واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
برخی هنرمندان از گفتن حقایقی مانند ۹ دی وحشت دارند یک تهیهکننده سینما گفت: متاسفانه بخشی از هنرمندان ما در ثبت لحظات همیشه کوتاهی کردند و از گفتن حقایق وحشت دارند. توقع این است که برای روایت درست از اتفاق عظیمی چون ۹ دی غفلت صورت نگیرد.
به گزارش فرهنگ نیوز، محسن علیاکبری تهیهکننده سینما درباره اهمیت تولید درباره حماسه 9 دی اظهار داشت: مردم ولایتمدار و انقلابی میدانستند که فتنه 88 از خارج از کشور و با برنامهریزی کلان غرب، آمریکا و رژیم صهیونیستی پیش میرود و مردم مانند زمانهای دیگر در روز 9 دی بصیرت خود را بار دیگر به نمایش گذاشتند و از این فتنه به سلامت عبور کردند.
وی ادامه داد: استقلال طلبی کشور ما باعث می شود هیچ گاه از فتنهها درامان نبودیم، هشت سال دفاع از حمله عراق که همه کشورها از آن حمایت می کردند، منافقین، عملیات مرصاد و... باتدبیر حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری از همه خطرات عبور کردیم. 9 دی هم با بصیرت مردم از فتنه دشمنان عبور کردیم.
تهیه کننده فیلم «استرداد» و «پاداش سکوت» درباره اهمیت تولید آثار نمایشی درباره 9 دی گفت: بخشی از هنرمندان ما همیشه از گفتن حقایق وحشت دارند. امروز ما به شدت در حوزه تولیدات موضوع دفاع مقدس و انقلاب اسلامی کمکار هستیم. برخی از هنرمندانی که با آثار دفاع مقدس در دهه 60 به سینما آمدند امروز بی تفاوت به این فضا هستند و انگار دفاع مقدس مربوط به یک کشور یا یک نسل دیگر بود.
علی اکبری در ادامه گفت: تصویر کردن معضلات اجتماعی را سرلوحه کارهایشان قرار دادند این درحالی است که معضلات و مشکلات همیشه بوده و خواهد بود تمام شدنی نیست متاسفانه هنرمندان ما در ثبت لحظات همیشه کوتاهی کردند. توقع این است که برای روایت درست از اتفاق عظیمی چون 9 دی نباید غفلت کرد. اتفاقاتی مانند 9 دی یا عملیات های مختلف تکرار شدنی نیست باید ثبت شود.
وی درباره حمایت درست ارگان ها و نهادها از تولید آثار درباره موضوعات مهم کشور گفت: ارگان ها و نهادهایی در کشور داریم که اسمهای بلندبالایی دارند اما اقدام درستی در این حوزه نمی کنند. حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی که در دهه 60 پیشرو تولید آثار هنری انقلابی بود امروز چه میکند؟ اگر متولیان و بنیان گذاران فرهنگ دینی و اسلامی با بودجه هایی که در اختیار دارند پیشقدم شوند هنرمند به سمت ساخت آثار ارزشمند سوق پیدا میکند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و ارگانهای دیگر موظف هستند هنرمندان را دعوت کنند و برای ساخت آثاری مناسب سفارش دهند.
علی اکبری تاکید کرد: اگر کوتاهی در این حوزه صورت گرفته است برعهده مدیریت کلان فرهنگی کشور است که باید برنامه ریزی کند. اگر هالیوود در ساخت آثاری چون «نجات سرباز رایان» موفق عمل می کند ارتش امریکا هزینه پرداخت میکند. سیستم اطلاعاتی در اختیار تهیه کننده و کارگردان قرار میگیرد. هر امکانی بخواهند فراهم می شود تا به بهترین شکل اثری در خدمت ارتش آمریکا ساخته شود، اما متاسفانه در کشور ارگانها و نهادها فراموش میکنند که به درستی از آثار حمایت کنند.
وی افزود: آنها فراموش میکنند باید ورود کنند و هنرمندان را به حرکت در میآوردند و مسیر را مشخص میکنند. امیدواریم در دوره آقای صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خواب چندین ساله بیدار شوند و حرکتی را مثل دهه 60 شروع کنند و راه بیاندازند.
منبع: فارس
95/10/9 - 12:27 - 2016-12-29 12:27:57
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]