واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ارزش بازار مبلمان ایران به 5 میلیارد دلار خواهد رسید
ترکان گفت: در 10 سال گذشته شورای ملی مبلمان با حضور در کافا (انجمنهای مبلمان کشورهای آسیا) روی تولید ملی مبلمان کار کرده است و این صنف رشد خوبی را گذرانده است اما اکنون باید وارد زنجیرههای این صنعت شویم.
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت در نهمین کنفرانس بینالمللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی هنر، دکوراسیون و صنایع وابسته (دکو 2016) گفت: با توجه به نزدیکی ایران با بازارهای خاورمیانه میتوان حضور بیشتری در کشورهای همسایه به ویژه عراق داشته باشیم اما در حال حاضر ترکیه 70 درصد مبلمان مورد نیاز کشور عراق را تامین میکند.
به گزارش عصرایران، علی یزدانی ادامه داد: 226 واحد تولید کننده عمده مبلمان و 46 هزار واحد تولیدی و فروش صنفی مبلمان به صورت رسمی و غیررسمی در کشور فعالیت میکند که این تعداد 8 درصد اشتغال کشور را در اختیار دارد.
وی ادامه داد: صنعت مبلمان کشور از مهمترین شاخصههای صنایع کوچک و متوسطه کشور به حساب میآید که با اشتغالزایی بالا بازده اقتصادی مناسبی دارد.
پیشرفت چشمگیر صنعت مبلمان در 20ساله گذشته
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این کنفرانس اظهار داشت: صنعت مبلمان ایران در 20 سال گذشته پیشرفت چشمگیر داشته و بازاری که در اختیار دیگران بوده اکنون توسط تولیدکنندگان داخلی تامین میشود اما باید در نظر داشت این بازار دیگر اشباع شده و باید صادرات داشت.
اکبر ترکان افزود: وزن مبلمان در اقتصاد ایران حدود 5میلیارد دلار است که با توجه به صنعت دکوراسیون به 8میلیارد دلار میرسد.
وی ادامه داد: در 10 سال گذشته شورای ملی مبلمان با حضور در کافا (انجمن های مبلمان کشورهای آسیا) روی تولید ملی مبلمان کار کرده است و این صنف رشد خوبی را گذرانده است اما اکنون باید وارد زنجیرههای این صنعت شویم.
اشتغال زایی و افزایش تولید ناخالص داخلی با صنعت مبلمان
در ادامه این کنفرانس، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: اکنون در کشور سه میلیون واحد صنفی وجود دارد که باعث می شود، موضوع اصلاح قانون کار برای حفظ منافع کارگران مطرح شود اما برخی آن را نادیده گرفتن حقوق کارگران تفسیر می کنند، که این مطلب با واقعیت تطبیق ندارد.
محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به وضعیت صنعت مبلمان در کشور تصریح کرد: در خصوص این صنعت مشکلاتی در کشور وجود دارد اما باید توجه داشت که ظرفیتهای بالایی در این صنعت وجود دارد و میتواند باعث سطح بالای اشتغال و تولید ناخالص داخلی شود.
وی ادامه داد: تجدید نظر در بحث تعرفهها میتواند به فعالیتهای مرتبط با حجم اشتغال کشور تاثیر زیادی داشته باشد.
مفهومسازی، نهادسازی و مدلسازی؛ سه محور مهم
رییس شورای ملی مبلمان ایران نیز در این کنفرانس گفت: امیدوارم دکو 2016 حرکتی همسو با اسناد بالادستی و برنامه راهبردی صنعت ،تجارت ملی و اهداف جهانی کافا و کنفدراسیون مبلمان اروپا باشد.همچنین عضویت شورای ملی مبلمان ایران در کافا یکی از حلقه های تکاملی دیگر این صنف و صنعت است.
علی انصاری افزود: در نهمین سال این رویداد بزرگ صنفی وتجاری، که ابعاد صنعتی، بازرگانی و تجاری موثری هم دارد و مرور آنچه که تجربه کرده ایم، حاکی از آن است که گام های موثری در مفهوم سازی، نهاد سازی و مدل سازی برداشته ایم که از جمله مهم ترین این دستاوردها می توان به گسترش دیپلماسی اقتصادی، تجاری، نوسازی مراکز توزیع، ایجاد واحد دانشگاهی مختص صنعت مبلمان و دکوراسیون، ایجاد موزه ملی مبلمان و مرکز مطالعات تاریخی، ساماندهی تشکل های صنفی و اتحادیه ها، تشکیل انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون، شورای ملی مبلمان، دکوراسیون و صنایع وابسته، برگزاری مستمر دکو و عضویت شورای ملی مبلمان در کافا اشاره کرد.
وی ادامه داد: کنفرانس دکو، فرصت بازشناسی نیازها و باز تعریف توانمندی ها و تولید و تجارت ملی، منطقه ای و جهانی صنف و صنعت مبلمان، دکوراسیون بر اساس خواست و سلیقه مصرف کنندگان، مشتریان داخلی، منطقه ای و جهانی است. بنابراین باید همه بکوشیم و باتوجه به رسالت ملی و جهانی بیاندیشیم و منطق ای عمل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - 13 December 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]