تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845825601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسایی 400 خانواده مهاجر پاکستانی در حاشیه تهران


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: شناسایی 400 خانواده مهاجر پاکستانی در حاشیه تهران
مهاجرت سخت است به خصوص اگر ندانی به کجا می روی و قرار است با چه چیزی روبرو شوید.
 یک فعال اجتماعی گفت: طبق آمار سازمان ملل حدود سه میلیون و دویست هزار نفر از مردم عراق آواره هستند. 250 هزار پناهنده کرد سوری در عراق حضور دارند که حدود 40 درصد در کمپ ها ساکن هستند.

به گزارش ایسنا، میثم واحدی از امدادگران اعزامی جمعیت امام علی (ع) به کمپهای آوارگان جنگی در نشست "تحلیلی بر وضعیت مهاجرین سوری در کردستان عراق " که به مناسبت روز جهانی مهاجران در باشگاه هواداران جمعیت امام علی(ع) برگزار شد؛ با برشمردن دلایل عمده مهاجرت، عمده‌ترین این دلایل را جنگ دانست و گفت: در خاورمیانه این علت بیشتر از مناطق دیگر دنیا به چشم می خورد.

این عضو جمعیت امام علی در ادامه به تشریح فعالیت های این جمعیت در زمینه امداد رسانی به مهاجران در عراق پرداخت و گفت: در سال 2010 و پس از گرفتن مقام مشورتی از سازمان ملل درصدد شناسایی مشکلات کشورهای همسایه برآمدیم و تیم هایی بدین منظور روانه این کشورها شدند.

وی افزود: در سال 2016 از طریق اعضای جمعیت امام علی در عراق کمکهای اولیه‌ای مثل شیر خشک و پوشک به کمپ الشباب اربیل اهداء شد.

واحدی همچنین گفت: در برنامه بعدی جمعیت طرح کریسمس 2016 مطرح و تیمی 10 نفره از دو اردوگاه (یکی آورگان سوری یکی عراقی) در عراق بازدید کرده و با جمع آوری آرزوی بچه ها به وسیله نقاشی سعی بر تقویت روحیه آن ها کرد،چرا که مدت ها بود این بچه ها کودکی نکرده بودند و اکثر کمک هایی که به آنها می‌شد جنبه مادی داشت و کسی به کمبودهای فرهنگی آنها توجه نداشت به گونه‌ای که آنها نوعی خرده فرهنگ غربت به خود گرفته بودند.

در ادامه این فعال اجتماعی با اشاره به بازدید خود از شهر اربیل در ژوئن 2016 گفت: ما متوجه شدیم جمع زیادی از آورگان خارج از کمپ و در حاشیه جاده ها و شهرها چادر زده‌اند که غالبا مهاجران سوری بودند و از اینجا نقطه عطفی در برنامه ریزی های جمعیت شکل گرفت؛بدین صورت که تمرکز خود را به شناسایی این خانوارها گذاشتیم.

واحدی در ادامه به تشریح این پژوهش پرداخت و گفت: در این تحقیق میدانی 150 خانواده مورد شناسایی قرار گرفتند که بیشتر آن ها از شهر حلب به عراق مهاجرت کرده بودند و علت اصلی ساکن نشدن آن ها در کمپ ازدحام و اختلاطی بود که در کمپ ها وجود داشت.

وی در ادامه به تعدادی از آمارهای به دست آمده از این تحقیق اشاره کرد و گفت: بیشتر مهاجرین سطح سواد پایین داشته و به علت فقر فرهنگی والدین، حدود 76 درصد کودکان آن ها از تحصیل محروم هستند.

این عضو جمعیت امام علی در ادامه اظهار کرد: متوسط طول اقامت مهاجران بین 2 تا 5 سال است. بیشتر مهاجرین را کودکان تشکیل داده و اکثر سرپرستان خانوار کمتر از 25 سال سن دارند و بیشتر ازدواج ها در طول دوران آوارگی شکل گرفته است.

وی همچنین با اشاره به سن پایین ازدواج در میان آوارگان، عنوان کرد: یک سوم دخترها و یک ششم پسرها در کودکی ازدواج کرده‌اند.

این فعال اجتماعی افزود: بیکاری در میان مهاجران موج می زند و بیشتر مشاغل کاذب هستند. در میان مشاغل رسمی هم کارگری ساده بیشترین نرخ را دارد.

واحدی با اشاره به اینکه اکثر پناهجوها نمی دانستند علت اصلی جنگ و آوارگیشان چیست، عنوان کرد: تلاش جمعیت امام علی این است که صدای آوارگان و مهاجران را به گوش مردم برساند، به امید آنکه سوریه و عراق به کشورهایی بهتر برای مردمانشان بدل شوند و روزی جنگ پایان پذیرد.

رویا منوچهری فعال اجتماعی در ادامه این نشست اظهار کرد: طبق آمار سازمان ملل حدود سه میلیون و دویست هزار نفر از مردم عراق آواره هستند و 250 هزار پناهنده کرد سوری در عراق حضور دارند که حدود 40 درصد در کمپ ها ساکن هستند.

منوچهری سپس به بحث مهاجران غیرقانونی در ایران پرداخت و گفت: علاوه بر افغانستانی ها تعداد زیادی از اهالی پاکستان نیز به ایران مهاجرت کرده اند که عمدتا از ایالت بلوچستان پاکستان هستند که اکثرا کشاورز بوده و به دلیل شرایط نامناسب جوی و اقتصادی به ایران مهاجرت کرده اند در حالی که در ایران نیز به مشاغل کاذب همچون مراکز بازیافت روی آورده‌اند.

این عضو جمعیت امام علی در ادامه از شناسایی 400 خانواده از مهاجرین پاکستانی در حاشیه تهران توسط جمعیت سخن به میان آورد و گفت: جمعیت حدود دو سال است در خانه‌های ایرانی خود انواع خدمات علمی، فرهنگی و آموزشی را به این مهاجرین ارائه می دهد و این در حال است که هر روز بر تعداد مهاجران افزوده می شود.

رقیه حسینی، نویسنده و بازیگر نوجوان اهل افغانستان نیز در ادامه این نشست در خصوص سختی های مهاجرت گفت: مهاجرت سخت است به خصوص اگر ندانی به کجا می روی و قرار است با چه چیزی روبرو شوید.

او با اشاره به اینکه اکثر مهاجرین صرفا از شرایط موجود در کشور خود فرار می کنند در صورتی که نمی دانند در کشوری دیگر با چه مشکلاتی روبرو خواهند شد افزود: کسی که در حال مهاجرت است احساس بی‌ارزشی و بی هویتی می‌کند.

حسینی همچنین گفت: در افغانستان بعضی خانواده‌ها آنقدر بضاعت ندارند که همه مهاجرت کنند و فقط سرپرست خانوار به قصد امرار معاش به ایران می آید تا شرایط بهتری برای خانواده خود فراهم کند در حالیکه ممکن است سال ها خانواده‌اش را نبیند، در چنین شرایطی اگر فردی از ایران اخراج شده و به افغانستان برگردد خانواده‌اش به خاطر از دست دادن یک منبع کسب درآمد ناراحت می شود اما کودکان این خانواده‌ها به خاطر دیدن پدری که ممکن است بسیار کم او را در کنار خود لمس کرده باشند، خوشحال می شوند.


تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - 19 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن