تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798453780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهانه‌های خرید کشتی خارجی / اما و اگرهای تامین فاینانس 85 درصدی از اقتصاد بحران زده کره | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: حدود 50 روز پس از مراسم رونمایی و تحویل اقیانوس پیمای کاشان توسط معاون اول رئیس جمهور، دولت از تصمیم خرید 10 کشتی از کره جنوبی رونمایی کرد. به نظر می آید دولت یازدهمی ها آنچه را که با چشم خود می بینند هم قبول ندارند.

به گزارش تراز ، علیرضا پورجعفری:  19آذر ماه سال جاری قراردادی بین ایران و شرکت هیوندای کره جنوبی برای خرید کشتی های کانتینربر و تانکرهای حمل مشتقات نفتی و محموله‌های شیمیایی، امضاء شد. قراردادی که مدتی بعد به صورت یکطرفه از سوی شرکت هیوندای کره لغو شد.
در همین خصوص، محمدحسین داجمر مدیرعامل سابق کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز با اشاره به این موضوع که در زمان تحریم‌ها هیچ اشاره‌ای به تحریم حمل ونقل دریایی نشده بود، از مصوبه فوری دولت کره در آن زمان خبر داد که به موجب آن فروش کشتی به ایران تحریم شد.توانایی ایرانی ها در صنعت کشتی سازی
از زمان انعقاد قرارداد اولیه با کره و وضع تحریم های ظالمانه تا به حال، در زمینه ساختن کشتی و شناورهای دریایی، مجموعه‌های بزرگ کشتی سازی کشور، بسیاری از توانایی های بالقوه خود را بالفعل کرده و محصولات در خور توجهی روانه بازارهای داخلی و بین المللی کرده‌اند.
در همین راستا شرکت‌های بزرگی مانند صدرا، که تجربه ساخت اقیانوس‌پیمای ١١٣ هزارتنی افراماکس به سفارش کشور ونزوئلا را در ٢٢ ماه در کارنامه خود دارند، در کشور وجود دارند.
نمونه‌ی دیگر از این توان داخلی، شناور لندینگ گرافت یک هزارتنی کاتاماران ' نظامی گنجوی2' ساخت شرکت ایزوایکو ایران که با کاربری حمل و نقل ماشین آلات، کانتینر و کامیون در شرکت بحر گسترش هرمز به دست متخصصین داخلی ساخته و تحویل آب شده است.
این شناور با طول 56متر و عرض 18متر و 450 تن وزن به سفارش بخش خصوصی ساخته شده که قادر به حمل 60 دستگاه خودرو سواری یا 20دستگاه کامیون با بار و یا 20 تی ای یو کانتینر است.گفته می‌شود شناور مذکور تحت کلاس تایید شده ایران و استانداردهای جهانی برای تردد میان سرزمین اصلی با جزایر خلیج فارس ساخته شده است.
همچنین می توان به  تحویل شناور اقیانوس پیمای کانتینربر کاشان که سومین اقیانوس پیمای ساخت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران است و با حضور معاون اول رئیس جمهور در 27 ام مهرماه سال جاری به آب انداخته شد نیز اشاره کرد.سیاهه کشتی های تولیدی ایرانی طی 8 سال گذشته بیشتر از این است. اقیانوس پیمای اراک ،اقیانوس پیمای شهر کرد، اقیانوس پیمای تحقیقاتی خلیج فارس، شناور دریاپاک (جمع آوری آلودگی نفتی) و...اعتماد به کشتی سازان داخلی، آری یا خیر؟
با توجه به توانمندی‌های شرکت‌های داخلی برای ساخت شناورهای عظیم، بعضی معتقدند که نمی‌شود به شرکت‌ها و مجموعه‌های دخلی اعتماد کرد. در همین رابطه علی شریفی کارشناس دریایی و بندری سوابق نامناسب شرکت‌های کشتی سازی را علت عدم رغبت شرکت های کشتیرانی به سفارش داخل، عنوان کرده است.
اما از سوی دیگر عده‌ای معتقدند که با سپردن کار به بیرون از کشور عملا فضای اشتغال زایی در این صنعت خاص برای جوانان کشور تنگ می‌شود و شرکت‌هایی که در این زمینه فعال هستند با مشکل مواجه می‌شوند.
 در همین زمینه سردار سرتیپ پاسدار عبادالله عبداللهی با اشاره به توانمندی‌های موجود در داخل کشور و امکاناتی که قرارگاه خاتم الانبیاء برای این کار جهت نوسازی ناوگان دریایی دارد، نیز عنوان کرد:« ما متعهد می‌شویم که 10 فروند از این کشتی‌ها را 80 درصد به صورت EPCF اجرا کنیم.»
همچنین 400 تن از دانشجویان دانشگاه شریف ضمن اشاره به پیشرفت این صنعت در سال‌های بعد از انقلاب، ثمره عدم اعتماد به صنعت کشتیرانی داخل را نابود شدن شبکه صنعتی ایجاد شده در این عرصه عنوان کردند.
طبق فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر رویکرد اقتصاد مقاومتی در همه بخش‌ها لازم است تا به شرکت‌های داخلی اعتماد بیشتری شود. بدیهی است اگر متخصصین امر در زمینه احساس می‌کنند که کشور توان لازم برای ساخت را ندارد، به بیرون از کشور روی آورند. اما باید دقت کرد که این نگاه به بیرون باید درجهت رفع نیاز مقطعی و انتقال تجارب تکنولوژی از طرف مقابل باشد.
زیرا اگر بنا شود که کل چرخه به خارج سپرده شود، آن وقت باید فاتحه تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی را با هم خواند.جلوگیری از متضرر شدن ایران؛ بهانه پیگیری این قرارداد
دولت تدبیر اما مدعی است به منظور انجام تعهدات بین‌المللی و همچنین شرایط بعد از برجام و به منظور جلوگیری از ضرر بیشتر ایران در مجامع خارجی، پیگیر این قراردادهایی که در زمان دولت نهم منعقد شده، است.
اما با توجه به راه اندازی خط تولید این کشتی ها در کره و ایجاد هزاران فرصت شغلی برای کره‌ای ها توسط دولت ایران، به نظر می‌رسد پیگیری این قرارداد به جای جلوگیری از متضرر شدن بیشتر ایران در مجامع بین المللی، به نفع بحران اشتغال در صنعت کشتی سازی کره است! قرارداد با اقتصادی بیمار؟
به گفته کارشناسان در چند سال اخیر، رشد اقتصادی کره به شدت کاهش و بیکاری افزایش پیدا کرده است و اقتصاد کره به شدت اوضاع وخیمی دارد. خبرگزاری ملی کره(یونهاپ) خبر از کاهش رشد اقتصادی آن در سه ماهه سوم سال میلادی جاری داده است.  حال این که چطور می‌شود از کشوری که از بحران‌های سیاسی و اقتصادی رنج می‌برد، انتظار تامین فاینانس 85 درصدی و چشم پوشی از ضرر و زیان خود را داشت، سوالی است که جواب آن در آینده این واردات کشتی روشن خواهد شد.
در همین زمینه وال استریت ژورنال نوشت: این قرارداد بسیار مورد استقبال شرکت «هیوندای» و سایر کارخانه‌های کشتی‌سازی کره قرار گرفته است که با مشکل جدی افت تقاضا روبرو هستند.
گفتنی است شرکت کشتی سازی هیوندا به علت بحران های جهانی با 30 درصد تولید مازاد بر تقاضا مواجه می باشد.



تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 8 دى 1395 - 10:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن