تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817018942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رکورد 22‌ میلیون رأی در سال 96 می شکند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شرق: علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت، در گفت‌وگویی که با سایت جماران انجام داده است، درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آینده و احتمالات پیش‌روی این انتخابات صحبت کرده که اهمّ آن در پی می‌آید.  

خوشبختانه به دلیل اینکه در تهران تعداد نامزدها زیاد بود، مجموعه کسانی که به‌عنوان فهرست تهران باقی ماندند نیروهای درخور‌توجه و توانمندی هستند و کم‌کم دارند خودشان را نشان می‌دهند و این امر نشان می‌دهد که آن انتخاب درست بوده است؛ اگرچه طبیعی است که شاید در بین رد‌صلاحیت‌شدگان آدم‌های شایسته‌تری هم وجود داشتند؛ ولی به این معنا نیست که کسانی که الان هستند، شایستگی لازم را ندارند. اینها هم دارند از خودشان شایستگی نشان می‌دهند و عملا موتور محرک مجلس فعلی هم فهرست نمایندگان تهران است؛ یعنی می‌بینیم که نمایندگان تهران خیلی نقش‌آفرینی می‌کنند که مجلس خودش را پیدا کند و جهت‌گیری خود را درست کند. شما می‌بینید که شاخص‌ترین اظهارنظرها را نمایندگان تهران می‌کنند. همیشه این‌طور بوده و این‌بار هم همین اتفاق افتاده است و به نظر می‌رسد با وجود مشکلاتی که به وجود آمد، اتفاقات درستی افتاد.
 

در انتخابات سال آینده ما یک کنشگر دیگر هم داریم و آن کنشگر دولت است. با وجود همه مشکلاتی که دولت با آنها دست و پنجه نرم می‌کند، اگر درست عمل کند و چهره خوبی از خودش بروز دهد و به کنشگران سیاسی انگیزه کافی بدهد که از آن حمایت کنند، مردم هم ترغیب و تشویق می‌شوند؛ یعنی دولتی که در دوره قبل ١٧ ‌میلیون رأی آورده، اگر از الان تا انتخابات رئیس‌جمهوری درست عمل کند و موجب حمایت یکپارچه کنشگران سیاسی از دولت بشود، مردم هم به این کنشگران سیاسی نگاه و متناسب با آن رفتار می‌کنند.
خطای دولت این است که خودش را از حمایت حامیان بی‌نیاز بداند و فکر کند که مستقیما می‌تواند رأی مردم را به دست بیاورد. این حالت استغنا، می‌تواند تردید ایجاد کند. این تردید می‌تواند به بدنه جامعه هم منتقل شود؛ بنابر‌این دولت باید خیلی دقیق عمل کند و هم درباره مجلس و هم درباره حامیان خودش مقداری گشاده‌رو‌تر برخورد کند.
 

همان‌طور که ما قبلا هم اعلام کردیم، حمایت ما از آقای روحانی حمایت بدون‌شرط است؛ ولی این بدون‌شرط‌بودن به این معنا نیست که مطالبات از دولت مطرح نشود. مطالبات از دولت حتما باید مطرح شود و دولت هم باید به این مطالبات پاسخ مناسب بدهد تا فرایند هم‌افزایی شکل بگیرد و دولتی که در دور قبل ١٧ ‌میلیون رأی آورده بود، بتواند در دور بعد رأی خود را به ٢٢ ‌میلیون برساند.
 

معنای تعامل با کنشگران سیاسی این نیست که رئیس‌جمهوری مدام با آنها دیدار کند و کارهای ظاهری و شعاری انجام دهد. هم‌اکنون آقای روحانی در چنین تعاملی هست، بدون اینکه این تعامل حضوری باشد؛ یعنی ایشان نشان می‌دهد به مطالبات موجود در سطح جامعه توجه دارد و بدنه دولت هم باید این کار را انجام دهند تا آزردگی‌هایی که به دلیل بی‌توجهی پیش می‌آید، کم شود. ما قبل از انتخابات سال ٩٢ رابطه‌ای با آقای روحانی نداشتیم و حتی بعد از انتخابات سال ٩٢ هم با شخص آقای روحانی رابطه چندانی نداریم؛ ولی متوجه هستیم که آقای روحانی به مطالبات اصلی موجود توجه دارد. این توجهات همچنان باید بروز پیدا کند و در بدنه دولت هم به منصه ظهور برسد.
 

معنای تعامل این نیست که لزوما رفت‌وآمد و گفت‌وگو صورت بگیرد. مهم این است که این احساس به وجود بیاید که توجهات وجود دارد. اگر این توجه صورت بگیرد، کفایت می‌کند و لازم نیست دیدار انجام شود. ما حتی از آقای روحانی انتظار نداشتیم که اصلاح‌طلبان را روی کار بیاورد؛ ولی اینکه کسانی که ایشان بر سر کار می‌آورند، درست و مطابق قانون و مطابق معیار عمل کنند، مطالبه ما بوده است؛ مثلا آقای جنتی اصلاح‌طلب نبود؛ ولی عملکردش به‌نحوی بود که اصلاح‌طلبان هم از او راضی بودند.
 

مخالف نیستیم که دولت با دیگر ارکان قدرت تعامل داشته باشد. این تعامل باید آنجا هم انجام بگیرد تا دست دولت برای انجام کارها باز باشد و فضای لازم ایجاد شود. برای تسهیل فعالیت‌های دولت این تعامل باید صورت گیرد؛ ولی این تعامل را در جاهایی به مرز قانون سوق می‌دهد. در اینجا ما انتظار داریم دولت از قانون عدول نکند و چشم بر حقوق شهروندی نبندد. این انتظار زیادی نیست که بگوییم دولت از قانون و چارچوب‌هایی که خودش بیان کرده عدول نکند.




۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن