محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827317547
افزایش قیمت لوازمخانگی از انکار تا تایید
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در حالیکه تولیدکنندگان از افزایش شش درصدی قیمت لوازمخانگی تولید داخل خبر میدهند و گزارشهای میدانی حاکی از افزایش پنج تا ۲۰ درصدی لوازم خانگی خارجی و داخلی در بازار است، وزیر صنعت ضمن رد این مسئله، اعلام کرد که لوازمخانگی ایرانی افزایش قیمت نداشته و افزایش قیمت کالاهای خارجی نیز مقطعی بود که اکنون به وضعیت عادی بازگشته است.
به گزارش ایسنا، موضوع افزایش قیمت لوازم خانگی تولید داخل و خارج در بازار ایران از چند هفته قبل کلید خورد و در حالی از هفته گذشته توسط مسئولان رسانهای شد که اعداد و ارقام مختلفی در خصوص میزان افزایش این لوزام اعلام شد. این افزایش تنها مربوط به لوازم خانگی خارجی نبود و در مقوله لوازم خانگی تولید داخل نیز شاهد افزایش قیمت لوازم خانگی بودیم؛ هرچند که این میزان افزایش نسبت به کالاهای خارجی از رشد کمتری برخوردار بود.
در نهایت تولیدکنندگان میزان افزایش قیمت لوازم خانگی داخلی را شش درصد اعلام کردند و البته معتقدند که با توجه به افزایش چشمگیر هزینههای باید تا ۳۰ درصد افزایش قیمت را در کالاهایشان لحاظ میکردند. آنها در مورد علت این افزایش ادعاهای مختلفی دارند، از افزایش قیمت پتروشیمی و فولاد گرفته تا حذف لوازم خانگی از لیست کالاهای دارای ارز مبادله ای.
انکار وزیر
اما در این بین مسئله قابل تامل اظهارات اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت در زمینه عدم افزایش قیمت لوازم خانگی تولید داخلی و خارجی است، اظهاراتی که مغایر با مشاهدات بازار و صحبتهای تولیدکنندگان و اصناف است.
محمدرضا نعمتزاده تاکید کرده که افزایش قیمت لوازم خانگی خارجی مربوط به افزایش نرخ دلار نیست و این موضوع به قاچاق کالا بر میگردد، چراکه چندی پیش افرادی به سمت خرید و فروش کالا و لوازم خانگی خارجی به صورت کالای قاچاق رفتند که بعد از برخورد با این پدیده و کاهش عرضه این کالا در بازار این دسته محصولات و کالاهای خارجی با افزایش قیمت روبرو شدند که این به صورت مقطعی بود و وضعیت به حالت عادی برگشته است.
وی همچنین علی رغم اظهارات رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی که افزایش پنج تا شش درصدی لوازم خانگی را تایید کرده بود، گفت که لوازم خانگی ایرانی در سطح بازار افزایش قیمت نداشتهاند و باید مردم برای تقویت این حوزه به سمت خرید کالای ایرانی حرکت کنند.
تایید تولیدکنندگان و فروشندگان
همچنین محمدرضا دیانی - رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی - ضمن تایید افزایش شش درصدی قیمت لوازم خانگی عنوان کرد که مسائل مختلفی در مورد افزایش قیمت لوازم خانگی وجود داشت و این افزایش شش درصدی قیمت رقم خیلی کمی بود که با توجه به پایین بودن قدرت خرید مردم در نظر گرفته شد.ه است
دیانی سه مورد را دخیل در افزایش قیمت لوازم خانگی عنوان و اظهار کرده که افزایش قیمت فولاد و مواد مصرفی به عنوان اصلی ترین مسئله حذف ارز مبادلهای برای صنعت لوازم خانگی و افزایش قیمت ارز از ۳۰۰۰ تومان به ۳۹۰۰ تومان به دلیل حذف ارز مبادلهای از جمله دلایل افزایش قیمت لوازم خانگی بود.
همچنین به گفته وی، سه سال است که قیمت لوازم خانگی افزایش نیافته است و با توجه به مسائل مختلف میزان افزایش قیمت لوازم خانگی شش درصد لحاظ شد در حالی که بر اساس افزایش قیمتها باید تا ۳۰ درصد گران میشد. در هر حال صنعت لوازم خانگی مورد کملطفی قرار گرفته است، چراکه ۳۰ تا ۳۵ درصد نرخ ارز برای ما گران شده است.
حبیبالله انصاری – دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران – نیز می گوید مواردی از جمله تغییر قیمت مواد اولیه و حذف ارز مبادلهای برای لوازم خانگی موجب شده افزایش قیمت در دستور کار قرار گیرد و در حال حاضر با توجه به اینکه میزان عرضه و تقاضا در مورد لوازم خانگی همپوشانی ندارد اگر تولیدکنندگان مجبور نبودند حتی یک درصد هم افزایش قیمت اعمال نمیکردند، چراکه تولیدکنندگان به خوبی میدانند با افزایش ناگهانی قیمت متضرر خواهند شد زیرا از بالا نبودن قدرت خرید مردم اطلاع دارند و بحث گرانفروشی منتفی است.
همچنین به گفته سخنگوی انجمن تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی، قبلا مواد اولیه با ارز مبادله ای وارد می شد اما اکنون چند ماه است که تولید کنندگان ارز مبادله ای دریافت نکرده اند. مواد اولیه سه ماه است که حداقل ۲۰ تا ۳۰ درصد گران شده است و ارز مبادله ای چهار - پنج ماه است که به تولیدکنندگان پرداخت نمی شود و هرچه مواد اولیه در انبارها بوده مصرف شده است. در نهایت اینکه تولیدکنندگان زودتر از این حق داشتند که قیمت را افزایش دهند اما بر اساس وضعیت بازار این کار را نکردند.
غزنوی گفته که وقتی فولاد ۲۰ تا ۳۰ درصد گران شده و دولت جلوی ارز مبادله ای را گرفته است، تولیدکننده داخلی چقدر می تواند متضرر شود؟ الان که کالای داخلی شش تا هفت درصد گران شده است، برخی اظهار نظر می کنند که چرا گران شده است، در حالی که باید از تولید داخلی حمایت کرد.
مجلسی ها معتقد به کاهش قیمت لوازم خانگی
در این میان محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع مجلس تاکید کرده که در بازار فعلی که تولید کنندگان داخلی به وفور تولید کرده اند و در انبارها محصول به اندازه کافی وجود دارد، انتظار کاهش قیمت بیشتر از افزایش قیمت است. در سطح عرضه شاهد کالای قاچاق نیستیم اما زمانی که خریدار کالای با برند خارجی را از فروشگاه ها خریداری می کند کالای قاچاق از انبارها برای او ارسال می شود.
مشاهده افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت لوزام خانگی در بازار مصرف
بر اساس گزارش میدانی خبرنگار ایسنا از بازار لوازم خانگی پایتخت، افزایش قیمت در بیشتر اقلام به چشم میخورد؛ هر چند که این افزایش قیمت برای همه اجناس یکسان نیست و تقریبا اقلام مختلف بین پنج تا ۲۰ درصد افزایش قیمت دارند. ماشین لباسشویی، اجاق گاز، یخچال و فریزیر، جاروبرقی چرخ گوشت، آبمیوه گیری و مایکروفر از جمله مهمترین و پر مصرف ترین لوازم خانگی هستند که نگاهی به قیمت آن ها وضعیت کلی بازار لوازم خانگی را مشخص کند.
ماشین لباسشویی از حدود ۷۰۰ هزار تا هفت میلیون تومان در بازار مشاهده می شود؛ به عنوان نمونه ماشین لباسشویی در یکی از برندهای خارجی با ظرفیت هفت کیلوگرم از قیمت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان به قیمت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.
قیمت یخچال و فریزر نیز تقریبا از حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز می شود و به بیش از ۲۰ میلیون تومان هم می رسد. به عنوان مثل یخچال فریز ساید بای ساید در یکی از برندها از هفت میلیون تومان به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.
همچنین اجاق گاز که در انواع مختلف بین ۵۰۰ تا حدود هفت میلیون تومان در بازار لوازم خانگی قیمت دارد، در بررسی ها افزایش حدود پنج درصدی قیمت را نشان میدهد. به عنوان نمونه اجاق گاز پنج شعله در یکی از برندها از دو میلیون و ۶۰ هزار تومان به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.
علاوه بر این چرخ گوشت که در انواع مختلف بین ۳۵۰ تا بیش از یک میلیون تومان قیمت دارد، مدل ۲۰۰۰ وات آن در یکی از برندها از ۶۰۰ هزار تومان به ۶۴۷ هزار تومان تغییر قیمت داده است. انواع آبمیوهگیری نیز که بین ۲۰۰ هزار تومان تا حدود دو میلیون تومان فروخته میشود، قیمت فعلیاش نشاندهنده افزایش ۳۰ تا ۱۵۰ هزار تومانی نسبت به ماههای اخیر است.
جاروبرقی نیز از حدود ۳۵۰ هزار تومان تا دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد. یک مدل جاروبرقی ۲۰۰۰ وات در یکی از برندها با ۱۵۰ هزار تومان با افزایش قیمت مواجه شده است. همچنین مایکروفر از ۶۰۰ هزار تومان تا دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در بازار فروخته میشود که با افزایش ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومانی قیمت در برندها و مدل های مختلف مواجه شده است.
تهدید تولیدکنندگان و فروشندگان لوازمخانگی از سوی سازمان حمایت
با توجه به افزایش قیمتها در بازار مصرف، رییس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نیز به فروشندگان هشدار داد و اعلام کرد که اگر گرانی لوازم خانگی به بهانه گرانی ارز برای ما محرز شود، لوازم خانگی به گروه کالایی یک (مشمول قیمتگذاری تکلیفی) برمیگردد.
نوابی تاکید کرده که لوازم خانگی در گروه کالایی دو قرار دارند به معنای رهایی از نظارت و قیمت نیست، بلکه فقط قیمت تکلیفی برای اینها در کارگروه تنظیم بازار تعیین نمیشود اما فعالان لوازم خانگی باید ضوابط عمومی را در خصوص قیمت گذاری رعایت کنند و هر افزایش قیمتی باید با تایید سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان باشد.
همچنین به گفته معاون وزیر صنعت، یک کالا از زمان ثبت سفارش تا زمانی که به دست تولیدکنندگان و توزیعکنندگان برسد زمانی بیش از زمانی که دلار افزایش یافته به طول میانجامد که البته آن زمان هم باید افزایش قیمت با نظر سازمان حمایت صورت گیرد.
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
افزایش قیمت لوازمخانگی از انکار وزیر تا تایید تولیدکنندگان!
افزایش قیمت لوازمخانگی از انکار وزیر تا تایید تولیدکنندگان تاریخ انتشار شنبه ۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱ ۲۵ در حالیکه تولیدکنندگان از افزایش شش درصدی قیمت لوازمخانگی تولید داخل خبر میدهند و گزارشهای میدانی حاکی از افزایش پنج تا ۲۰ درصدی لوازم خانگی خارجی و داخلی در بازمیزان افزایش قیمت انواع لوازمخانگی
بازار لوازم خانگی این روزها با تغییراتی در قیمتها همراه شده است و به دنبال افزایش نرخ ارز بررسیها از بازار لوازم خانگی حاکی از افزایش پنج تا ۲۰ درصدی قیمت بیشتر محصولات لوازم خانگی است اتفاقی که بنا به گفته فروشندگان بحران تقاضا را تشدید میکند به گزارش ایسنا بازار لوازم خمیزان افزایش قیمت انواع لوازمخانگی | پایگاه خبری تراز
تراز بازار لوازم خانگی این روزها با تغییراتی در قیمتها همراه شده است و به دنبال افزایش نرخ ارز بررسیها از بازار لوازم خانگی حاکی از افزایش پنج تا ۲۰ درصدی قیمت بیشتر محصولات لوازم خانگی است اتفاقی که بنا به گفته فروشندگان بحران تقاضا را تشدید میکند به گزارش تراز بازارمیزان افزایش قیمت انواع لوازمخانگی/ یخچال ۵۰۰ هزار تومان گران شد
میزان افزایش قیمت انواع لوازمخانگی یخچال ۵۰۰ هزار تومان گران شد روز نو بازار لوازم خانگی این روزها با تغییراتی در قیمتها همراه شده است و به دنبال افزایش نرخ ارز بررسیها از بازار لوازم خانگی حاکی از افزایش پنج تا ۲۰ درصدی قیمت بیشتر محصولات لوازم خانگی است اتفاقی که بنا بافزایش قیمت بنزین در هالهای از ابهام
درحالی که یکی از تبصرههای لایحه بودجه ۱۳۹۶ که روز گذشته تقدیم مجلس شد حاکی از آن بود که احتمال افزایش پنج درصدی قیمت بنزین در سال آینده وجود دارد سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه این موضوع را تایید نکرد به گزارش ایسنا در بند د تبصره یک لایحه بودجه آمده است که وزارتقیمت نفت افزایش یافت
قیمت نفت جهانی روز چهارشنبه تحت تاثیر انتظارات برای کاهش ذخایر نفت خام آمریکا افزایش یافت این در حالی است که فعالیتهای معاملاتی با نزدیک شدن به زمان تعطیلات کریسمس ضعیف بود به گزارش ایسنا نفت WIT به قیمت ۵۳ ۷۳ دلار در هر بشکه تجارت شد یعنی ۴۳ سنت یا ۸ ۱ درصد افزایش نسبت بهافزایش قیمت دلار، یورو و درهم در بازار آزاد
نبض قیمت دلار یورو و درهم امارات به عنوان پرطرفدارترین ارزهای مورد معامله در بازار آزاد ارز کشور از 8 صبح تا 18 عصر چگونه میزند شما میتوانید راس هر ساعت از میانگین قیمت خرید و فروش دلار آمریکا یورو و درهم امارات در صرافی های مجاز اطلاع کسب کنید به گزارش تابناک اقتصادی جدوقیمت گاز از ابتدای 2017 افزایش مییابد
رئیس شرکت گازپروم روسیه پیشبینی کرد قیمت گاز صادراتی این کشور از ابتدای سال آینده میلادی افزایش خواهد یافت به گزارش فارس به نقل از اسپوتنیک الکسی میلر رئیس شرکت گازپروم روسیه پیشبینی کرد قیمت گاز صادراتی این کشور به اروپا از ابتدای سال 2017 افزایش مییابد وی افزود با توجهاگر کشورها بخواهند رونق اقتصادی در جهان افزایش یابد، نفت باید گران شود/ قیمت نفت در بودجه 96 منطقی است
با ازسرگیری مذاکرات برای اجرای طرح تثبیت سطح تولید نفت در آبان ماه قیمت طلای سیاه با نوسانات قابل توجهی همراه شد هدف مذاکرات بین تولیدکنندگان اوپک و غیر اوپک توافق جهت کاهش تولیدات از سطح فعلی حدود 33 6 میلیون بشکه در روز به 32 5 میلیون بشکه در روز با هدف تثبیت قیمت نفت در سطحقیمت جهانی نفت افزایش یافت
قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت و هر بشکه نفت برنت در برابر ۵۴ دلار و ۶۰ سنت معامله شد به گزارش تسنیم به نقل از رویترز با وجود این که افزایش تعداد سکوهای حفاری نفت در آمریکا بازارها را نگران کرده و این احتمال مطرح شده است که کاهش تولید اوپک و تولید کنندگان غیر عضو این ساز-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها