تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868544469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هفته ای دیگر از رکوردهای معاملات سکه آتی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

طی هفته گذشته درمجموع ۲۵۵ هزار و ۴۶۱ قرارداد آتی سکه به ارزش ۳۱ هزار و ۸۷ میلیارد ریال در بورس کالای ایران مورد معامله قرار گرفت تا ارقام و رکورد جدیدی در تاریخ معاملات بازار مشتقه بازار سرمایه ایران ثبت شود.


به گزارش تابناک اقتصادی، بررسی معاملات هفته اخیر بازار آتی سکه بیانگر آن است که در سررسید دی ماه جاری ۴۷۶۵ قرارداد، سررسید اسفند امسال ۲۸۶۴ قرارداد، اردیبهشت سال آینده ۵۰۷۶ قرارداد، تیر ۹۶ بالغ بر ۲۱۲۰۷ قرارداد و در آخرین و پرطرفدارترین سررسید یعنی شهریور سال آینده ۲۲۱ هزار و ۵۴۹ قرارداد منعقد شد.


همچنین نگاهی به آخرین روز معاملاتی هفته گذشته (پنجشنبه) نشان می‌دهد که ۱۵ هزار و ۱۴ قرارداد به ارزش یک هزار و ۹۳۷ میلیارد ریال در بازار آتی سکه به ثبت رسیده است. به این ترتیب سکه تحویل دی ماه با ۱.۲۷ درصد رشد به قیمت یک میلیون و ۱۷۸ هزار تومان رسید. ازسویی قرارداد تحویل اسفند نیز با ۱.۴۵ درصد رشد به رقم یک میلیون و ۲۱۳ هزار تومان رسید. این در شرایطی است که سکه تحویل اردیبهشت سال آتی نیز ۱.۲۶ درصد رشد کرد و با نرخ یک میلیون و ۲۴۷ هزار تومان به فروش رسید. همچنین سررسید تیرماه سال آینده با نرخ یک میلیون و ۲۸۱ هزار تومان معامله شد که ۱.۸۹ درصد رشد را نشان می‌دهد و در پایان نیز سررسید شهریور سال ۹۶ با قیمت یک میلیون و ۲۹۶ هزار تومان معامله شد که ۱.۴۳ درصد رشد داشته است، به این ترتیب هر ۵ سررسید سکه آتی در روز پنج شنبه روندی افزایشی را طی کردند.


در بازار جهانی طلا چه گذشت؟


در همین حال قیمت جهانی طلا در روز پنج شنبه تحت تاثیر کاهش ارزش دلار آمریکا قرار گرفت و با افزایش نسبی روبه‌رو شده است. به این ترتیب قیمت طلا تحت تاثیر کاهش ارزش دلار به بالاترین سطح در یک ماه اخیر رسید.


این درحالی است که ارزش دلار آمریکا از بالاترین سطح خود در ۱۴ سال اخیر فاصله گرفت، قیمت طلا با افزایش همراه شده و به بالاترین حد در یک ماه گذشته رسیده است. براساس این گزارش قیمت هر اونس طلا در بازارهای بین المللی روز پنج شنبه با ۰.۴ درصد افزایش به بیش از ۱۱۷۲ دلار رسید که این بالاترین رقم از ۹ دسامبر به شمار می‌رود.


اجرای سیاست‌های ترامپ احتمالا موجب افزایش نرخ تورم خواهد شد و درنهایت فدرال رزرو را مجبور خواهد کرد تا نرخ بهره را بار دیگر افزایش دهد. فدرال رزرو آمریکا در نشست دسامبر برای نخستین بار در سال ۲۰۱۶ میلادی نرخ بهره را ۰.۲۵ درصد افزایش داده است.


درهمین حال در آخرین معاملات بازار سکه و طلای تهران، هر سکه تمام بهار آزادی، ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال قیمت گذاری شد. به طوری‌که در بازار تهران روز پنج شنبه هرنیم سکه ۶ میلیون و ۵۰ هزار ریال و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۱ میلیون و ۱۳۳ هزار و۳۳۰ ریال خرید و فروش شد.




۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن