تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816827833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا کودکان دروغ می‌گویند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چرا کودکان دروغ می‌گویند؟
به گفته لاورنس کوتنر از روانشناسان آمریکایی، عناصر ضروری برای گفتن ساده‌ترین دروغ‌ها رشد احساسی، هوشی، اجتماعی و عصب شناختی است.
کارشناسان در مطالعات مختلف به بررسی این موضوع پرداختند که چه نوع روش تربیتی والدین بیشتر کودکان را به دروغ گفتن ترغیب می‌کند.

به گزارش ایسنا، تمامی کودکان در برخی مواقع دروغ می‌گویند. در حقیقت زمانیکه کودک توانایی را پیدا می‌کند تا ماهرانه دروغ بگوید به سطحی از هوش دست پیدا کرده‌ است.

به گفته لاورنس کوتنر از روانشناسان آمریکایی، عناصر ضروری برای گفتن ساده‌ترین دروغ‌ها رشد احساسی، هوشی، اجتماعی و عصب شناختی است.

کوتنر افزود: درصورتیکه منطق یک کودک را بررسی کنید متوجه می‌شوید آنان در تشخیص انجام یک کار بد و اینکه آدم بدی شناخته شوند، مشکل دارند. به طور مثال کودک سه ساله‌ای را در نظر بگیرید که کنار دیواری ایستاده که با مربا کثیف شده‌ است. زمانیکه با این پرسش روبرو می‌شود که "تو دیوار را کثیف کرده‌ای؟" در پاسخ می‌گوید "نه". اگر این کودک در پاسخ به این سوال بگوید این کار را انجام داده‌ است باید تعجب کرد.

این روانشناس تاکید کرد: با بزرگتر شدن، کودکان متوجه اثرات کارهایشان می‌شوند و به فهم و درک بیشتری دست پیدا می‌کنند و در نتیجه دروغ گفتن‌شان پیچیده‌تر می‌شود.

در بررسی انجام شده در سال 2011 روانشناسان یک نوع بازی را در دو مدرسه مختلف در آفریقای غربی اجرا کردند. یکی از این مدارس از قوانین انضباطی سخت و دیگری از قوانین راحت‌تری برخوردار بود. در طول این مطالعه از کودکان درخواست شد تا بدون نگاه کردن حدس بزنند چه شیئی پشت سر آنان در حال صدا کردن است. در زمان انجام تست بزرگسالان داخل اتاق حضور نداشتند.

زمانیکه بزرگسالان به اتاق بازگشتند از کودکان خواستند حدس خود را گفته و بگویند آیا به شئ مد نظر نگاه کرده‌اند؟

محققان دریافتند کودکانی که در فضاهای انضباطی سخت و جدی بوده‌اند بیشتر احتمال دارد، دروغ گویند. اگرچه این مطالعه در محیط تحصیلی انجام شد اما کوتنر معتقد است روش تربیتی سخت و خشن والدین هم می‌تواند نتیجه مشابهی داشته باشد.

کوتنر گفت: بر اساس تحقیقات انجام گرفته روش تربیتی سخت و خشن، درونی‌سازی اصول و رفتارهای اخلاقی را ارتقا نمی‌دهد و می‌تواند کودکان را به انجام رفتارهای اشتباه و نادرست ترغیب کند. همچنین درصورتیکه کودکان جایگزینی برای دروغگویی پیدا نکنند به این نتیجه می‌رسند که انتخاب دیگر نخواهند داشت.

کوتنر همچنین در پاسخ به این پرسش که روش تربیتی می‌تواند بر دروغگویی کودک تاثیر بگذارد، می‌گوید: نمی‌توان به طور قطع در این رابطه اظهار نظر کرد. والدین باید برای کودک خود قوانینی وضع کرده و از آنان انتظاراتی داشته باشند اما نباید رفتار اقتدارگرایانه داشته باشند.
به گزارش ایسنا به نقل از هلث لاین، اگر فرزندی دارید که دروغ می‌گوید باید به او کمک کرد تا انتخاب بهتری داشته باشد. در واقع باید به او کمک کرد تا در برابر آنچه او را وادار به دروغ گفتن می‌کند مقاومت نشان دهد.


تاریخ انتشار: ۰۷:۳۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - 08 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن