تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835465623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش برای بیرون آمدن از بایکوت روشنفکری | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نشست خبری هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، صبح دیروز در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی واقع در حسینیه هنر با حضور اهالی رسانه و آقایان سید‌رسول منفرد دبیر اجرایی، وحید جلیلی، مسوول شورای سیاستگذاری و نادر طالب‌زاده، دبیر جشنواره برگزار شد. مسوول سیاستگذاری جشنواره (وحید جلیلی) تجلیل از فیلمساز متعهد و برجسته آقای ابوالقاسم طالبی و همچنین شهید خزایی خبرنگار صدا و سیما که در سوریه به شهادت رسید و همچنین تجلیل ویژه از مجموعه زنان انقلابی که در طول نهضت حضرت امام ؟ره؟در حوزه‌های گوناگون نقش‌آفرینی کردند با محوریت خانم مرضیه دباغ را از برنامه‌های تجلیل دردوره هفتم جشنواره دانست.

به گزارش تراز ،در این‌باره به گفت‌وگو با نادر طالب‌زاده دبیر جشنواره عمار و هچنین وحید جلیلی مسوول سیاست‌گذاری این جشنواره نشستیم.
 
هفتمین دوره جشنواره عمار را پیش‌رو داریم. بعد از گذشت 6دوره از تاثیرات و دستاوردهای این جشنواره برای سینمای ایران بگویید.
طالب‌زاده: جشنواره عمار موج جدیدی از فیلمسازان متعهد است که وارد جریان سینما شده‌اند و علت اینکه موضوع جشنواره رونق گرفته سراسری بودن آن است‌، همچنین همراه با تربیت نیرو بوده و اکران عمومی نیزدر همه جا قابل توجه بوده است. بسیار شبیه به روحیه جهاد سازندگی است که در اول جنگ داشتیم، با چنین روحیه‌ای جلو آمده و ان‌شاءالله یک جهاد سازندگی رسانه‌ای است. با ایده‌های خوبی که دوستان به‌ویژه آقای جلیلی دارند به جاهای بهتری خواهیم رسید.
جلیلی: این جشنواره در دو حوزه موفقیت‌های خوبی داشته است؛ یکی در معرفی سوژه‌های جدید سینمایی در طول این چند سال یک‌سری حوزه‌های موضوعی که فیلتر، سانسور و بایکوت شده بود تلاش شد که از زیر بار آوار بایکوت روشنفکری خارج شود و به فضای سینمای ایران چه مستند و چه داستانی معرفی شود. این یک جنبه آن است. در تاریخ انقلاب، سبک زندگی اسلامی ایرانی، شخصیت‌های محلی روستایی و حوزه‌هایی که کمتر پرداخته می‌شد، در حوزه نقد، فضای فعالیت‌های بین‌المللی انقلاب و جمهوری اسلامی یکی از دستاوردهاست. جشنواره عمار مخاطبی را به سینما معرفی کرده که تا پیش از آن با هیچ بخشی از سینمای ایران ارتباط جدی نداشت. شما در صدها شهر و روستای کشور، مراکز اکرانی می‌بینید که فیلم‌هایی را از سینمای کشور می‌برند به مخاطب عرضه می‌کنند که مخاطب هیچ دلبستگی به تعاریف کلیشه‌ای سینمای ایران ندارد.نیروها و استعدادهایی در طول ادوار جشنواره عمار برگزیده شده‌اند که درجشنواره‌های دیگر یا دیده نمی‌شوند یا کم دیده می‌شوند. مسوولان جشنواره چه برنامه‌هایی را برای این فیلمسازان دارند؟
طالب‌زاده: معمولاً سال بعد هم کمک کردیم که فیلم بسازند. اینکه دیده نمی‌شوند را نمی‌دانم اما بعد از جشنواره عمار، در جای دیگر دیدم که نمایش می‌دهند و بعدها در تلویزیون مطرح شده‌اند. کیفیت کار وقتی بالا رفت کار و فیلمساز خود به خود دعوت می‌شود. برنامه‌های تلویزیونی می‌توانند کمک زیادی کنند. برنامه هفت با اجرای آقای بهروز افخمی خیلی از فیلمسازان جوان را دعوت کرده و معرفی می‌کند، همان کاری که ما در برنامه راز می‌کردیم و ان‌شاءالله جواب می‌دهد.
جلیلی: بهترین حمایت از هنرمند و سینماگر فراهم کردن فضایی برای ارتباط او با مخاطب است. هدف اصلی در جشنواره عمار این است. جشنواره عمار یک دستگاه عریض و طویل با امکانات آنچنانی نیست. هدف اول حمایت نرم‌افزاری از جریان جوان سینمای انقلاب اسلامی است. این شاید مهم‌ترین کاری است که جشنواره عمار برای فیلمسازان توانسته انجام دهد؛ یعنی فضایی را فراهم کرده که آثارشان برود و با مخاطب مواجه شود، بازتاب منفی و مثبت بگیرد که هم به فیلمسازان شوق و انرژی و انگیزه دهد هم آنها را متوجه نقاط ضعف کارهایشان کند.آیا بعد از گذشت این سال‌ها سیاست و قوانین جشنواره را نیازمند بازنگری و به‌روز شدن می‌دانید؟
طالب‌زاده: بله، من موافق بازنگری هستم و جشنواره همیشه در هر بعدی و در هر شرایطی که پیش می‌آید نیاز به بازنگری و به‌روز شدن دارد. افراد مختلف ایده‌هایی می‌دهند و در سطح بین‌الملل هم می‌بینیم که فکرهای خوبی اتفاق می افتد.
جلیلی: ما در مسیر راه پیش رو با توجه به تجربیات تازه و ابتکارات جدیدی که در سطوح صفی و عملیاتی اتفاق می‌افتد همواره باید نگاه‌مان را به ظرفیت جشنواره عمار تازه کنیم و الحمدلله این اتفاق دارد می‌افتد اما اینکه بگوییم مبانی غلطی در این جشنواره دنبال می‌شده که نیاز به تصحیح بنیادین دارد اینطور نیست و مبنای ورود عمار به سینما مبنای دقیقی بوده که هر چه پیش‌تر می‌رویم درست بودن آن بیشتر آشکار می‌شود.
جشنواره عمار به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب توجه دارد. این در حالی است که در کلیت سینمای کشورمان این نوع نگرش کمتر است. چرا این نوع سیستم در سینما وجود دارد؟
جلیلی: دو نوع هنر در سینما داریم؛ هنر متعهد به انقلاب اسلامی و هنر متعهد به غرب و مبانی سکولاریسم. چه در داخل و چه در جهان صحنه درگیری دو هنر متعهد است. یک فیلم ایدئولوژیک، تبلیغاتی و 100 در صد سفارشی مثل «آرگو» جایزه اسکار می‌گیرد در حالی که از لحاظ حرفه‌ای و معیارهای فنی سینما طراز بالایی ندارد ولی آن را به‌عنوان بهترین اثر سینمایی سال درجهان معرفی می‌کنند. «آرگو» واقعاً از نظر سینمایی یک فیلم متوسط است ولی تعریف درست سینما را آنها فهمیده‌اند، که وجه رسانه‌ای سینما هم مهم و جزو ماهیت سینماست و از آن حمایت می‌کنند. در کشور ما نیز به همین شکل است. فیلم‌های جدی داریم که به‌دنبال تثبیت مبانی فرهنگی و اعتقادی و آرمانی این جامعه است و فیلم‌هایی هم داریم که به دنبال تغییر آن به سمت مبانی جوامع غربی است. این دو جریان هر دو در کشور حضور دارند. سال اخیر بهترین سال در خصوص تولیدات انقلابی بوده است. از «یتیم‌خانه ایران» تا «ایستاده در غبار» و «سیانور» و حتی فیلم‌هایی مانند «ابوزینب» که سال‌ها برای ساخت آنها انتظار می‌کشیدیم. جشنواره عمار تلاشی است برای بازسازی سازمان تماشای سینمای انقلاب اسلامی.
 
آقای جلیلی در نشست خبری جشنواره صحبت از سازمان تماشا کردند که باید در بدنه سینمای انقلابی شکل گیرد. چرا حوزه هنری به‌عنوان تریبون پخش فیلم‌های انقلاب اسلامی بعضاً فیلم‌های روحوضی پخش می‌کند؟ با این وضعیت تکلیف چیست؟
طالب‌زاده: هر جا یک سیاست و انعطافی دارد و من به آنها احترام می‌گذارم. در آن نهاد هم یک گروه اندیشه جمع شده و فکر می‌کنند. بنابراین آنها هم کار خود را می‌کنند و ما هم کار خودمان را. در زمان شهید آوینی هم از آقای زم انتقاد می‌کردند ولی او مسیر خود را می‌رفت. به نظرم اشکالی ندارد و این میزان انعطاف اشکالی ندارد.  
 
 



منبع: صبح نو

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 29 آذر 1395 - 09:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن