تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817261330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه عواملی در فرد باعث لجبازی می‌شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چه عواملی در فرد باعث لجبازی می‌شوند؟


لجبازی خصوصیتی رفتاری است که یک فرد قبول ندارد افکارش را تغییر دهد یا طرز فکر و تصمیمش را در مورد شرایط یا عملی عوض کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از psycho center  یک فرد لجوج به ایده‌ها و نظرات خود به طور مصممی پایبند است. نگرش یک فرد لجباز این است که  من نمی‌خواهم شما هم نمی‌توانید مرا مجبور کنید.

چرا بعضی ها لجبازند؟

افراد لجوج همیشه لجباز نیستند. ممکن است اتفاقاتی خاص یا واکنش‌هایی باعث این رفتار آنها شود. برای درک این موضوع مجبوریم این واقعیت را یادآور شویم که اکثر رفتارهای آدمی بر پایه اجتناب از درد یا در طلب تشویق و پاداش است.

لجبازی و پاداش

بعضی اوقات افراد به این دلیل لجبازی می‌کنند که چیزی را که می‌خواهند بتوانند با لجبازی هم شده به دست آورند. در این مورد فرد با استفاده از لجبازی‌اش از مقاومت دیگران در برابر خواسته هایشان ممانعت می‌کند تا خواسته‌اش از دیگران را برآورده کند.

به عنوان مثال یک کودک زمانی تحریک می‌شود که از شیوه لجبازی استفاده کند. او از لجبازی برای رسیدن به خواسته‌اش استفاده می‌کند.

این رفتار معمولا در کودکان لوس دیده می‌شود.  اگر یک کودک چیزی را که می‌خواهد نتواند به راحتی و راه‌های درستش به دست آورد پس لجبازی را پیش می‌گیرد، اگرچه والدینش به او اجازه این رفتار را نمی‌دهند. اگر این کارش موثر باشد رفتار لجبازی‌اش را برای گرفتن خواسته‌هایش ادامه می‌دهد.

لجبازی و اجتناب از درد

اگر والدین به شدت و مدام کودکان را تحت کنترل قرار دهند و تصمیماتشان را با توجه به کارهای آنها بگیرند، بچه ها احساس می‌کنند که آزادیشان تهدید شده و در خطر است. این امر متداول ترین دلیلی است که کودکان در دوران نوجوانی سرکش و لجباز می‌شوند.‌

اگر یک کودک حس کند که تحت کنترل است لجباز می‌شود تا از زیر نظر قرار گرفتن توسط والدینش بیرون آید و آزادی‌اش را باز یابد. کمبود آزادی باعث می‌شود تصمیم گرفتن برای افرادی که قدر آزادی را می‌دانند دردناک شود، بنابراین سیستم مدافعه لجبازی را برای اجتناب از درد به کار می‌گیرند.

لجبازی و هویت

بعضی افراد به شدت تحت تاثیر عقاید، افکار، ایده‌ها و سلایقشان هستند. آنها نمی‌توانند کسانی که با آنها مخالفت می‌کنند را تحمل کنند، زیرا مخالفت با آنها مخالفت با آن چیزی است که در درون آنها وجود دارد. پس شروع به لجبازی می‌کنند. این رفتار در آنها مانع از رشد فردی و تاثیر بد بر روی روابطشان با دیگران می‌شود . بعضی‌ها قدم را فراتر گذاشته و کلا از افرادی که با آنها مخالفت می‌کنند اجتناب می‌کنند فقط به این خاطر که در این دنیا آنها با عقاید و افکارشان زندگی می کنند.

احساسات پنهان، خصومت

بعضی افراد فقط به دلیل اینکه برسر شما تلافی کنند لجوجانه رفتار می‌کنند . شاید شما در گذشته باعث درد یا ناراحتی برای آنها شده‌اید و حالا آنها می‌خواهند انتقامشان را بگیرند.  لجبازی به آنها اجازه می‌دهد تا احساس پنهان تنفر و خصومتشان را نسبت به شما نشان دهند.

رفتار کردن با یک فرد لجباز

با یک فرد لجوج به سختی می‌توان رفتار کرد، زیرا او مایل است که غیرانعطاف و با ذهنی بسته باقی بماند. با این حال اگر شما سعی کنید دلیل اصلی لجبازی او را بفهمید رابطه بر قرار کردن با او آسان‌تر می‌شود. شما حتی می‌توانید به طورمستقیم از او بپرسید که چرا لجباز شده است.  این کار می تواند او را مجبور کند تا به خودش آید و شاید در رفتارش تامل کند. یک فرد لجباز از کنترل شدن متنفر است پس از هیچ راهی نباید حس کند که کنترل می‌شود.

لجاجت می‌تواند خوب هم باشد

بله در بعضی موارد لجاجت می‌تواند برای شما مفید هم باشد. وقتی می‌دانید که خودتان کار درست را انجام می‌دهید و بقیه مخالف شما هستند و هزار دلیل بر اشتباه بودن شما دارند شما باید لجباز بمانید.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن