انصاری:تخریبها علیه دولت کاملاً سازماندهی شده و از طریق کانونهای خاص است/بخشهایی از برخی نهادها در کنار گروههای سیاسی در اتاق فکرهای تخریب حضور دارند
حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهوری از جمله افراد رسانهای کابینه یازدهم است که در برابر هجمهها و تخریبهای انجام شده علیه دولت موضع میگیرد. او تأکید دارد که دستاوردهای مجموعه دولت باید بیشتر تبیین شود تا مردم از اقدامات اساسی که در بیش از 3 سال گذشته انجام داده مطلع شوند. به گفته این چهره اصلاحطلب کابینه، تخریبها علیه دولت کاملاً سازماندهی شده و از طریق کانونهای خاص با هدف ناکارآمد جلوه دادن دولت یازدهم است. انصاری این اقدامات را در راستای اهداف انتخاباتی مخالفان میداند و از مردم میخواهد که تحولات را بخوبی رصد کنند و در صحنه باشند.
روز نو : حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهوری از جمله افراد رسانهای کابینه یازدهم است که در برابر هجمهها و تخریبهای انجام شده علیه دولت موضع میگیرد. او تأکید دارد که دستاوردهای مجموعه دولت باید بیشتر تبیین شود تا مردم از اقدامات اساسی که در بیش از 3 سال گذشته انجام داده مطلع شوند. به گفته این چهره اصلاحطلب کابینه، تخریبها علیه دولت کاملاً سازماندهی شده و از طریق کانونهای خاص با هدف ناکارآمد جلوه دادن دولت یازدهم است. انصاری این اقدامات را در راستای اهداف انتخاباتی مخالفان میداند و از مردم میخواهد که تحولات را بخوبی رصد کنند و در صحنه باشند.
بتدریج که بحثهای مقدماتی انتخابات آشکارتر شده و هر چه به انتخابات نزدیکتر میشویم به نظر میرسد حجم حملات به دولت هم افزایش مییابد. شما که اتفاقات روز و رسانهها و اظهار نظرها را رصد میکنید، چقدر از این اظهارنظرهای متفاوت را در چارچوب نقد دولت ارزیابی میکنید و چه میزان آن را تخریب میدانید؟
با تبریک ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت نام و یاد حضرت امام و شهدای انقلاب اسلامی و خاطره آیتالله هاشمی رفسنجانی؛ به جرأت میتوان گفت که دولت یازدهم فضای سیاسی و رسانهای کشور را در جهت نقد سازنده و گسترش اظهارنظر نه تنها پاس داشته بلکه توسعه داده است. بیتردید در میان دولت های پس از انقلاب بیشترین فضای نقد و متأسفانه کم انصافی و تخریب نسبت به خود را هم همین دولت شاهد بوده است. اما از این جهت که دولت با صبوری و شخص رئیس جمهوری با بزرگ منشی توانسته در جهت دفاع از نقد سازنده حرکت کند خوشحال هستیم. اما واقعیت این است که بسیاری از نقدهایی که از سوی برخی رسانهها یا کانونهای خاص انجام میشود مصداق نقد منصفانه نیست چون شاخصه نقد سازنده بیان کاستیهای یک اقدام یا تصمیم و ارائه راهکار درست آن است که مخاطب وقتی آن نقد را میبیند این احساس به او دست دهد که فردی از سر دلسوزی مسأله را مورد کنکاش قرار داده و در پایان نظر خودش را در جهت بهبود آن موضوع بیان کرده است.
از این نوع نقدهای سازنده که دولت هم از آن استقبال کرده و آنها را مورد توجه قرار داده، داشته اید؟
بله برخی روزنامهها، سایتها یا بخصوص نامه نگاریها را داریم. در سفرهای استانی برخی جلساتی که با نخبگان و فعالان سیاسی و اقتصادی تشکیل میشود چه در حضور رئیس جمهوری و چه در حضور سایر اعضای دولت تریبون آزاد است و حضار نقطه نظرات و نقدهای خود را بیان میکنند که بعضاً هم تند و تیز است و البته راهکارهایی هم ارائه میدهند؛ دولت هم از این نقدها استفاده کرده است. دولت از طریق همین ارتباطات و نقدها توانسته برخی مشکلات را بهتر بشناسد و در جهت رفع آنها تلاش کند. اما برخی رسانهها هستند که اساساً بنای خود را بر تخریب گذاشتهاند هر کاری که دولت انجام میدهد با یأس آفرینی و خیلی اوقات با دروغ سعی میکنند که آن اقدام را منفی جلوه دهند. این رسانهها با اهانت کردن و اتهام زدن تلاش دارند دولت را ناموفق جلوه دهند و به نوعی دل مردم را خالی کنند. من این روزها بخصوص احساس میکنم بعضی از جریانها و برخی اشخاص که دارند خود را برای انتخابات آماده یا اصطلاحاً گرم میکنند، به جای اینکه هنر و توانایی و برنامه خود را بیان کنند، به تخریب دولت روی آوردهاند اینها یا واقعاً نکته ایجابی برای ارائه ندارند یا اگر دارند فعلاً نمیخواهند مطرح کنند.
پیش از این آقای روحانی و بعدتر آقای نوبخت از اتاق فکرهایی صحبت کردند که برای تخریب دولت شکل گرفته است. آیا شما هم احساس میکنید که این هجمهها، برنامهریزی و سازماندهی شده است، یعنی اتاق فکرهای تخریب الان وارد فاز میدانی و عملیاتی شده اند؟
بله این تخریبها که البته قبل از این هم بوده کاملاً سازماندهی شده است؛ زمانی که مذاکرات هستهای مطرح بود، هر روز با شیوهای و با محوریت برجام قصد تخریب داشتند، بعد از برجام به گونهای دیگر. دلیل اینکه سازماندهی شده هستند این است که یک موضوع با الفاظ و اصطلاحات مشترک در ده ها روزنامه یا سایت عیناً کپیبرداری و تکرارمیشود با یک محور مشترک. ما میبینیم همین شیوه و سوژه مشترک در برخی بولتنهای اختصاصی که برای مراکز و اشخاص خاص فرستاده میشود هم برجسته است. این بولتنها برای برخی مراکز و اشخاص فرهنگی و تریبون دارهای کشور ارسال میشود. طبعاً اینها بدون سازماندهی و وجود یک کانون طراحی واحد نمیتواند ایجاد شود. طبعاًهرچه به انتخابات نزدیکتر میشویم این هجمهها افزایش مییابد.
این کانونی که اشاره میکنید آیا محدود به یک جمع و گروه سیاسی است یا بخشهایی از برخی نهادها را هم در برمیگیرد؟برش
معاونت حقوقی رئیس جمهوری در مواجهه با اقدامات جدید دولت امریکا آیا مأموریت مشخصی یافته است یا این موضوعات را وزارت خارجه پیگیری میکند؟
مسئول مستقیم وزارت خارجه است ولی هم دفتر خدمات حقوقی ریاست جمهوری و هم معاونت حقوقی وظیفه ذاتی داریم که بلافاصله این مسائل را تحلیل کنیم و آثار حقوقی آن را از حیث انطباق با قواعد بینالمللی و منشور سازمان ملل بررسی، همچنین راههایی مقابله به مثل حقوقی را پیدا کنیم. من از همکاران خود در معاونت حقوقی که عدهای از حقوقدانان خبره هستند خواستهام که این موضوع را در دستور کار قرار دهند ابعاد حقوقی و راه هایی که میتوانیم اقدام کنیم. خوشبختانه تحقیقات و بررسیهای خوبی کردهاند که نتایج بهدست آمده را در اختیار وزارت خارجه یا هر جایی که لازم داشته باشند قرار میدهیم. اگر اقداماتی هم قرار باشد خود معاونت حقوقی رأساً انجام دهد یا با کمک دستگاههای قضایی یا دیگر نهادها آمادگی داریم.
نکته آخری اگر مانده است
به مردم فهیم و بزرگ ایران عرض میکنم همچنان که طی 38 سال با هشیاری و حضور در صحنه توطئه دشمنان را خنثی کردند و معدل آگاهی سیاسی بالایی را از خود ثبت کردند ماههای آینده را با همین دقت رصد کنند و حضور داشته باشند و همچنان که در سال 92 نشان دادند کانونهای تخریب جایی در میان آنها ندارند، بازهم با حضور آگاهانه از جنس همان حضور و حضوری که در مراسم تشییع پیکر مرحوم آیتالله هاشمی نشان دادند، در صحنه باشند. امیدوارم ماه های آینده ماه های نشاط سیاسی، وحدت و انسجام ملی و حضور بیشتر مردم در صحنه را داشته باشیم و انتخابات اردیبهشت ماه آینده به صحنهای بزرگ و ماندگار در تاریخ سیاسی ایران ثبت شود خصوصاً با وضعیتی که در منطقه داریم.
ما البته نمیتوانیم یک نهاد را متهم کنیم اما قطعاً در بعضی از دستگاهها و نهادها جریانهایی هستند که با سوءاستفاده از امکانات آن نهادها که بیت المال هم هست در جهت اهداف سیاسی و باندی خود حرکت میکنند و تمرکز را هم بر تخریب دولت و مأیوس کردن مردم گذاشتهاند.
شما در معاونت حقوقی در کنار رصد این فضا، پیگیر هستید که این تخریبها از کجا و چرا نشأت میگیرد؟ به لحاظ سیاسی و حقوقی چه واکنشی نشان میدهید؟
معاونت حقوقی بهعنوان عضوی از دولت مثل سایر دستگاهها یک وظیفه عمومی در قبال انقلاب و مردم دارد که دفاع از نظام و امید و نشاط مردم و خدمات دولت است. حضرت امام(ره) همیشه تأکید داشتند خدماتی که دولت ها انجام میدهند به مردم بازگو شود. رهبر معظم انقلاب هم بر این مسأله تأکید دارند، چون مردم وقتی دولتی را انتخاب میکنند انتظار دارند منتخبانشان در جهت منافع آنها تصمیمگیری کنند و حق دارند بفهمند که دولت منتخب چه اقداماتی انجام داده یا در دست اقدام دارد. لذا این وظیفه ذاتی دستگاههای نظام و از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری است که مدام هم تبلیغات و تخریب دشمن را رصد کنند و هم برخی اقدامات بعضاً از سرناآگاهی که در داخل انجام میشود. اگر جایی اقدام مجرمانه انجام شود معاونت حقوقی باید ورود کند و از طریق قانون مقابله کند. مثلاً به صراحت قانون اساسی، حیثیت افراد مصون از تعرض است. متهم کردن یک فرد در سطح رسانهها قبل از اثبات جرم و صدور حکم جرم است حتی طبق قانون آیین دادرسی بعضی از جرایم را بعد از اثبات جرم هم نباید افشا کرد از باب اشاعه منکر.
این مسأله به نظر میرسد تا همین چندی پیش اجرا میشد و اسامی متهمان اعلام نمیشد آنچنان که آقای نوبخت هم در نشست خبری خود یادآور شد که متهمان را با نام اختصاری معرفی میکردند. اما اخیراً برخی رسانهها آزادانه نام حسین فریدون دستیار رئیس جمهوری را بدون آنکه اتهامی اثبات شود مطرح کردند. آقای اژهای گفتند که آقای فریدون میتواند از رسانهها شکایت کند. این دوگانگی به نظر شما به صرف شکایت از رسانهها رفع میشود؟
من از اینکه آقای محسنی اژهای این مسأله را اعلام کردند و همچنین درباره فرزند خانم ابتکار توضیح دادند که مسأله حقوقی و شکایت شخصی بوده، تشکر میکنم ولی واقعیت این است که نباید اجازه داد قبل از اثبات اتهام اسم افراد برده شود یا اتهامی به افراد زده شود و بعد بگوییم بروید شکایت کنید، بالاخره شایعه و تهمت آثار منفی خود را میگذارد و حق کسی که به ناحق اسمش را بردهاند ضایع میشود. نکته مهمتر اینکه این تضییع ، تعرض به حقوق جامعه است چون اگر فساد اخلاقی ترویج شود به مثابه یک بیماری مسری اشاعه پیدا میکند و آرامش روانی جامعه را از بین میبرد و آن اخلاق اسلامی که بن مایه نظام ماست خدشه دار میشود.
برخی از رسانهها القا میکنند که آقای رئیس جمهوری مانعی بر سر رسیدگی پرونده یا اتهامات برادر خود هستند. این ذهنیت را چگونه تحلیل می کنید؟
این اتهامی مضاعف است. کدام پرونده؟ پرونده زمانی است که فردی بهعنوان متهم به دستگاه قضایی میرود و پروندهای برایش تشکیل میشود و پرونده به دادگاه میرود حال میتوان گفت شاید در جریان دادگاه کسی مانع رسیدگی میشود. اصل قضیه هنوز براساس شایعه است، بعد هم گفته میشود رئیس جمهوری مانع رسیدگی میشود. آقای روحانی بارها با صدای بلند اعلام کردند که من هیچ خط قرمزی ندارم و دستگاه قضایی بدون هیچ ملاحظهای به اتهام هر فردی رسیدگی کند. اینکه گفته شود رئیس جمهوری مانع رسیدگی است، عذر بدتر از گناه است. خوشبختانه این دولت از ابتدا روی مبارزه بر فساد تأکید داشته و دارد.دولت اقدامات خوبی در زمینه اصلاح ساختارها و همچنین در بررسی پروندههای مشخص داشته است. خود ما در معاونت حقوقی با مواردی که دست درازی به اموال عمومی بوده برخورد کردهایم؛ طرح دعوا و پیگیری داشتهایم. تلاش دولت و شخص رئیس جمهوری بر این بوده که هماهنگی و تعامل حداکثری بین قوه مجریه و قوه قضائیه برقرار شود در ارائه اطلاعات و پیگیری برخی پروندهها مثل بابک زنجانی. هر اطلاعاتی که لازم بوده را دولت ارائه داده است، بعضی جاها هم که نقصانهایی هست هم باید برای رفع آنها تلاش شود.
در مجموع احساس میکنم برخی رسانهها و مراکز، احساس مصونیتی دارند که بدون هیچ ملاحظه و با زیر پا گذاشتن قوانین اتهام میزنند و تخریب میکنند و دروغ میگویند؛ شاید به خاطر اینکه برخورد قاطع و شایستهای با آنها نشده جری شدهاند.
این برخورد را چه کسی باید انجام دهد؟
همه دستگاهها، دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی اگر به کانونهای خاصی رسیدند باید آنها را شناسایی و طرح دعوا کنند، مدعی العموم باید ورود کند. خیلی از اینها جرم شخصی نیست که صرفاً شاکی بخواهد، اینها جرم آشکار و عمومی است. شاهد بودید در سنوات گذشته بخصوص بعد از روی کارآمدن دولت یازدهم چه حجم بالایی از ادعاهای بیاساسی توأم با تخریب و تهمت علیه برخی وزیران و رئیس جمهوری و نزدیکان وی و با کمال تأسف علیه مرحوم هاشمی رفسنجانی صورت گرفت. اگر برخی از اینها برگردند و به تیترها و مطالب که علیه هاشمی زدند نگاه کنند، باید از شرمساری از خانه بیرون نیایند. حداقل شده یکبار از مردم عذرخواهی کنند. نه تنها چنین توبهای را نمیبینیم، بلکه بعد از وفات ایشان هم وقیحانه تهمت میزنند، کسی هم برخورد نمیکند. واقعاً این سؤال جدی مردم است که چگونه اگر یک شهروند عادی جرمی به مراتب کمتر از اینها مرتکب شود با او برخورد میشود اما این تهمت زنندگان در آزادی کامل به کار خود ادامه میدهند.
اشاره فرمودید بخشی از این تخریبها به بخشهایی از نهادها هم برمیگردد. درباره این بخشها خود شما یا دولت صحبتهایی با آنها داشته اید؟ آیا خواسته مشخصی داشتهاند که دولت برآورده نکرده است؟
این را نمیتوان البته به کل یک نهاد تعمیم داد. نهادهای انقلاب با توجه به جایگاهی که دارند به وظایف خود اشراف دارند اما درون بعضی نهادها برخی اشخاص تندرو هستند که برخلاف دستورالعمل و وظایف ذاتی از موضع سیاسی به این موضوعات ورود میکنند که این خلاف قانون، وصیت نامه امام و تأکیدات رهبر معظم انقلاب است. اگر افرادی میخواهند ورود تشکیلاتی به سیاست داشته باشند میتوانند از این نهادها بیرون بروند. البته در بیرون هم باید کار سیاسی سالم و قانونی انجام دهند. اما وقتی درون یک دستگاه حکومتی خلاف یا جرمی صورت بگیرد جرمش مضاعف است. تلاش دولت و نصیحت رئیس جمهوری این بوده که همه به سمت قانونگرایی پیش برویم. هر گامی که در جهت خلاف اصل بنیادی وحدت انجام شود در جهت خواسته دشمنان است. تفکیک بین تخریب و نقد سازنده کار سختی نیست. وقتی یک هم نوایی تنگاتنگ بین اظهارات منافقین و اسرائیل و ارتجاع و تندروهای امریکا با برخی اظهارات در داخل علیه دولت و اشخاص نظام میبینیم باید احساس کنیم پیوندی بین اینها برقرار است. نکند نفوذی در این دستگاهها یا افراد انجام شده باشد طبیعی نیست که دقیقاً به بلندگوی تکرارکننده حرفهای دشمن تبدیل شدهاند.
پیش از این اصولگرایان از اصلاحطلبان گلایه میکردند که چرا در برابر تندرویهای هم طیفان خود سکوت میکنید. الان به نظر میرسد شما هم چنین انتظاری از بزرگان اصولگرا دارید که در برابر این تندرویها سکوت نکنند.
تا جایی که با شخصیتها و بزرگان اصولگرا در تماس هستم و اطلاع دارم، آنها هم از این فضا بسیار ناراحت هستند و بعضی از آنها هم در سخنان خود اظهار نگرانی میکنند. الان تحقیقاً یک اجماع کلی میان جریانات سیاسی فعال درون نظام شکل گرفته مبتنی بر اینکه این هنجارشکنی و بد اخلاقیها بر خلاف منافع ملی است. متأسفانه این وضعیت از دولت قبل در سطوحی شکل گرفت و به مثابه یک بیماری مسری توسعه یافت. انتظار ما از همه اعم از اصلاحطلب و اصولگرا این است که حرمت یکدیگر را نگه دارند و شرایط رقابت سالم را رعایت کنند.
اشاره داشتید که مخالفان میخواهند با سیاه نمایی دل مردم را خالی کنند. به نظر شما آیا این هجمهها با اهداف انتخاباتی است و فکر میکنید بیشتر روی چه بخشهایی تمرکز دارند؟
به نظرم تمرکز روی بخشهایی است که دولت موفقیت بیشتری داشته است. آنها میخواهند با ایجاد تردید در همان حوزهها مردم را مأیوس کنند. آقای روحانی در شرایط سختی دولت را تحویل گرفتند؛ اقتصادی کاملاً متلاشی شده را تحویل گرفتند. اقتصادی با حجم بالایی از بدهی انباشته شده به سیستم بانکی، پیمانکاران و هزینههای افزایش یافته جاری و مدیریتهای به هم ریخته در واگذاری شرکتهای دولتی به بخشهای خصوصی و فسادهای مالی زیاد. این همزمان بود با تحریمهای مختلف. دولت در این سه سال و چند ماه با تمام قوا برای ساماندهی اقتصاد وارد میدان شد، تورم را مهار کرد و از رکود خارج شد، در بخشهایی از کشاورزی به خودکفایی رسید، تحریمهای هستهای شکسته شد، دستاوردها و آمارها در حوزه فولاد و خودروسازی که به سمت تعطیلی میرفت، قابل تأمل است. دولت دو سال پی در پی توانسته 700 هزار شغل خالص ایجاد کند. همه اینها با وجود کاهش قیمت نفت و مشکلات موجود بوده است. اما در رسانههای گروههای تخریبگر نشانی از این موفقیتها نیست و همه را وارونه جلوه میدهند. در حوادث مشابه برخورد دوگانه دارند. اینها حتماً روی نقطه قوتهای دولت برای تخریب تمرکز خواهند کرد کما اینکه برجام را هنوز میزنند.
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
تکرار ادعاهای بیاساس دولت مستعفی یمن علیه ایران
تکرار ادعاهای بیاساس دولت مستعفی یمن علیه ایران وزیر امور خارجه دولت مستعفی یمن در ادامه مواضع و امروز نیز ادعاهایی بیاساس علیه ایران مطرح کرد به گزارش ایسنا به نقل از الیمن العربی عبدالملک مخلافی وزیر امور خارجه دولت مستعفی یمن مدعی شد که ایران یک هواپیمای بدون سرنشین راکتابرجام برای اقدامات دولت و کنگره آمریکا علیه ایران «سقف» گذاشته است/ ترامپ به راحتی قادر به شکستن پیوندهای ایر
رضا نصری در گفتوگو با ایلنا برجام برای اقدامات دولت و کنگره آمریکا علیه ایران سقف گذاشته است ترامپ به راحتی قادر به شکستن پیوندهای ایران و اروپا نیست حقوقدان بینالمللی موسسه عالی مطالعات بینالمللی ژنو تاکید کرد امروز پیوندهای سیاسی اقتصادی تجاری - و به تبع روابط راهبردبرنامه خاص دولت برای کاهش آلودگی هوای تهران
برنامه خاص دولت برای کاهش آلودگی هوای تهران روز نو با تصمیم دولت خدمات زیربنایی واحدهای صنعتی که در آلودگی هوای تهران مقصر شناخته شوند قطع خواهد شد روزنامه خراسان خبر داد بر اساس گزارش یک مقام مسئول در دولت که هماکنون توسط تعدادی از اعضای کابینه در حال بررسیدیدارجابری انصاری با رئیس هیات اعزامی دولت سوریه به اجلاس آستانه
ظهر امروز صورت گرفت دیدارجابری انصاری با رئیس هیات اعزامی دولت سوریه به اجلاس آستانه شناسهٔ خبر 3886179 - سهشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳ ۲۳ سیاست > سیاست خارجی jwplayer display inline-block; معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه و سرپرست هیات ایران در اجلاس آستانه ظهر امروز بدرخواست سازمان ملل از دولت سومالی برای توقف خشونت علیه خبرنگاران - ایسنا
سازمان ملل از دولت سومالی خواسته تا از آزادی بیان و رسانهای در این کشور که ۳۰ خبرنگار آن در چهار سال گذشته کشته شدند حمایت بیشتری کند به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه سازمان ملل همچنین در گزارش خود درباره وضعیت آزادی رسانهای در سومالی نسبت به پیشرفتها درباره این مسدستور دولت ترامپ به ارتش آمریکا برای آمادگی جنگ جهانی علیه روسیه و چین
پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ نوشته است رئیس جمهور آمریکا به ارتش این کشور دستور داده تا برای یک جنگ جهانی آماده شود به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در دیدار اخیر خود با مقامات وزارت جنگ این کشور پنتجابری انصاری در دیدار دیمیستورا: ایران از راه حل مورد پذیرش دولت، ملت و گروههای سیاسی سوریه حمایت میکند
جابری انصاری در دیدار دیمیستورا ایران از راه حل مورد پذیرش دولت ملت و گروههای سیاسی سوریه حمایت میکند معاون عربی و آفریقای وزیر خارجه کشورمان با اشاره به حمایت های کشورمان از راه حل سیاسی بحران سوریه گفت جمهوری اسلامی ایران با راه حلی که مورد پذیرش دولت و ملت و گروه های سیاستحلیگر ارشد پاکستانی: تلاش احتمالی دولت جدید آمریکا علیه برجام، ثمر نخواهد داد
در گفت و گو با ایرنا تحلیگر ارشد پاکستانی تلاش احتمالی دولت جدید آمریکا علیه برجام ثمر نخواهد داد اسلام آباد - ایرنا - یک تحلیلگر ارشد و رئیس دانشکده مطالعات معاصر دانشگاه دفاع ملی پاکستان معتقد است هرگونه تلاش احتمالی دونالد ترامپ بعد از ورود به کاخ سفید برای ایجاد تغییراتی درتلاش نتانیاهو برای تحریک دولتهای دیگر علیه ایران
تلاش نتانیاهو برای تحریک دولتهای دیگر علیه ایران نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه اظهارات خصمانه خود با استقبال از تحریمهای جدید دولت ترامپ علیه ایران از دولتهای دیگر نیز خواست تا ایران را تحریم کنند آفتابنیوز به گزارش شبکه خبری سی ان ان بنجامین نتانیاهو در دیدار بااتحاد کری، آلبرایت و سران دولت اوباما علیه ترامپ
اتحاد کری آلبرایت و سران دولت اوباما علیه ترامپتاریخ انتشار دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۸ ۵۴ این مقامهای دوموکرات سابق در سندی که در اختیار دادگاه استیناف قرار دادهاند استدالال کردهاند که دستور اجرایی ترامپ درتاریخ 27 ژانویه برای این ممنوعیت بر مبنای درک بد بود-
گوناگون
پربازدیدترینها