تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854251872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطرات پنهان مصرف داروهای ضداضطراب


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خطرات پنهان مصرف داروهای ضداضطراب
احتمالا با داروهای بنزودیازپین شامل دیازپام (والیوم)، لورازپام (آتیوان)، و آلپرازولام (زاناکس) آشنا هستید. آنها در میان پر مصرف‌ترین داروها در سراسر جهان قرار دارند، که بیشتر برای درمان اختلال اضطراب فراگیر و حملات هراس تجویز می شوند. به طور کلی در جوامعی که اضطراب همانند بیماری سرماخوردگی شایع است، این قبیل داروها نیز از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.
آفتاب‌‌نیوز :  بنزودیازپین ها دارای جنبه های تاریکی نیز هستند که پیش از آغاز مصرف باید به آنها توجه داشته باشید. این داروها می توانند به صورت بی خطر مصرف شوند، که این کار باید با نظارت یک پزشک صورت بگیرد.


بنزودیازپین ها چگونه کار می کنند؟


بنزودیازپین ها گیرنده های مغز برای مواد شیمیایی که به نام اسید گاما-آمینوبوتیریک (GABA) شناخته می شوند را تحریک می کنند. گابا انتقال دهنده عصبی بازدارنده است که بر اضطراب، خلق و خو، خواب و حساسیت به درد تاثیرگذار است. بنزودیازپین ها از نظر سرعت تاثیرگذاری و مدت زمان فعالیت با یکدیگر متفاوت هستند.


عوارض جانبی چیست؟


بنزودیازپین ها می توانند توانایی تفکر شفاف را کاهش دهند، در حافظه اختلال ایجاد کنند و به افت توانایی فرد در واکنش به موقعیت های اضطراری منجر شوند (به عنوان مثال، هنگام رانندگی با خوردو یا کار با ماشین آلات خطرناک).


این عوارض حتی برای کمترین دوزهای تجویز شده از این داروها نیز می توانند شکل بگیرند. افزون بر این، نتایج مطالعه ای جدید نشان داده است که استفاده از یکی از این داروها برای یک بازه زمانی حداقل سه ماهه، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را به میزان 50 درصد افزایش می دهد.


در دوزهای بالا، بنزودیازپین ها می توانند تنگی نفس شدید که حتی جان فرد را در معرض تهدید قرار می دهد یا به کما رفتن را موجب شوند. تنها در آمریکا، تعداد مراجعات به بخش اورژانس در نتیجه استفاده از بنزودیاپین ها از سال 2000 تاکنون دو برابر شده است. در صورت ترکیب با مواد مخدر، خطر تشدید این قبیل عوارض جانبی به میزان چشمگیری افزایش می یابد.


آیا مصرف این داروها می تواند به یک عادت تبدیل شود؟


پاسخ مثبت است. تداوم استفاده موجب می شود تا حساسیت مغز به گابا کاهش یابد و با گذشت زمان نه تنها به میزان بیشتری از دارو برای دریافت نتیجه مشابه با گذشته نیاز است، بلکه بدون مصرف دارو وضعیت اضطراب فرد نیز تشدید می شود. با آغاز مصرف بنزودیازپین ها کنار گذاشتن آنها دشوار می شود و توقف مصرف دارو می تواند با نشانه های جدی همراه باشد. بی خوابی، تحریک پذیری، اضطراب افزایش یافته، هراس و بی قراری از جمله این نشانه ها محسوب می شوند.


آیا امکان استفاده بی خطر از این داروها وجود دارد؟ آیا جایگزین هایی برای آنها وجود دارند؟


بنزودیازپین ها می توانند در تسکین حمله هراس یا پیشگیری از آن در یک وضعیت پر خطر موثر باشند. با این وجود، جایگزین های بهتری برای آنها وجود دارند. مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) مانند سرترالین (زولوفت) و اسیتالوپرام (لکساپرو) و مهارکننده های انتخابی بازجذب نوراپینفرین (SNRIs) مانند ونلافاکسین (افکسور) و دولوکستین (سیمبالتا) گزینه های نخست در مدیریت اضطراب مزمن فراگیر در بیماران نیازمند دریافت دارو هستند.


در بلند مدت، رسیدگی به مشکل و ریشه یابی آن از طریق رفتار درمانی شناختی (CBT)، و مشاوره و اصلاح سبک زندگی برای تقویت دیوارهای دفاعی در برابر اضطراب (خواب مناسب، بهینه سازی تغذیه و پرهیز از کافئین و الکل) می توانند اثر تراکمی به همراه داشته باشند که نیاز به داروها را کاهش داده و یا به طور کامل از بین می برد.


به گزارش عصرایران به نقل از "لیو استرانگ"،بکارگیری مهارت هایی که در رفتار درمانی شناختی فرا گرفته شده اند یا استفاده از تمرینات تنفس عمیق و تصویرسازی می توانند بسیاری از حملات هراس را پیش از آن که غیر قابل کنترل شوند، مدیریت کنند. هر چه بیشتر این مهارت ها تمرین شوند و مورد استفاده قرار بگیرند، از کارایی و تاثیر بیشتری نیز برخوردار خواهند شد.






۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن