تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827243327




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسعود نورانی: سود 300 درصدی در بخش مسکن واقعیت ندارد/ لزوم عمل به قانون ساماندهی تولید و عرضه مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: در میزگرد بررسی مشکلات انبوه‌سازان مسکن مطرح شد: مسعود نورانی: سود 300 درصدی در بخش مسکن واقعیت ندارد/ لزوم عمل به قانون ساماندهی تولید و عرضه مسکن ایلنا: عضو هیات مدیره انجمن انبوه‌سازان استان تهران گفت: برخلاف تصور رایج سود 200 یا 300 درصدی در بخش مسکن وجود ندارد. در واقع بسیاری بهای زمین را در قیمت تمام شده واحد مسکونی حساب نمی‌کنند وگرنه با این حساب حداکثر سودی که در بحث مسکن وجود دارد 30 الی 40 درصد است. البته آن هم در شرایط رونق و با احتساب دوره زمانی 3 ساله.
مسعود نورانی: سود 300 درصدی در بخش مسکن واقعیت ندارد/ لزوم عمل به قانون ساماندهی تولید و عرضه مسکن

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مسعود نورانی، عضو هیات مدیره انجمن انبوه‌سازان استان تهران در میزگرد بررسی مشکلات انبوه‌سازان مسکن که در محل خبرگزاری ایلنا برگزار شد، گفت: بنده ازسال 1350 تولید مسکن در 4 هزارواحد را آغازکردم که اولین تجربه انبوه‌سازی در ایران بود. کالای سرمایه‌ای بودن مسکن موضوع قدیمی است. باید مسکن را در قالب یک طرح جامع ببینیم. در سال 1387 قانون سامان دهی تولید و عرضه مسکن نوشته شد اما متاسفانه این قانون اجرا نمی‌شود. نورانی گفت: مهم‌ترین بحث این قانون این است که دولت باید در حوزه مسکن ناظر باشد نه مجری. دولت باید برون‌سپاری کند. ورود دولت به اجرا در قالب مسکن مهر نادرست بود. ما در بحث مسکن مهر با دولت قبلی و دولت فعلی در ارتباط بودیم و هستیم. وی ادامه داد: باید در قالب قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن آیین نامه اجرایی مورخ 88/09/24 و طرح جامع مسکن اقدام کنیم و هرگز نباید خلاف آن عمل شود.  در حال حاضر قرار است مسکن اجتماعی در قالب بنیاد مسکن، کمیته امداد، بهزیستی و وزارت تعاون ایجاد شود. نورانی افزود: متاسفانه مسکن مهر مطالعات اولیه نداشت. زیرساخت، نوع مسکن و ... لحاظ نشد. در مسکن اجتماعی خوشبختانه این موارد لحاظ شده است ولی مشکل این است که باز هم دولت مجری است نه بخش خصوصی. جامعه هدف و بهره برداران و مطالعات مورد نیاز در برنامه ریزی مدنظر قرار نگرفت و اساساً تولید و عرضه و بهره برداری مسکن مهر فاقد برنامه و به تبع مطالعه مورد نیاز یک پروژه ملی بود.
14
عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران ادامه داد: بایدآسیب شناسی کنیم که راه غلط گذشته را ادامه ندهیم . مسکن اجتماعی خوب است به شرط این که مانند مسکن مهر مجری آن دولت نباشد. باید نگاه‌مان را بر قانون و بر طرح جامع مسکن متمرکز کنیم و حضور بخش خصوصی را تقویت کنیم. با انبوه‌سازی می‌توان نیاز مصرفی طبقه متوسط و پائین را مرتفع کنیم. (دهک های درآمدی 3 و 4) وی گفت: برخلاف تصور رایج سود 200 یا 300 درصدی در بخش مسکن وجود ندارد. در واقع بسیاری بهای زمین را در قیمت تمام شده واحد مسکونی حساب نمی‌کنند وگرنه با این حساب حداکثر سودی که در بحث مسکن وجود دارد 30 الی 40 درصد است. البته آن هم در شرایط رونق و با احتساب دوره زمانی 3 ساله. نورانی ادامه داد: باید با نگرش مناسب و توجه به قانون سامان‌دهی عرضه و تقاضای مسکن مصوب سال 1387 عمل کنیم و نقش دولت را در اجرا به صفر برسانیم. دولت فقط باید ناظر و ارائه دهنده خدمات باشد. این کارشناس حوزه مسکن گفت: در خصوص مسکن اجتماعی در حوزه و فعالیت دولت در ارتباط با تامین مسکن، صرفاً باید سرپناه تلقی شود. در صورتی که در نظام برنامه ریزی، چه قبل از انقلاب 6 برنامه (قبل) و چه پس از انقلاب 5 برنامه، مسکن اجتماعی از دیدگاه مالکیت مسکن مورد توجه قرار گرفته است. وی اظهار داشت: در صورتی که ما می‌توانیم تامین مسکن برای اقشار کم درآمد گروه های 3 و 4 را بر اساس ایجاد سرپناه و مسکن استیجاری مورد توجه قرار دهیم. در گذشته خانه‌های سازمانی که طبق برنامه استفاده موقت از خانه‌های ساخته شده در مدت محدود را بین 5 الی 10 سال تبدیل به واگذاری به کارکنان دولت شد که کار اشتباهی بود، در حال حاضر هم مسکن اجتماعی را تامین مسکن مالکیتی برای اقشار کم درآمد در نظر گرفته‌اند، در صورتی که در اکثر کشور های پیشرفته (اروپا و آمریکا) مسکن اجتماعی یا مسکن حمایتی از سوی دولت برای اقشار با سطح درآمدی پائین مسکن استیجاری تعریف می شود. توجه داشتیم مسکن اجاره به شرط تملیک هم صحیح نیست چون در بلند مدت تبدیل به مسکن ملکی می شود. طراحی و اجرای مسکن اجتماعی  باید از دیدگاه مسکن استیجاری و تامین سرپناه به صورت موقت و کوتاه مدتمورد توجه قرار گیرد. جامعه هدف و نحوه تامین مسکن یا سرپناه اقشار مختلف نیاز به مطالعه مجدد و بازنگری دارد.

۱۳۹۵/۱۰/۱۸ ۱۲:۱۰:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن