تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860299317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی سازمان بورس از بازگشایی نماد بانکها چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مدیرکل نظارت بر بانکها و موسسات اعتباری بانک مرکزی با تاکید بر اینکه اختلافی بر سر بازگشایی نماد بانکها با بورس نداریم، گفت:با توجه به اعمال نظارت بانک مرکزی، صورت‌های مالی باید شفاف شود.


‎عباس کمرئی در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه در حال حاضر اختلافی بین بانک مرکزی و بانک‌ها در خصوص رسیدگی به صورت‌های مالی و برگزاری مجامع آنها وجود ندارد، گفت: بانک مرکزی در این خصوص جلسات متعددی با مدیران عامل و اعضای هیات‌مدیره بانکها برگزار کرده است؛ در واقع رسیدگی به صورت‌های مالی به نحوی است که صورت‌های مالی بانک‌ها در یک یا چند جلسه با حضور مدیرعامل و اعضای هیات‌مدیره بانک‌ها، معاون نظارتی بانک مرکزی و مدیران و کارشناسان  حوزه نظارت بررسی می‌شود.


مدیرکل نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری افزود: پس از بررسی‌های لازم در این جلسه، برخی اصلاحات اعمال می‌شود و ماحصل آن، نامه بانک مرکزی برای برگزاری مجمع بانک است؛ این در حالی است که بانک مرکزی در راستای ایجاد شفافیت بیشتر و نظارت عالیه خود، در بهمن ماه سال گذشته موضوع تهیه صورت‌های مالی بر اساس فرمت‌های موردنظر بانک مرکزی را به بانک‌ها ابلاغ کرده است.


وی تصریح کرد: بانک‌ها از این تاریخ، فرصت داشتند که صورت‌های مالی خود را براساس این فرمت‌ها تهیه و به بانک مرکزی ارائه کنند؛ در این میان، اغلب بانک‌ها  صورت‌های مالی را بعد از اتمام سال مالی و در فرصت مقرر برای بانک مرکزی ارسال کردند؛ سپس مجامع آنها برگزار شد و تصمیمات بانک مرکزی را هم عملیاتی کردند.


‎به گفته کمرئی، چند بانک خصوصی‌شده، صورت‌های مالی خود را پس از اتمام فرصت مقرر بعد از رایزنی‌های بانک مرکزی با سازمان بورس، حسابرسی و وزارت امور اقتصادی و دارایی نهایتا مطابق با نظر بانک مرکزی ارسال کردند که بانک مرکزی نیز، این صورت‌های مالی را سریعا" بررسی و نظر کارشناسی خود را اعلام  و مجامع این بانکها نیز برگزار شده است.


وی اظهار داشت: مهمترین موضوع برای بانک مرکزی ذخایر کافی برای مطالبات مشکوک‌الوصول، محاسبه و ذخیره حصه سالانه حقوق بازنشستگی، ممانعت از شناسایی سود برخی معاملات و شناسایی وجه التزام نسبت به مطالبات بانک‌ها از دولت پس از تائید مراجع ذیصلاح است.


‎کمرئی با بیان اینکه مرجع تائید شناسایی وجه التزام بانک‌ها از بدهی دولت، مراجع ذی‌صلاح از جمله سازمان برنامه و بودجه است، اظهار کرد: وجه التزام از بابت طلب بانک‌ها از دولت برای آنها درآمد و برای دولت، هزینه به شمار می‌رود؛ لذا دولت و سازمان برنامه و بودجه باید به بانک‌ها اجازه دهند تا این وجه التزام را به عنوان درآمد خود در نظر گیرند.


وی در توضیح این مطلب ادامه داد: بنابراین تا زمانی که این موضوع قطعیت پیدا نکرده، باید از ردیف درآمدی بانک‌ها خارج شود؛ بر همین اساس، طبیعی است زمانی که سازمان برنامه و بودجه موضوع پرداخت وجه التزام را بپذیرد، سود و زیان بانک به میزان مبلغ مورد موافقت آن سازمان، می‌تواند تغییر پیدا کند. بر این اساس در نامه‌ای که بانک مرکزی به بانک‌ها ابلاغ کرد، شناسایی و لحاظ وجه‌التزام مطالبات بانک‌ها از دولت را منوط به کسب مجوز از مراجع قانونی دانسته است.


‎مدیرکل نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری درخصوص نمادهای متوقف در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر 600 نماد در بازار سرمایه داریم که از آن میان، 17 نماد بانکی است. با توجه به برگزاری مجامع بانکهای واگذار شده اصل ٤٤ قانون اساسی، لازم است نماد این بانکها به موقع بازگشایی شود. با توجه به اعمال نظارت و کنترل بانک مرکزی، صورت‌های مالی این بانکها شفاف‌تر شده است تا سهامداران بر این اساس بتوانند خرید و فروش مطمئن‌تری انجام دهند.


‎کمرئی با تاکید بر اینکه بازگشایی به موقع نماد بانک ها در بورس، وظیفه ذاتی سازمان بورس و اوراق بهادار است، گفت: در واقع پس از برگزاری مجمع بانکها،‌ بازگشایی به موقع نماد، وظیفه سازمان بورس و اوراق بهادار است که باتوجه به اطلاعات خود از بانک‌ها یا دیگر شرکت‌ها، نسبت به بازگشایی به موقع نماد آنها اقدام کند. بر این اساس، حال اگر نماد باز شود، با توجه به فعل و انفعالات صورت گرفته، چه اتفاقی بر روی شاخص می افتد، نگرانی هایی است که احتمالا در سازمان بورس و اوراق بهادار وجود دارد.


وی گفت: این اقدامات به منظور ایجاد شفافیت بیشتر و در جهت رعایت حقوق سهامداران و سپرده گذاران انجام می‌شود. بنابراین ما در بانک مرکزی اختلافی با بانک‌ها نداریم و خود بانک‌ها ایرادات خود را در گزارش های ارسالی اولیه به بانک مرکزی پذیرفته‌اند. به علاوه، ایرادهای مطرح و اعلام شده از سوی بانک مرکزی، برگرفته از گزارش‌های حسابرسی بوده و ما هم تلاش کرده‌ایم از سخت‌گیری بی‌مورد پرهیز کنیم.


کمرئی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی در تلاش است تا با یک شیب ملایم، نسبت به رفع همه ایرادهای حسابرس تا رسیدن به شفافیت کامل و با کمک مدیران‌ عامل و هیات‌مدیره بانک‌ها اقدام کنیم. بنابراین بانک مرکزی تاکید می‌کند ایراداتی که خود بانک‌ها اعلام کرده‌ و مورد تائید حسابرس نیز هست، رفع شود.




۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن