تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799054939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها راه مبارزه با فساد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایلنا: سید علی آزمایش طی سخنانی در نشست تخصصی«اتحاد برای مبارزه با فساد» که به مناسبت ۹ دسامبر روز جهانی مبارزه با فساد در دانشکده حقوق تهران مرکز برگزار شد، با بیان اینکه عموما در همایش‌ها و سخنرانی‌ها شرکت نمی‌کند اما این بار استثنا قائل شده، بیان کرد: جرم انگاری مسائل در جامعه باید زمانی باشد که عملی ذهن مردم را مشوش کند. به طور مثال قتل و دزدی اما در مورد جرم فساد باید ببینیم که این جرم ذهن مردم را مشوش می‌کند یا خیر. اگر ذهن مردم را مشوش نکند جرم انگاری آن بی دلیل است مانند جرم انگاری داشتن وسایل دریافت امواج ماهواره‌ای در منازل.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه با جرم انگاری فساد مخالف نیست، بیان کرد: مبارزه با فساد لازمه‌اش اهتمام دولت‌ها و وجود شفافیت در اعمال آنهاست. فساد در کشور باعث رشد فقر و آوارگی ملت‌ها می‌شود و به همین دلیل باعث بر هم ریختن نظم جامعه بین المللی می‌شود و از همین رو است که سازمان ملل به این موضوع حساس است و راجع به آن موضع‌گیری می‌کند.

این حقوقدان در ادامه با اشاره به میزان اهمیت و گستردگی فساد در آینده جهان گفت: در آینده فساد به حدی گسترده می‌شود که به عنوان یک جنایت بین المللی از آن یاد می‌شود. برای مبارزه با فساد داخلی عوامل زیادی درگیر هستند که مهمترین و اساسی‌ترین آنها اراده حکومت‌هاست و الا مقالات ، سخنرانی‌ها و مراسم بدون وجود اراده دولت‌ها هیچ تاثیری ندارد. دولت‌ها به تنهایی نمی‌توانند با فساد مقابله کنند و رسانه‌های جمعی و نهادهای مردمی باید او را در این زمینه کمک کنند. بدون کمک اینها مبارزه با فساد ممکن نیست.

این وکیل دادگستری افزود: وقتی دولت‌ها خود شفاف سازی نمی‌کنند چطور از مردم توقع دارند که در اعمال خود شفاف باشند. تنها راه مبارزه با فساد این است که خود مردم تن به فساد ندهند.

در ادامه محسن مردعلی دبیر مجمع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد در وزارت دادگستری به تبیین این کنوانسیون و اقدامات انجام شده در سطح جهانی و در داخل کشور پرداخت و گفت: از بین ۱۷۷ کشور عضو این کنوانسیون، ایران در سال ۲۰۱۴ توانست نمره ۲۷ و رتبه ۱۳۶ را به دست آورد و نیوزیلند ، دانمارک ، فنلاند ، ایسلند و سنگاپور جزو پنج کشور برتر در این زمینه هستند و طبق گزارش سازمان‌های جهانی در ایران شهرداری و اداره راهنمایی و رانندگی جزو مراکزی هستند که از نظر فساد وضعیت مناسبی ندارند.

محسن مردعلی با بیان اینکه با الحاق کنوانسیون مبارزه با فساد می‌توانیم اموال به تاراج رفته کشور را برگردانیم،‌گفت: متاسفانه تاکنون فقط ۱۰ میلیون دلار از اموال را به کشور برگردانیم اما کشوری مانند نیجریه تاکنون ۳.۲ میلیارد دلار از اموال خود را بازپس گرفته است.

صادق سلیمی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه ایران در سال ۸۷ به کنوانسیون پیوست ، گفت: قوانین مربوط به مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری در همان موقع به تصویب رسید اما رئیس جمهور وقت از امضای آن خودداری کرد.

وی در ادامه به تشریح کنوانسیون بین المللی مبارزه با فساد پرداخت و کارهای صورت گرفته در عرصه بین المللی را از جمله این اقدامات ذکر کرد.

هوشنگ‌ شام‌بیاتی نیز با ذکر تاریخچه‌ای از حقوق جزا و جرم افساد فی الارض گفت: تا قبل از قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ تعریفی از مفسد فی الارض بیان نشده بود ولی در برخی قوانین از جمله قانون مبارزه با مواد مخدر و چند قانون دیگر به جرم مفسد فی الارض اشاره شده بود. نهایتا در ماده ۲۷۶ قانون مجازات سال ۹۲ جرم افساد فی الارض تعریف شد و کلیه مصادیق آن بیان شد و بر اختلافات بر سر این موضوع پایان داد.





۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن