تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846120371




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چالش اصلي سينماي ايران، سازمان تماشاست


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چالش اصلي سينماي ايران، سازمان تماشاست
وحيد جليلي گفت: ‌امروز چالش اصلي سينماي ايران سازمان توليد نيست بلکه سازمان تماشاست، اگر تعارفات را کنار بگذاريم، جريانات سياسي و فرهنگي خاص توانسته‌اند با حمايت‌هاي بي‌شائبه قدرت‌هاي بزرگ به سازمان تماشاي خوبي برسند.
وحيد جليلي در نشست خبري هفتمين جشنواره مردمي فيلم عمار که در دفتر مطالعات جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي برگزار شد، بيان کرد: امروز چالش اصلي سينماي ايران ديگر سازمان توليد نيست بلکه سازمان تماشاست. اگر تعارفات را کنار بگذاريم، مي‌بينيم که جريان‌هاي رسانه‌اي و فرهنگي خاصي توانسته‌اند طي ۱۰ سال اخير با حمايت‌هاي بي‌شائبه‌اي که از سوي قدرت‌ها از آنها صورت گرفته است، سازمان تماشاي متناسب با خود را ايجاد کنند. او در اين‌باره به فضاي ماهواره‌ها اشاره و اظهار کرد: ورود ماهواره به فضاي تبليغات سينمايي و بسيج مخاطب يک واقعيت غيرقابل انکار است و اثراتش را در فروش برخي فيلم‌هاي سينماي ايران مي‌بينيم؛ فروشي که معنادار است و اگر سه، چهار سال قبل اين فيلم‌ها اکران مي‌شدند يک‌دهم فروش امسال خود را هم به دست نمي‌آوردند.

وي افزود: اين در حالي است که اين آثار از جهت سينمايي، فني و استانداردهاي هنري و حرفه‌اي کارهاي متوسط يا ضعيفي هستند و مي‌بينيم که با اتکا به همين سازمان تماشايي که آنها را حمايت مي‌کند به فروش قابل‌توجهي دست پيدا مي‌کنند. جليلي گفت: در مقابل استراتژي تهديدمحور و فرصت‌سوزي که از سوي مدعيان دستگاه‌هاي فرهنگي ايران وجود دارد، باعث شده ما سازمان تماشاي متناسب با انقلاب را نداشته باشيم، اين در حالي است که به جرئت مي‌توان گفت سال گذشته از جهت توليدات سينمايي يکي از بهترين سال‌هاي توليد سينماي انقلاب در ۳۰ سال اخير بود و «سيانور»، «يتيم‌خانه ايران» و «ايستاده در غبار» از فيلم‌هايي بودند که گاهي بايد سال‌ها انتظار مي‌کشيديم يکي از آنها ساخته شود، اما امسال تعداد قابل‌توجهي از اين‌گونه آثار توليد شد. وي ادامه داد: اين يعني در سازمان توليد، سينماي ايران به فراز بلندي رسيده اما در سازمان تماشا با چالش جدي مواجه است.

وي اضافه کرد: اگر شبکه مساجد و نمازهاي جمعه فرصت‌محور به فضاهاي فرهنگي کشور نگاه کنند، در مدت کوتاهي مي‌توانيم با يک تحول مثبت فرهنگي روبه‌رو شويم، چراکه فيلم‌هايي که الان خيلي پرفروش هستند کمتر از 5 درصد جمعيت مخاطب ندارند. پس براي آن جمعيت ميليوني که در ۲۲ بهمن حاضر مي‌شود، سازمان تماشايي وجود ندارد. جليلي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به مباحثي که با ليتين (فيلمساز خارجي) داشته است، گفت: اين فيلمساز در صحبت‌هايي که با هم داشتيم، مي‌گفت من کيارستمي را دوست دارم اما چرا دنيا، حاتمي‌کيا و طالبي را نمي‌شناسد و من فکر مي‌کنم که اين سؤالي است که اهالي سينماي ايران بايد حتماً از خود بپرسند. همچنين اين سؤال را بايد بپرسيم که چرا فيلمي در تراز «بازمانده» يک‌دهم فلان فيلمساز ضدانقلاب در دنيا شناخته نمي‌شود، در حالي که يک فيلمساز اثري مي‌سازد که از کن تا مونترال برايش فرش قرمز پهش مي‌کنند، اما چرا فيلمي مثل «چ» را نمي‌گذارند از مرز بيرون برود؟

در بخش ديگري از اين نشست نادر طالب‌زاده، دبير جشنواره با اشاره به اينکه در فضاي امروز جهان موقعيت ايران خيلي فرق کرده و ما نياز به يک رسانه قوي داريم تا بچه‌هاي انقلاب در آن نقش داشته باشند، با اشاره به فيلم «يتيم‌خانه ايران» که بايد تلاش شود در مرکز اسلامي لندن نمايش داده شود، اظهار کرد: من مخالف فيلم‌هاي ديگري که در ايران ساخته مي‌شود نيستم، اما بحث‌هاي زيادي روي زمين مانده که کسي به آنها توجه نمي‌کند، مثل گاز خردل و بمب‌هاي شيميايي که در اوايل جنگ در ايران از آنها استفاده شد و هيچ‌کس سراغ آنها نرفته که چه کسي گاز خردل را به صدام داد. طالب‌زاده در پايان خاطرنشان کرد که در هفتمين دوره جشنواره «عمار» بارقه‌هاي خوبي ديده شد، اما هنوز بايد روي بحث کيفيت فني فيلم‌ها تلاش شود.
جشنواره‌ فيلم مردمي عمار که اکران فيلم‌هاي آن از ۲۰‌آبان آغاز شده است، هشتم دي‌ماه در سينما فلسطين تهران افتتاح مي‌شود و پس از آن به مدت هشت روز در اين سينما، آثار بخش مسابقه اکران مي‌شود.




تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن