تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829002482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرزوی انبیا برای آمدن رسول خدا(ص) به دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آرزوی انبیا برای آمدن رسول خدا(ص) به دنیا
آرزوی انبیا برای آمدن رسول خدا(ص) به دنیا حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه خداوند توسط پیامبر(ص) نعمتهایی را در دسترس خلایق قرار داد که هیچ پیامبری نتوانست آن‏ها را به ارمغان آورد، گفت: یکی از کسانی که با آرزوی آمدن رسول خدا(ص) به دنیا زندگی کرد، حضرت ابراهیم (ع) بود.


به گزارش فرهنگ نیوز، حجت‌الاسلام رضا رفیعی، پژوهشگر حوزه قرآن و عترت در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان اینکه تکمیل دین و جریان دادن تمام نعمات الهی بر بشریت از اهداف به دنیا آمدن رسول خدا (ص) بود، گفت: منظور از تکمیل دین، همان دینی است که تمام پیامبران اولواالعزم برای جاری شدن آن زحمت کشیدند، اما می‏‌دانستند که توسط خاتم الأنبیاء کامل خواهد شد؛ بنابراین زمینه‎سازی می‌کردند که خداوند هر چه زودتر، او را به دنیا بفرستد تا این کار را به سرانجام برساند.
 
این پژوهشگر حوزه قرآن و عترت یادآور شد: جالب است بدانیم بر اساس آیۀ 19 سوره آل عمران، «دین نزد خدا فقط اسلام است» و آنچه به عنوان دین ابراهیم، موسی و عیسی مطرح است در حقیقت، جزء و شریعتی از دین اسلام است که بر آن بزرگواران جاری شده است.
 
حجت‌الاسلام رفیعی افزود: در آیۀ 13 سوره شوری نیز چنین آمده است: «از دین، آنچه را که به نوح درباره آن سفارش کرد، براى شما تشریع کرد و آنچه را که به تو وحى کردیم و آنچه را که درباره آن به ابراهیم، موسى و عیسى سفارش کردیم که: دین را برپا دارید و در آن تفرقه‌‏اندازى نکنید».
 
وقتی ابراهیم(ع) برای آمدن رسول خدا دست بر دعا برداشت
 
وی با بیان اینکه یکی از کسانی که با آرزوی آمدن رسول خدا (ص) به دنیا زندگی کرد، حضرت ابراهیم (ع) بود، تصریح کرد: او پس از ساختن خانه کعبه چنین دعا کرد: «پروردگارا، در میان آنها، فرستاده‌‏اى از خودشان برانگیز تا آیات تو را بر آنان تلاوت کند و کتاب و حکمت به آنان بیاموزد و ایشان را تزکیه کند، به راستی که تو عزیز و حکیم هستى (بقره: 139)».
 
حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه منظور ابراهیم(ع) از آن رسول، آمدن پیامبر اکرم(ص) است، گفت: او می‌‏دانست که کسی جز ایشان توان انجام این کارها را ندارد؛ برای همین پس از ساختن کعبه، چه بسا به عنوان پاداش زحمتش، این دعا را کرد و خداوند در سه جای قرآن، یعنی سوره بقره: 151 و آل عمران: 164 و جمعه: 2، اجابت دعای ایشان را مطرح می‌‏کند.
 
خدا دعای ابراهیم(ع) را اصلاح و سپس اجابت کرد
 
این پژوهشگر حوزۀ قرآن و عترت با اشاره به اینکه خدا هنگام اجابت، دعای ایشان را اصلاح کرد، یادآور شد: ابراهیم(ع) ابتدا تعلیم کتاب و حکمت و سپس تزکیه را مطرح می‏‌کند اما خداوند در هر سه جا، ابتدا تزکیه و سپس تعلیم کتاب و حکمت را مطرح کرده است که نشان می‏‌دهد تزکیه، مقدمه‌‏ی آن دو است. ولی نکته مهم این است که چه کسانی و چگونه از این نوع تعلیم و تربیت بهره می‏‌برند.
 
وی خاطرنشان کرد: خداوند توسط پیامبر(ص) نعمتهایی را در دسترس خلایق قرار داد که هیچ پیامبری نتوانست آن‏ها را به ارمغان آورد. یکی از آن نعمتها، قرآن است که کامل‌‏ترین کتاب و تبیان همه چیز است و برنامه الهی برای هدایت و رشد خلایق، ساختن زندگی با سعادت در این دنیا و در برزخ، ایمنی در قیامت و رسیدن به بهشت، به طور کامل در آن بیان شده است.
 
حجت‎الاسلام رفیعی با بیان اینکه یکی دیگر از آن نعمات، اهل‌بیت(ع) هستند که انواری در عرش خدا بودند و قرار بود از نسل حضرت زهرا(س) به دنیا بیایند، اظهار کرد: اگر پیامبر(ص) به معراج نمی‌‏رفت و در بهشت از میوۀ درختی که در صلب او به نطفۀ حضرت زهرا(س) تبدیل شد نمی‌‏خورد، هرگز سرور زنان عالم ـ که کوثر یکی از جنبه‏‌های ایشان است ـ پا به دنیا نمی‏‌گذاشت و در نتیجه آن انوار عرشی نیز پا به دنیا نمی‏‌گذاشتند و نظام الهی مختل می‌‏شد. زیرا دیگر ائمه و امام زمان(ع) به دنیا تشریف نمی‌‏آوردند و دیگر ظهور واقع نمی‌‏شد.
 
وی یکی دیگر از نعمتهای الهی که خداوند به خاطر پیامبر(ص) آن را در دسترس اهل دنیا قرار داد، وجود خود امیرالمؤمنین(ع) خواند و گفت: بر اساس روایات، ایشان همان «نبأ عظیم است که درباره آن اختلاف دارند» و با آمدن ایشان، نبوت انبیاء به پایان رسید، زیرا با آمدن نبأ عظیم، دیگر خبری نمانده بود که نیاز به آمدن نبی و پیامبر جدیدی باشد، برای همین رسول الله(ص) خاتم الأنبیاء شد.
 
این پژوهشگر حوزۀ قرآن و عترت بیان کرد: با ابلاغ ولایت حضرت علی(ع) در روز غدیر خم، دین خدا کامل شد و تمام نعمتها در دسترس قرار گرفت به شرط آنکه در عمل، تحت ولایت او درآیند نه در ادعای ولایت کردن.
 
هیچ یک از رسولان توان آوردن نعماتی که پیامبر(ص) آوردند را نداشتند
 
حجت‎الاسلام رفیعی با تأکید بر اینکه تمام این نعمتها از جمله: اکمال دین و اتمام نعمت، نزول قرآن، تشریف فرمایی اهل‎بیت(ع) به دنیا، ختم نبوت با آمدن نبأ عظیم و ختم رسالت با ابلاغ ولایت ایشان، همگی به یُمنِ حضور رسول خدا(ص) در دنیا بود، گفت: هیچ یک از رسولان خدا توان آوردن یکی از این نعمات را نداشتند و برای همین دعا می‏‌کردند که خداوند او را بفرستد تا این کارهای عظیم را انجام دهد.
 
وی با اشاره به آیۀ 107 سورۀ انبیا «و تو را به جز رحمت براى جهانیان نفرستادیم»، اظهار کرد: هیچ یک از جهانیان سزاوار بهره‌‏مندی از این نعمات نبودند و خداوند فقط به خاطر وجود مقدس پیامبر اکرم(ص) چنین رحمتی را جاری کرد و این نعمات را در دسترس جهانیان قرار داد و هر کسی که از آنها بهره می‏‌برد، در حقیقت مدیون ایشان است.
 
 
 









95/9/27 - 16:50 - 2016-12-17 16:50:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن