محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828984028
اصولگراها قالیباف را به جلیلی ترجیح میدهند؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: رصد تحرکات انتخاباتی در جناح راست میگوید اگر بنا باشد اصولگرایان از میان جلیلی و قالیباف یک نفر را برای انتخابات ریاست جمهوری برگزینند حتما رای اکثریت به شهردار تهران خواهد رسید. حالا قالیباف در تازهترین اظهاراتش تحلیلها را به سمت قطعی بودن نامزدیاش سوق داده است.
گویا مصمم تر از همیشه است؛ این را می شود از حرف های تازه اش فهمید. تصمیمش را گرفته انگار . چشم به این چند وقت باقی مانده دوخته تا تکلیفش را با سپهر سیاست ایران مشخص کند . اینکه بالاخره مرغ آمین از بالای سرش رد می شود وصدایش را می شنود تا او را راهی ساختمان پاستور کند یا که نه اوضاع باز به گونه ای دیگر رقم می خورد.
هر چه هست این بار هم مثل انتخابات قبل دوست و دشمنش در یک نکته اتفاق نظر دارند ؛ «هیچ کس به اندازه او در میان اصولگرایان سرمایه اجتماعی ندارد .» همین آمار نظرسنجی هاست که موجب شده دوستانش در توصیه برای نامزدی او هم نظر باشند و البته موجب شده تا آنگونه که خودش روایت کرده رقبایش پیک فرستاده و او را تهدید کنند تا نامزد انتخابات نشود.
مشخص است که این توصیفات درباره محمد باقر قالیباف است؛ درباره کسی که می خواهد برای سومین بار نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود.
در میانه بودن یا نبودن
کدام یک را باور کرده و مبنای تحلیل کنیم ؟ حرف های مرتضی طلایی رفیق قدیمی اش که گفته «نکته ای را بگویم که مربوط به آخرین دیدارم با ایشان است. از ایشان سؤال کردم که آیا شما واقعاً قصدی برای شرکت در انتخابات دارید ؟ ایشان در پاسخ گفت که من چنین قصدی ندارم و تصمیمی نگرفتهام. این عینا سخن کسی است که در مظان این است که میخواهد از بهشت به پاستور برود. البته بعضی اوقات برخی رفتارها از جانب دوستان و گروه های سیاسی مصداق دوستی خاله خرسه است، اینجاست که برخی چون دوست دارند آقای قالیباف رئیسجمهور شود و مشکلات کشور حل شود ، نوعی حرف میزنند و رفتار میکنند که جامعه احساس کند آقای قالیباف میخواهد به پاستور برود، از آن سو گروه های سیاسی رقیب هم این موضوع را تبدیل به فرصت یا فشار و تخریب می کنند برای زیر سوال بردن خدمات شهرداری. این شکل طرح موضوع برای آقای قالیباف آوردهای که ندارد هیچ، بلکه ریزش هم دارد.»
یا حرف های نماینده مجلس هم استانی اش که گفته« سال دیگر در همین زمان در خبرهایتان مینویسید "رئیسجمهور قالیباف" و دلیلش هم اجماع اصولگرایان است که به زودی خبرش را میشنوید.»
همه می گویند حرف هایی که او به تازگی در روز دانشجو بیان کرده نشانه ای است از اینکه دیگر برای نامزدی شکی ندارد. نشانهای است از اینکه او یک پای انتخابات اردیبهشت ماه است. می گویند اینکه او صربح تر از سعید جلیلی به وضعیت این روزهای برجام اعتراض کرده نشانه ای است از یک شیفت کاراکتری .
نقل می کنند که تغییر ظاهر او در واقع تولید یک برند جدید برای خلق یک شخصیت متفاوت است. باید سخنان اخیر او را تحلیل کنیم آنوقت متوجه می شویم کدام گزاره درباره او به حقیقت نزدیک تر است؛:«قالیباف تصمیمش را برای نامزدی در انتخابات گرفته یا اینکه قالیباف برنامه ای برای ریاست جمهوری ندارد»
روز متفاوت آقای شهردار
حرف و حدیث های تازه پیرامون او از سخنانش در روز دانشجو نشات گرفته ؛ آنجا که او گفته :« نفر میفرستند پیش من میگویند فلانی تو بیا بگو در انتخابات شرکت نمیکنم، در این شرایط از تو حمایت هم میکنیم، این بحثها هم جمع میشود و اینقدر هم فشار نمیآورند. من هم گفتم من یک مجاهد و خدمتگزار هستم و به این افتخار میکنم. ما انقلاب کردیم که همین زد و بندها اتفاق نیفتد و فضای باز سیاسی وجود داشته باشد؛ هر چقدر شما تخریب کنید، ما محکمتر ایستادهایم. در این مورد اخیر هم جز بحثهای سیاسی موضوع چیز دیگری نیست.»
این همان جملاتی است که با استناد به آن می گویند محمد باقر قالیباف غیر مستقیم اعلام نامزدی کرده و گفته مقابل تهدیدها برای نامردی اش مقاومت کرده است. حتی تحلیل می کنند که این حرف ها پاسخی است به آنهایی که می گویند ماجرای املاک کار پرونده نامزدی قالیباف را برای این انتخابات بسته است. در واقع او همه فشارهای چند وقت اخیر را تنزل داده به «بحث های سیاسی» تا اینکه می گویند او از کاندیداتوری منصرف شده را یک تحلیل و برداشت غیرواقعی نشان دهد . اما چه کسی به او پیام فرستاده است؟
پیکی که به دفتر او رفته از کدام جناح بوده و چه نشانی داشته؛ قالیباف حرفی در این باره نزده اما براساس شنیده ها از قرار یکی از مخالفان او در شورای شهر بوده که حامل این پیغام بوده است. شاید شهردار تهران همین روزها راز این ملاقات را فاش کند. این اما همه ماجرا نیست. محمد باقر قالیباف در روز داغ دانشگاه ها حرف های مهمی تری هم زده است . آنجا که گفته « اگر امروز انتقادها وجود دارد برای این است که ما میز مذاکره را میز مبارزه فرض نکردیم و آمدیم به آنها اطمینان کردیم. در شرایطی که مقام معظم رهبری در چند سال قبل از برجام طی سخنانی در مشهد فرمودند اگر آمریکایی با دستکش مخملی هم سراغ شما آمدند، زیر این دستکش مخملی دست چدنی دارند. آنها در تاریخ نشان داده اند که صداقت نداشته و دنبال کمک به کسی نیستند بلکه دنبال منافع خودشان میروند. نتیجه را امروز میبینیم که نه چرخ هستهای و نه چرخ زندگی نمیچرخد؛ این بابت خوش باوری به آمریکا است. این هم سادهلوحی است که آب و نان و زندگی مردم و اقتصاد و آلودگی هوا و همه چیز را به برجام گره بزنیم. اگر این کار را انجام دهیم معلوم است، الفبای حکومتداری را بلد نیستیم و دنیا و استکبار را نشناختهایم.»
تحلیل محتوای این سخنان به ما می گوید محمد باقر قالیباف صریح و بی پروا به سمت نقد حسن روحانی رفته، صحنه انتخابات 92 را زنده کرده و البته مهمترین شعار حسن روحانی در مبارزات انتخاباتی گذشته را به چالش کشیده است. خواسته اعلام کند که نه چرخ سانترفیوژها چرخیده و نه چرخ کارخانه ها. به یک معنا او سیاست را به دیپلماسی گره زده تا رقابت با حسن روحانی را از نقطه قوت او کلید بزند.
