تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه دیدید که بنده ای گناهان مردمان را جستجو می کند و گناهان خویش را فراموش کرده...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828336801




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش درمان رفلاکس معده


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یک کارشناس غذا و دارو گفت: مصرف غذاهایی مانند سیر، پیاز، چای و قهوه، غذاهای سرخ شده و چرب، شکلات و نوشیدنی های گازدار، باعث رفلاکس معده می‌شوند. همچنین چاقی، سیگار، بارداری و پرخوری نیز از عوامل ایجاد این مشکل هستند.

به گزارش فارس، زهرا شهاب فرد کارشناس غذا و دارو گفت: ریفلاکس معده به معنای بازگشت محتویات معده به سمت بالا و به داخل مری است که یکی از شایع‌ترین بیماری ها در افراد است. اغلب ریفلاکس زمانی رخ می دهد که اسفنکتر تحتانی مری نمی‌تواند به خوبی منقبض و بسته شود و در نتیجه محتویات معده به داخل مری برگشت پیدا کرده و موجب تحریک مری می‌شود، محتویات معده اسیدی است چرا که معده برای هضم غذا اسید ترشح کی کند.

شهاب فرد با بیان اینکه این عارضه مشکلاتی را در زندگی اکثر مردم به وجود می آورد افزود: علائم این بیماری نسبتأ جزیی است، اما طولانی مدت بوده و شخص را ناتوان و ضعیف می سازد. ریفلاکس باعث احساس سوزش در وسط سینه می‌شود که این سوزش به طرف بالا و گلو کشیده می‌شود که در برخی مواقع باعث حالت تهوع در شخص می‌شود. گاهی اوقات درد و سوزش ناشی از ریفلاکس به حدی است که با درد آنژین و یا درد قلبی اشتباه گرفته می شود، که تشخیص این دو درد از یکدیگر بسیار مهم و حیاتی است.

کارشناس واحد تحقیق و توسعه در ادامه به بیان علل پیدایش ریفلاکس معده پرداخت و گفت: سیر، پیاز، چای، قهوه، الکل، غذاهای سرخ شده و چرب، شکلات، نوشیدنی های گازدار، گوجه فرنگی و ... باعث رفلاکس معده می شوند. همچنین چاقی، سیگار، بارداری و پرخوری نیز از عوامل ایجاد این مشکل است.

وی همچنین گفت: برای برطرف کردن علائم، آنچه مهم و ضروری است، تغییر و تصحیح سبک و شیوه زندگی است. همچنین با مصرف بعضی از داروهای قابل دسترس در داروخانه با تجویز پزشک می توان این بیماری را درمان کرد.

وی در تشریح خواص بعضی از داروهای مورد نظر گفت: پنتوپرازول از داروهای قابل استفاده برای درمان و پیشگیری از ریفلاکس معده است که با مکانیسمی خاص موجب مهار ترشح اسید در معده می‌گردد. این اثر به مدت 24 ساعت ادامه می‌یابد.

وی افزود: خوردن غذا جذب دارو را تا 2 ساعت به تأخیر می اندازد، اما باعث کاهش میزان جذب نمی شود.این دارو در شیر ترشح می شود بنابراین بایستی در زمان شیردهی قطع گردد. مصرف این دارو در بزرگسالان 40 میلی گرم خوراکی به صورت یک بار در روز است که به مدت 8 هفته استفاده می گردد. درمان نگهدارنده و طولانی مدت آن در بزرگسالان 40 میلی گرم خوراکی و به صورت یک بار در روز است.

وی افزود: امپرازول مهارکننده پمپ پروتون است که باعث مهار ترشح اسید معده می شود. مقدار مصرف آن در بزرگسالان 20 میلی گرم در روز به مدت 4 الی 12 هفته است.

شهاب فرد گفت: جذب این دارو سریع و اوج غلظت آن کمتر از 3/5 ساعت ظاهر می شود. این دارو را بایستی قبل از غذا مصرف کرد. این دارو در شیر ترشح می شود، بنابراین مصرف آن بایستی در زمان شیردهی قطع شود.

وی گفت: رابیپرازول از داروهای دیگر مهارکننده پمپ پروتون است که که کاهنده اسید و کنترل کننده زخم معده است، و به دلیل فرمولاسیون آهسته رهش دارو، باید از خرد کردن و یا جویدن آن خودداری نمود. این دارو بدون توجه به غذا قابل استفاده است. در بزرگسالان 20 میلی گرم خوراکی به مدت 4 الی 8 هفته استفاده می گردد. و برای درمان نگهدارنده آن در بزرگسالان 20 میلی گرم خوراکی و روزانه استفاده می شود. این دارو بایستی در دوران شیردهی قطع گردد.

۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن