تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850264168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از گزارش‌های كاريكاتوری و جانبدارانه‌ صدا و سيما علیه دولت


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: انتقاد از گزارش‌های كاريكاتوری و جانبدارانه‌ صدا و سيما علیه دولت
گلايه‌ها از صدا و سيما و مشي جانبدارانه‌اش تمامي ندارد. صحن علني مجلس باشد يا يك همايش قانونگذاري يا اصلا يك برنامه زنده تلويزيوني؛ از وزراي دولت گرفته تا نمايندگان مجلس و حتي رييس ديوان محاسبات فرصت را براي انتقاد از عملكرد صدا و سيما از دست نمي‌دهند.
آفتاب‌‌نیوز : بعد از اعتراض هاشمي، وزير بهداشت دربرنامه زنده تلويزيوني به عملكرد صدا و سيما و نامه بلندبالاي آخوندي، وزير راه به گزارش جهت‌دهي شده درباره وزارت راه و شهرسازي ديروز هم از بهارستان پيام‌هاي اعتراضي روانه جام جم شد. يكي از تريبون مجلس و ديگري از تريبون همايش قانونگذاري در مجلس. گذشته از بهرام پارسايي نماينده شيراز و سخنگوي فراكسيون اميد كه عملكرد صدا و سيما درباره تصادف قطار سمنان را غيرمنصفانه و سياسي توصيف كرد كوروش


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ كرم‌پور حقيقي، نماينده فيروزآباد هم در نشست علني نوبت عصر مجلس در تذكر شفاهي گفت: صدا وسيما با تحريف كامل خبر و با وارونه نشان دادن گزارش كارشناسي كميسيون عمران مجلس درباره تصادف قطار سمنان موجب وهن جايگاه مجلس شد. در برخي بخش‌هاي مهم خبري صدا و سيما و حتي زيرنويس‌هاي شبكه خبر مطلبي عنوان شد كه در گزارش قرائت شده توسط سخنگوي كميسيون عمران وجود نداشت؛ همچنين بخش‌هاي مهمي كه توسط سخنگو درصحن علني مجلس قرائت شد؛ درهيچ كدام از بخش‌هاي خبري صدا و سيما و حتي خبرگزاري صدا و سيما پخش نشد. او از رييس مجلس خواست اجازه ندهد با اين بدعت‌ها اعتماد مردم از نمايندگان خودشان سلب شود. 


علاوه بر اين اما در صحن مشروطه، جايي كه همايش نقش پژوهش در قانونگذاري درجريان بود هم اعتراض به صدا و سيما جريان داشت. آن هم‌زماني كه عادل آذر، رييس ديوان محاسبات پشت تريبون قرار گرفت و گفت «گزارش‌هاي صداوسيما كاريكاتوري شده‌اند.» او فرآيند تهيه گزارش‌ها در صدا و سيما را اين طور توصيف كرد: «متاسفانه صداوسيما در گزارش‌هاي خود يك بخش را كه مي‌تواند معضل يا ويژگي مثبت مورد پسند يك جريان باشد، با درشت‌نمايي به تصوير مي‌كشد.» به گزارش ايلنا، عادل آذر با طرح اين سوال كه پژوهشگر حوزه پارلمان چطور مي‌تواند بر دخالت گروه‌ها و فضاهاي تصميم‌گيري در قانونگذاري غلبه كند، گفت: ويژگي‌هاي شخصيتي پژوهشگر و ابزارهايي كه به دست پژوهشگر مي‌دهند (مكانيزم پژوهشي) از جمله اين سازو كار‌ها هستند. ويژگي شخصيتي پژوهشگر در قالب اصول اخلاق حرفه‌اي پژوهشي تعريف مي‌شود كه شجاعت و استقلال فكري اصلي‌ترين ويژگي چنين پژوهشگري است. عادل آذر با بيان اينكه اگر پژوهش‌گر شجاعت و استقلال فكري نداشته باشد، دچار گزارش‌هاي كاريكاتوري شده يا گزارش‌هايي مورد پسند گروه حاكم يا اكثريت مجلس ارايه خواهد كرد، گفت: معتقدم پژوهشگر بايد خود را از عوامل تاثيرگذار بر كار و تفكرش جدا كرده و گزارش‌هاي او عاري از اين تاثيرگذاري‌ها باشد.


وي با بيان اينكه گزارش‌هاي صداوسيما كاريكاتوري شده‌اند در حالي كه اين رسانه بايد در نقش يك پژوهشگر اصيل و صديق ظاهر شود، افزود: متاسفانه صداوسيما در گزارش‌هاي خود يك بخش را كه مي‌تواند معضل يا ويژگي مثبت مورد پسند يك جريان باشد، با درشت‌نمايي به تصوير مي‌كشد، به عنوان مثال اگر گزارشي از وضعيت اشتغال در كشور مي‌دهد آمار شهرهايي كه سطح اشتغال آنها پايين‌تر است را همچون بخش‌هايي از يك كاريكاتور درشت‌تر كرده و روي آن تاكيد مي‌كند. رييس ديوان محاسبات كشور با بيان اينكه دنياي پيشرفته «اصول اخلاق پژوهشي» را تدوين و براي آن مكانيزم ارايه كرده‌اند، گفت: در اين جهان تقريبا پژوهش‌هاي تطبيقي منسوخ شده‌اند اما ۳ ويژگي «استواري در مقابل تلاش‌ها»، «معتبر بودن» و «قابل اعتماد بودن» را به عنوان ويژگي‌هاي اصلي يك پژوهش خوب معرفي كرده‌اند.


درخواست لاريجاني از مركز پژوهش‌ها


 در همايش ديروز، رييس مجلس از مركز پژوهش‌ها خواست تا حداقل هر ۶ ماه يك بار از وضعيت اقتصادي كشور و شرايط پيش رو گزارشي به مجلس ارايه دهد تا نمايندگان بتوانند در تصميم‌گيري‌ها از اين گزارش استفاده كنند. علي لاريجاني گفت: مركز پژوهش‌ها در ابتداي مجلس دهم سند راهبردي را در اختيار نمايندگان قرار داد كه شامل اولويت‌هاي مجلس دهم است. اكنون زمان آن است مركز پژوهش‌ها زمان‌بندي لازم براي دستيابي به هر كدام از اولويت‌ها را تعيين كرده و به هر يك از كميسيون‌ها ارايه كند چون ارايه دورنما تحت عنوان اولويت و استراتژي گام اول است و گام بعدي مركز پژوهش‌ها آن است كه با كمك انجمن‌هاي علمي همين اولويت‌ها را به برنامه‌اي مدون تبديل كرده و به كميسيون‌ها ارايه كند تا كميسيون‌ها بدانند هر سال طبق چه برنامه‌ريزي كار كرده و اقدامات‌شان را انجام دهند. لذا از مركز پژوهش‌ها مي‌خواهم ظرف يكي، دو ماه آينده اين اولويت‌بندي را به هيات‌رييسه جهت بررسي ارايه دهد.


روز گذشته در زمان بررسي كليات لايحه يك عده از نمايندگان معتقد بودند كه لايحه برنامه ششم با اين وضعيت تنها بار مالي اضافي را به كشور و هزينه جاري تحميل مي‌كند؛ حال اينكه سياستگذاري كلان كشور بر اين پايه است كه دولت بايد كوچك و چابك شود؛ لذا اگر نتيجه برنامه توسعه فربه‌ شدن بخش جاري كشور باشد اين سياست جزو سياست‌هاي كشور نيست بنابراين پيشنهاد ما اين است مركز پژوهش‌ها حداقل هر شش ماه يك بار گزارشي از وضعيت اقتصادي كشور و پيش‌بيني‌هاي پيش‌رو ارايه دهد و نمايندگان بدانند نقاط قوت و ضعف كجاست و چطور بايد تصميم‌گيري كنند.


پزشكيان: بعد از ۳۸ سال در حوزه‌هاي مختلف كماكان دچار مشكل هستيم


مسعود پزشكيان، نايب‌رييس مجلس هم گفت: امكان ندارد ۳۰۰ نفر براي آب، كشاورزي، اشتغال و راه فكر كنند ولي بعد از ۳۸ سال همچنان با مشكل روبه‌رو باشيم؛ وقتي نرسيده‌ايم يعني راه را اشتباه رفته‌ايم. وي با بيان اينكه حرف درست مي‌تواند جامعه را از گمراهي نجات دهد، ادامه داد: نمايندگان مجلس فرصت بررسي كتاب‌هاي مركز پژوهش‌ها را ندارند، بنابراين اين مركز بايد بهترين داده‌ها را كه در انطباق با شاخصه جهاني است در اختيار نمايندگان براي تصميم‌گيري قرار دهد. نايب‌رييس مجلس شوراي اسلامي، تاكيد كرد: قوانين كشور بايد بر اساس علم محققان و دانشمندان تصويب شود. من نماينده نمي‌دانم حتي در مركز قانونگذاري چه خبر است چون مقابل ديدگانم داده‌هاي قابل اعتماد را ندارم. به همين دليل درست و علمي تصميم نمي‌گيرم.


منبع: اعتماد




۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن