محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828934490
جدیدترین کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ را بشناسید/ دلایل آقای اصلاحطلب برای اعلام نامزدی
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: جدیدترین کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ را بشناسید/ دلایل آقای اصلاحطلب برای اعلام نامزدی
استاندار اسبق هرمزگان جهت حضور در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
به گزارش ایسنا، متن یادداشت عبدالحسین مقتدایی استاندار پیشین خوزستان و هرمزگان برای اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری 96 به شرح ذیل است:
تقریباً کلیهی احزاب مطرح کشور پس از برگزاری هر دوره از انتخابات ریاست جمهوری متولد شده اند. بدین معنا که یا شخص رئیس جمهور به اراده ی خود و یا افرادی که نقش حلقه ی اول اطرافیان رؤسای جمهور را ایفا می نمودند اقدام به تشکیل و راه اندازی حزب مورد نظر خود نموده اند، احزاب نیز عمدتاً بیانگر دیدگاه های تشکیل دهندگان خود و نه دیدگاه های قاطبه مردم و جامعه بوده اند.
معمولاً هرکدام از احزاب و تشکل های سیاسی در بخش خاص و مورد علاقه ی خود نسبت به سایر بخش ها فعال تر هستند که آن بخش می تواند سیاسی، اقتصادی و ... باشد اما تاکنون به لحاظ تعدد و تنوع نیازهای مردم هیچ حزبی نتوانسته است به طور جامع و کامل ابراز وجود نماید، واقعیتی که در خصوص احزاب کشور وجود دارد این است که به جای اینکه افراد احساس کنند پرورده و آموزش یافته ی یک حزب هستند، برعکس تشکیلات و احزاب هستند که پشت سر افراد شاخص و دارای موقعیت در جامعه سنگر می گیرند!
تاکنون در دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری روال به گونه ای بود که کاندیداهای معرفی شده برای شرکت در انتخابات توسط افراد معدودی در کشور طرح ، معرفی و تدریجاً نظرات آن افراد معدود به جامعه تعمیم داده می شد، شاید در دوره هایی، رأی مردم به برخی از گزینه ها، به دلیل عدم وجود فرصت کافی برای شناخت و انتخاب کاندیداها بود.
اصولاً مردم در هر دوره از انتخابات ریاست جمهوری با دو محدودیت عمده مواجه هستند، محدودیت نخست عدم توانایی تشکل های سیاسی برای معرفی فردی دارای برنامه ی کامل و جامع در تمامی زمینه ها اعم از سیاست داخلی، خارجی، مباحث اقتصادی، اجتماعی و ... است زیرا چنین افرادی اندک هستند و محدودیت دوم شرایط قانونی است که کاندیداها باید از آن برخوردار بوده تا بتوانند شورای نگهبان و دستگاه های نظارتی را برای دارا بودن صلاحیت حضور در انتخابات متقاعد سازند.
محدودیت برای انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان منجر به تأثیر پذیری رأی مردم از محدودیت ها شده و در نهایت مردم فردی را انتخاب می کنند که شاید دارای ویژگی های متفاوت با گزینه مطلوب و ایده آل آنها باشد اما ناچاراً باید به آن چه که هست اکتفا نمایند.
به رغم وجود چنین محدودیت ها و موانعی، راهکار مناسب برای خروج از چرخه ی طرح کاندیداها از سوی گروه ها و جمع های محدود و بسته این است که به سمت و سوی معرفی افراد متعدد از سوی بدنه جامعه پیش برویم؛ ورود نخبگان نسل جدید و قرار گرفتن آنها در کنار افراد متعلق به بدنه جامعه می تواند منجر به فاصله گرفتن از الگوها و رویه های قدیمی و ناکارآمد در روال معرفی کاندیداها شود و به نتیجه مطلوب که همان معرفی کاندیداها با معیارهای جدید ضمن مدنظر قرار دادن شرایط قانونی است منتهی گردد.
کاندیدای ریاست جمهوری ضمن برخورداری از شرایطی که قانون مشخص نموده است و لزوم تائید صلاحیت وی توسط دستگاه های نظارتی، از ویژگی های بسیار مهم و مکمل دیگر شامل توانایی اتخاذ تصمیمات منطقی، معقولانه و علمی و همچنین جسارت در اجرای تصمیمات باید برخوردار باشد.
گاهی اوقات تصمیماتی منطقی، معقولانه و علمی اتخاذ می گردد اما عدم وجود ویژگی هایی همچون شهامت و جسارت منجر به تعلل در اجرا می شود در حالی که لازمه ی توفیق در امر مدیریت اجرایی کشور که در راس آن رئیس جمهور قرار دارد برخورداری از ویژگی های مذکور در راستای حضوری کاملاً عملیاتی هم در عرصه تصمیم گیری و اجرا و هم در عرصه ی توجه به نقاط مختلف جغرافیایی کشور می باشد.
بنا به دلایل مطروحه ی از پیش گفته شده و درخواست های بی شمار مردم عزیز ساکن در نقاط مختلف کشور و همچنین لزوم ایجاد تغییرات ریشه ای و پیشرفت ملموس، واقعی و عملی در زندگی مردم تصمیم گرفته ام خود را به عنوان یکی از گزینه های کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری در معرض نقد و بررسی مردم قرار دهم تا این دوره از انتخابات تجربه ای جدید که همان معرفی کاندیداها توسط بدنه و کف جامعه است کسب شود زیرا جامعه دارای افرادی شناخته شده و دارای قابلیت است، معرفی این افراد توسط قاطبه جامعه منجر به تغییر روال معرفی کاندیداها و تحمیل آنها از سوی عده ای خاص به مردم می شود.
با در نظر گرفتن سوابق طولانی خود مانند اشتغال در یکی از مهم ترین و منظم ترین وزارت خانه های کشور یعنی وزارت نفت از قبل و بعد از انقلاب و آشنایی با فعالیت های کاری هم در داخل و هم در خارج از کشور، حضور فعال و مستقیم به مدت 8 سال در دوران دفاع مقدس در مناطق جنگی، 8 سال حضور در مجلس شورای اسلامی و حضور در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های مربوط به بازسازی کشور و 3 دوره حضور در خط مقدم جبهه ی اجرایی کشور یعنی استانداری ، در راستای تحقق هدفی تحت عنوان اینکه بدنه جامعه بتواند از بطن خود گزینه معرفی کند در این مرحله تصمیم به قرار دادن خود در معرض نقد و بررسی دارم زیرا اعتقاد دارم رضایت و قضاوت مردم علاوه بر تخصص و تجارب مهم ترین ملاک برای قضاوت و ارزیابی عملکرد افرادی که افتخار خدمت گذاری در هر مسندی را به مردم داشته اند محسوب می شود.
شاید بسیاری از افراد در مناصب مختلف دارای سوابق کاری باشند که نکته ای قابل قبول است اما نکته ی اساسی مورد پذیرش مردم واقع شدن است، اینجانب معتقدم هر آنچه دارم از مردم کسب نموده ام و سرمایه گذاری های مردم در مسیر رشد و ارتقا یافتن امثال بنده نقشی اساسی داشته است، افتخار خدمت گذاری به همین مردم را نیز داشته ام بنابراین قضاوت در مورد موفقیت یا عدم موفقیت عملکرد خود را نیز به مردم واگذار می کنم.
همچنین باید توجه داشته باشیم از بدو پیروزی انقلاب تاکنون در مقاطع مختلف انتخابات ریاست جمهوری، یا به برخی افراد به عنوان تکلیف پیشنهاد کاندیداتوری ارائه شد و یا خود به این نتیجه رسیدند که توانایی قرار گرفتن و فعالیت نمودن در رأس هرم اجرایی کشور را دارند.
بررسی و ارزیابی توانمندی ها به ویژه توانمندی و تخصص در امر مدیریت اجرایی و سوابق یکایک رؤسای جمهور نظام جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد در جامعه افراد بسیاری با همین میزان توانمندی و حتی شاید بیشتر وجود دارند که چنانچه توسط بدنه جامعه شناسایی شوند شانس حضور در انتخابات ریاست جمهوری را خواهند داشت.
گزینه هایی که توسط جامعه معرفی می شوند الزاماً و اکیداً باید دارای نگاهی کاملاً ملی باشند زیرا اگر نگاه ملی باشد خود به خود موضوعات محلی و منطقه ای نیز مدِّنظر قرار خواهد گرفت و بدین ترتیب ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم عزت و اعتلای کشور نیز حاصل می شود.
خوشبختانه قبل از اعلام و یا حتی اتخاذ تصمیم برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری و از مدت ها پیش دست به قلم برده و تمامی خاطرات و زندگی نامه خود از سنین طفولیت تا سال 1392 را در قالب کتابی تحت عنوان از کودک کار تا استاندار، گردآوری، تدوین و منتشر نمودم که این کتاب در مدت زمان کمتر از 4 ماه در آستانه چاپ ششم قرار دارد.
کتاب دیگری نیز شامل برهه ی زمانی سال 1392 تا 1395 تحت عنوان پشت پرده؛ از اصلاحات تا اعتدال تدوین نموده ام که با صراحت و شفافیت کامل بیانگر مواضع سیاسی و اجرایی بنده است، این کتاب در مرحله اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که امیدوارم مجوز انتشار آن به زودی صادر شود.
در این مرحله آمادگی خود برای در معرض نقد و بررسی قرار گرفتن توسط مردم و دریافت نقطه نظرات آنها در خصوص کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام نموده و پس از جمع بندی نظرات موافق، مخالف و مثبت یا منفی عزیزان در سراسر کشور و تا قبل از موعد ثبت نام برای انتخابات تصمیم نهایی خود را اعلام می نمایم. بدیهی است در مصاحبه ها و گفت وگوهای آتی و در زمان قانونی نسبت به ارائه نقطه نظرات ویژه و خاص خود اقدام خواهم نمود."
مقتدایی سابقه عضویت در شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و همچنین استانداری استانهای خوزستان و هرمزگان در دولت اصلاحات و همچنین استاندار خوزستان بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید را در کارنامه خود دارد.
مقتدایی بیست و یکم آذرماه در مراسمی در بندرعباس از کتاب "کودک کار تا استاندار" که خاطرات زندگی عبدالحسین مقتدایی است رونمایی کرد، کتابی که درآمد حاصل از فروش آن صرف امور خیریه و کودکان کار در هرمزگان شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - 29 January 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]
صفحات پیشنهادی
نظر شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان درباره کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری
نظر شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان درباره کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری جلسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با حضور اکثریت اعضاء تشکیل شد به گزارش ایلنا در ابتدای این جلسه محمد رضا عارف ضمن تسلیت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی ایشان را محور تفاهم و همدلی نیروهای داخلمواضع کاندیدای رسمی انتخابات ریاستجمهوری درباره برجام، حوادث سال 88 و ریاست مجمع تشخیص
مواضع کاندیدای رسمی انتخابات ریاستجمهوری درباره برجام حوادث سال 88 و ریاست مجمع تشخیص رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به قضایای سال ۸۸ و تلاشهای مرحوم عسگراولادی در خاموش کردن آتش این فتنه گفت باید ریشه این فتنهگریها خشکانده شود والا آینده نظام جمهوری اسلامی درکاندیدای دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری: قصد نامزدی در انتخابات را ندارم
کاندیدای دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری قصد نامزدی در انتخابات را ندارمتاریخ انتشار شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۶ ۵۸ یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت با نیامدن احمدی نژاد بیشتر شرایط رقابت در انتخابات 96 تغییر کرده است محسن مهرعلیزاده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون رأی آواظهارنظرهای اقتصادی اولین کاندیدای رسمی انتخابات ریاستجمهوری 96
اظهارنظرهای اقتصادی اولین کاندیدای رسمی انتخابات ریاستجمهوری 96 رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه میگوید که سهم عمده نرخ رشد ۷ ۴ درصدی ناشی از افزایش فروش نفت خام است آفتابنیوز سید مصطفی میرسلیم در گفت و گویی درباره اظهارات اخیرش پیرامون نرخ رشد و شاخصههای علمی تشکیل دهنده رشدیک پیشنهاد؛ معرفی قطعی کاندیدای زن از سوی اصولگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات 96
یک پیشنهاد معرفی قطعی کاندیدای زن از سوی اصولگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات 96 یک عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت اصلاحطلبان و اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آینده اقدام به معرفی کاندیداهای خانم خواهند کرد آفتابنیوز هاجر چنارانی اظهار کرد یکی از شرایط ثبتطی نامهای به وزارت کشور شورای نگهبان رسماً 29 اردیبهشتماه 96 را زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرد
طی نامهای به وزارت کشورشورای نگهبان رسماً 29 اردیبهشتماه 96 را زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرد شورای نگهبان رسماً 29 اردیبهشتماه 96 را زمان برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و اولین میاندورهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام کرد به گزارش گروه پارلمنظر رهبر انقلاب درباره شهدای حرم/ اعلام هزینه های ستاد غرضی در انتخابات 92/ انتقاد تند نماینده عضو جبهه پایدار
تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند اگر خبرلاریجانی: آقای زاهدی لطفا رای دهید، شما که کاندیدای ریاست جمهوری هم شده اید
لاریجانی آقای زاهدی لطفا رای دهید شما که کاندیدای ریاست جمهوری هم شده اید تهران- ایرنا- رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به خبر کاندیداتوری محمدمهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت آقای زاهدی اینگونه رای نمی آوری رای بده شما که کاندیدای ریاست جمهوری هم شده اید به گزاتعیین اعضای هیاتهای نظارت بر انتخابات ریاستجمهوری در سراسر کشور
کدخدایی خبر داد تعیین اعضای هیاتهای نظارت بر انتخابات ریاستجمهوری در سراسر کشور تهران - ایرنا - سخنگوی شورای نگهبان از تعیین اعضای هیاتهای نظارت استانی در سراسر کشور در جلسه امروز - دوشنبه- این هیات خبر داد به گزارش ایرنا عباسعلی کدخدایی به برگزاری دومین جلسه این هیات اشارهاعلام کاندیداتوری محمد غرضی برای انتخابات ۹۶
اعلام کاندیداتوری محمد غرضی برای انتخابات ۹۶ سید محمد غرضی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ اعلام کاندیداتوری کرد به گزارش آخرین نیوز سید محمد غرضی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ اعلام کاندیداتوری کرد غرضی در این خصوص گفت برای انتخابات سال آینده ریاست جمهوری میآیم و برنا-
سیاسی
پربازدیدترینها