اینجا اما یک نکته کلیدی وجود دارد ؛ اینکه در زمانه ای که سعید جلیلی به اقتصاد شیفت کرده و خود را دل آشوبه مسکن و اجاره نشین ها نشان داده چرا محمد باقر قالیباف درست به جایی نقل مکان کرده که منتقدان و معترضان هسته ای حسن روحانی آنجا حضور دارند ؟ پاسخ این است؛ درست به همان دلیل که سعید جلیلی خواسته احمدی نژاد دوران باشد تا سبد رای خود را از سرمایه اجتماعی این بخش پر کند محمد باقر قالیباف هم خواسته با بهره گرفتن از کاراکتر سعید جلیلی سبد انتخاباتی خود را از آرا طیف چپ اصولگرا بهره مند سازد. به بیان دیگر او خواسته تا این پپغام را به برخی مخالفان نامزدی اش در جناح مخابره کند که «نگران نباشید در انتقاد از برجام در مبارزات انتخاباتی، کمتر از سعید جلیلی نخواهم بود».
آیا این تدبیر او در روزهای تصمیم ساز پیش رو و در انتخابات به نفعش خواهد بود؟ محمد باقر قالیباف هر دو بار که در انتخابات حاضر شده خوب شروع کرده ، در نظرسنجی ها بالارفته و هر دو بار هم در یک فاصله زمانی حتی نفر اول هم بوده است . اما چه شده که او نتواسته نفر اول قوه مجریه در ایران باشد؟
محمد باقر قالیباف این بار هم اگر چه که با حاشیه های سنگینی در همین ابتدا مواجه شده اما باز خوب شروع کرده ؛ اوضاع او فعلا نسبت به سایرین بهتر است ؛ محمد رضا باهنر او را به سعید جلیلی ترجیح داده و در موردش گفته:« اصولگرایان هنوز به نظر نهایی نرسیدند امابه طور کل اعتقاد من این است کاندیداهایی که قبلا به صحنه آمدند و خود را در معرض آزمایش قرار دادند و وضعشان مشخص شده است دیگر نامزدیشان تکرار نشود. البته این موضوع در مورد آقای قالیباف فرق میکند. میزان رای آقای قالیباف در انتخابات سال 84 و 92 بعد از فرد منتخب بوده است . به نظر میرسد آقای قالیباف یکی از مصادیقی باشند که نامزدیشان برای انتخابات ریاست جمهوری باز هم قابل بررسی است. اصولگرایان دو شاخصهی مهم کارآمدی و امکان جلب و جذب آراء را برای معرفی کاندیدای واحد مد نظر دارند. اگر کسی هر دوی این پارامترها را داشته باشد کاندید نهایی اصولگرایان خواهد بود.»
کم نیستند کسانی که در جناح اصولگرا حرف هایی از جنس سخنان محمد رضا باهنر در مورد محمد باقر قالیباف مطرح می کنند. فعلا اصولگرایان او را به همه حتی سعید جلیلی ترجیح می دهند. او نفر اول است؛ شانس نخست رقابت با حسن روحانی. این را هم از سخنان نماینده هم استانی اش، هم از اظهارات مرتضی طلایی ،هم محمد رضا باهنر و حتی از سخنان خودش می توان فهمید . عزم او جزم شده ؛ سخت است که نامزد 96 نباشد ؛ مگر آنکه رخدادی غیر منتظره پدیدار شود.
۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]
صفحات پیشنهادی
اصولگراها قالیباف را به جلیلی ترجیح میدهند؟
اصولگراها قالیباف را به جلیلی ترجیح میدهند رصد تحرکات انتخاباتی در جناح راست میگوید اگر بنا باشد اصولگرایان از میان جلیلی و قالیباف یک نفر را برای انتخابات ریاست جمهوری برگزینند حتما رای اکثریت به شهردار تهران خواهد رسید حالا قالیباف در تازهترین اظهاراتش تحلیلها را به سمت قسعید جلیلی نظر اصولگرایان را جلب نکرد /جزئیات صفبندی اصولگراها در انتخابات 96
سعید جلیلی نظر اصولگرایان را جلب نکرد جزئیات صفبندی اصولگراها در انتخابات 96 یک نماینده پیشین مجلس گفت مکانیزم رسیدن به وحدت اصولگرایان پذیرش یاوری روحانیت است آفتابنیوز جواد آرینمنش با اشاره به وضعیت کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم اظهار کرد کاالمانیتور:روس ها معتقدند پیروزی قالیباف یا جلیلی در انتخابات به نفع مسکو تمام می شود
المانیتور روس ها معتقدند پیروزی قالیباف یا جلیلی در انتخابات به نفع مسکو تمام می شود با توجه به تاریخ جغرافیای سیاسی و وضعیت فعلی دو کشور روسیه به طور ویژه انتخابات آتی ریاست جمهوری در ایران را رصد می کند این انتخابات ممکن است پیامدهای قابل توجهی برای خاورمیانه و فراتر از آن دچرا کاربرها سورفیسبوک را به مکبوک ترجیح میدهند؟
سورفیس Surface Dock این امکان را به شما میدهد که بهجای استفاده از 2 رایانه فقط یک سیستم داشته باشید سورفیس بوک Surface Book یک درگاه اتصال صفحه نمایش display port دارد و داک سورفیس هم این امکان را دراختیار شما میگذارد که آن را به یک صفحه نمایش خارجی متصل کرده و همچنین بمدیران باید به تناسب تخصص و کاری که انجام میدهند، حقوق دریافت کنند
مدیران باید به تناسب تخصص و کاری که انجام میدهند حقوق دریافت کنند محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت معدن و تجارت به همراه هیأتی از معاونان و مدیران این وزارتخانه با قاضی سراج و گروه بازرسی این وزارتخانه دیدار و گفت و گو کرد به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رحمله انتخاباتی جلیلی و قالیباف به دولت روحانی
حمله انتخاباتی جلیلی و قالیباف به دولت روحانی اصولگرایان دیروز در دانشگاههای اصلی کشور حضور پررنگی داشتند روز دانشجو بهانهای بود برای حمله دوباره آنها به دولت جلیلی و قالیباف دو نامزد محتمل اصولگرایان پیشرو این حملات بودند آفتابنیوز سعید جلیلی سرپرست تیم هستهای در دسکوت جلیلی هوشمندانهتر از موضعگیری قالیباف
سکوت جلیلی هوشمندانهتر از موضعگیری قالیباف روز نو عبدالرضا داوری گفت سکوت اخیر جلیلی در مورد تمدید تحریمها را هوشمندانه ارزیابی میکنم و شاید مشاوران قالیباف مشاورههای خوبی برای موضعگیریهای ایشان به او نمیدهند به گزارش روز نو مشاور وزیر کشور دولت محمود احمدینژاروحانی ۲۴ میلیون رای دارد/ اصولگرایان دچار اشتباهند و تصور میکنند با تند کردن فضا در حوزه برجام میشود بر روحان
سکوت اخیر جلیلی در مورد تمدید تحریم ها را این هوشمندانه ارزیابی میکنم و شاید مشاورین قالیباف مشاوره های خوبی برای موضع گیری های ایشان به او نمی دهند تنها کسی که میتوانست انتخابات بعدی را به انتخاباتی چالشی برای روحانی تبدیل کند احمدی نژاد بود که اعلام انصراف کرد پایگاه خبری تحلیدلواپسان حاضرند به قیمت تخریب دولت و برجام، تا كجا پيش روند؟/ آيا با چنين اقداماتي، جليلي یا قالیباف رييس جمهو
دلواپسان حاضرند به قیمت تخریب دولت و برجام تا كجا پيش روند آيا با چنين اقداماتي جليلي یا قالیباف رييس جمهور می شوند و روحاني شكست مي خورد تصویب تمدید مجدد تحریم ها در مجلس سنای امریکا موجی از حمله همه جانبه دلواپسان را به دنبال داشت به نحوی که برخی از آنان از فاجعه و مصیبتاستعفا را نه از سر فشار دادم، نه بهخاطر جلب توجه
مدیرعامل سابق شرکت راهآهن در پیامی دلایل استعفای خود را اعلام کرد به گزارش ایلنا محسن پورسید آقایی در پیامی در شبکه های اجتماعی درباره دلایل استعفای خود نوشت لازم است از همه عزیزانی که در این مدت از سر لطف و بزرگواری بنده را مورد مرحمت قرار دادند تشکر نمایم واقعیت این است که-
سیاسی
پربازدیدترینها