تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817588746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش تولید روغن زیتون


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رییس شواری ملی زیتون با بیان این که دانه زیتون روغنی قبل از برداشت به سرمای ناگهانی برخورد کرد، گفت:‌ بخشی از میزان تولید زیتون روغنی به همین دلیل از بین رفت لذا پیش‌بینی می‌شود امسال نتوانیم بیش از ۲۰۰۰ تن روغن زیتون تولید کنیم.


سید احمد بلند نظر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اختلاف وزارت کشاورزی و شورای ملی زیتون در زمینه اعلام میزان سطح زیر کشت باغات زیتون، اظهار کرد: وزارت کشاورزی سطح زیر کشت را ۱۰۳ هزار هکتار می‌داند که این رقم دقیق و مورد تایید شورای ملی زیتون نیست. با توجه به اینکه در پنج سال اخیر بسیاری از باغات زیتون خصوصا در استان‌های جنوبی کشور به دلیل عدم باردهی و کمبود آب، از کشت زیتون خارج شده‌اند، نمی توان رقم دقیقی ارائه کرد.


وی افزود: میزان باردهی بعضی باغ‌ها نیز افزایش داشته است اما شورای ملی زیتون اعتقاد دارد بیش از ۵۵ هزار هکتار سطح کشت زیر زیتون وجود ندارد اما این عدد مورد تایید وزارت کشاورزی نیست.


بلندنظر با اشاره به اینکه امسال در تولید زیتون کنسروی سال نوآوری است، ادامه داد:‌ در این سال‌ها تولید زیتون کمتر می شود. برداشت این نوع زیتون در استان‌های جنوبی و شمالی به اتمام رسیده است. در استان های جنوبی به دلیل کم آبی و این که در سال نوآور قرار داریم مجموع میوه های برداشتی بیش از ۳۰ هزار تن نبوده است برداشت زیتون کنسروی تا قبل از سرمای ناگهانی به اتمام رسید، اما در مورد زیتون روغنی این گونه نیست.


رییس شورای ملی زیتون با اشاره به سرمازدگی باغات گفت:‌ به دلیل این که زیتون روغنی دیرتر از زیتون کنسروی برداشت می شود، امسال این نوع زیتون به یخبندان ناگهانی نواحی شمالی کشور برخورد کرد و قسمتی از آن به دلیل سرمازدگی قابل استفاده نیست. در استان های جنوبی نیز زیتون روغنی به خاطر به صرفه نبودن، اقتصادی نیست. همچنین نیاز به آبیاری بیشتر نسبت به زیتون کنسروی دارد بنابراین زیتون روغنی کاشت نمی شود.


وی در باره اینکه با توجه به آسیب دیدگی زیتون‌های روغنی، میزان تولید روغن زیتون داخلی چگونه خواهد بود؟ گفت: اگر زیتون های روغنی آسیب هم نمی دید میزان تولید روغن زیتون به بیش از ۳۰۰۰ تن نمی رسید، اما امسال بیش از ۲۰۰۰ تن روغن زیتون نخواهیم داشت.


بلندنظر افزود: میزان مصرف روغن زیتون ۱۵ هزار تن در سال است و اگر حداکثر ۳۰۰۰ تن تولید کنیم، باید ۱۲ هزار تن روغن زیتون نیز وارد کنیم. اما این آمار صرف نظر از شبکه قاچاق است، چراکه مقدار زیادی روغن بی کیفیت قاچاق نیز وارد بازار مصرف می شود.


واردات زیتون کنسروی همچنان ممنوع است


رییس شورای ملی زیتون با اشاره به اینکه وارد کردن زیتون کنسروی ممنوع است، ادامه داد:‌ زیتون کنسروی به اندازه کافی در ایران تولید می‌شود پس نیازی به واردات آن نداریم، اما در مورد زیتون روغنی موضوع متفاوت است. اکنون سرانه مصرف روغن زیتون در ایران پایین است در صورتی که به این محصول باید به عنوان دارو نگاه شود.


بلندنظر در خصوص تعرفه واردات دانه زیتون روغنی، گفت: تعرفه واردات زیتون فله ای ۲۸ درصد و تعرفه بسته بندی شده آن ۵۵ درصد است. معتقدیم تعرفه زیتون فله‌ای نباید این میزان باشد، زیرا باعث افزایش قیمت و به تبع آن کاهش مصرف می شود و با توجه به این که زیتون همچون دارو است نباید مردم از مصرف این محصول محروم شوند.


وی گفت: طی جلساتی که با دولت داشتیم خواهان برداشته شدن تعرفه زیتون فله‌ای بودیم، زیرا مصرف بیشتر این محصول باعث سلامت بیشتر جامعه خواهد شد، اما نه به منظور افزایش درآمد وارد کننده بلکه به منظور کاهش قیمت تمام شده آن و افزایش مصرف توسط مردم.


بلندنظر در همین خصوص ادامه داد: در مورد زیتون بسته‌بندی به اعتقاد ما اگر تعرفه ۲۰۰ درصد نیز اعمال شود مشکلی ندارد، زیرا اگر در داخل بسته بندی شود برای کارگر ایرانی نیز شغل ایجاد می شود پس چرا این کار را خارج از ایران انجام دهیم.


۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن