تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867656174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خان‌دايي و خواهرزاده محاكمه شدند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خان‌دايي و خواهرزاده محاكمه شدند
دايي و خواهرزاده كه با همدستي سه نفر از دوستانشان شبكه سرقت‌هاي خشن را به راه‌انداخته بودند، روز گذشته محاكمه شدند.
به گزارش خبرنگار ما، ارديبهشت‌ماه سال قبل بود كه شكايت‌هاي مشابه درباره سرقت‌هاي سريالي اعضاي اين باند به پليس بومهن گزارش شد. بررسي‌ها نشان داد كه اعضاي يك باند گاهي با دستبرد به خانه‌هاي مردم اموال باارزش را سرقت مي‌كنند و گاهي هم در پوشش مسافربر از مردم زورگيري مي‌كنند. در حالي كه هر روز به تعداد گزارش‌هاي سرقت اضافه مي‌شد، كارآگاهان پليس موفق شدند دو نفر از متهمان را كه دايي و خواهرزاده بودند، بازداشت كنند. شاهين گفت من همراه خواهرزاده‌ام و سه نفر از دوستانم اين شبكه سرقت را راه‌اندازي كرديم تا به سرعت پولدار شويم. ابتدا خانه‌هايي كه صاحبخانه در آن نبود، شناسايي مي‌كرديم و در فرصت مناسب به آنجا دستبرد مي‌زديم. گاهي هم كه خانه خالي پيدا نمي‌كرديم در پوشش مسافربر از مردم اخاذي مي‌كرديم تا اينكه به دام پليس افتاديم.

درحالي كه تلاش براي بازداشت سه‌عضو فراري باند ادامه دارد، پرونده دايي و خواهرزاده روز گذشته براي رسيدگي روي ميز هيئت قضايي شعبه دهم دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي قربان‌زاده قرار گرفت و متهمان پاي ميز محاكمه ايستادند.
ابتداي جلسه چند نفر از شاكيان عليه اعضاي باند شكايت كردند. يكي از آنها گفت: شب حادثه كنار خيابان منتظر تاكسي بودم كه خودروي پژو مسافربر كه سه سرنشين داشت، توقف كرد. بعد از گفتن مسير سوار شدم. راننده مسافت زيادي را طي نكرده بود كه مردي كه روي صندلي جلو نشسته بود، صندلي را خواباند و با چاقو چند ضربه به پايم زد. بعد هم با تهديد 500 هزار تومان پولي را كه داشتم، سرقت كردند و بعد از اينكه من را به بيرون انداختند و گريختند.

شاكي ديگر هم گفت: شب حادثه وقتي سوار خودروي مسافربر شدم دو سرنشين آن خودشان را مأمور معرفي كردند و گفتند كه به من مظنون هستند. وقتي از آنها كارت شناسايي خواستم به من حمله كردند و به صورتم اسپري اشك‌آور زدند. بعد هم گوشي تلفن همراهي را كه يك ميليون و 600 هزار تومان قيمت داشت، سرقت و از خودرو بيرون انداختند و فرار كردند.
بعد از آن چند شاكي ديگر يك به يك شكايت خود را مطرح كردند. سپس سردسته باند كه شاهين نام دارد، در جايگاه ايستاد و اتهام را انكار كرد. او گفت من حرف‌هاي قبلي‌ام را قبول ندارم. بعد از آن خواهرزاده‌اش  كه رسول نام داشت، گفت كه اتهام زورگيري را قبول دارد، اما در جريان سرقت از خانه‌هاي مردم شركت نداشته است. سپس هيئت قضايي، جلسه را براي شنيدن شكايت چند شاكي ديگر تجديد كرد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن