تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816159126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایت ایران از کریدور شمال - جنوب


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حمایت ایران از کریدور شمال - جنوب
سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، حمایت ایران از پروژه کریدور شمال - جنوب را در راستای رونق تجارت منطقه‌ای و تقویت همکاری‌های فی‌مابین، مورد تاکید قرار داد.
آفتاب‌‌نیوز : مهدی سنایی طی سخنانی در کنفرانس کریدور شمال - جنوب در مسکو، با اشاره به  حرکت رو به رشد اقتصاد و تجارت جهانی، همکاری 
حمایت ایران از کریدور شمال - جنوب
بیشتر کشورهای منطقه را مورد تاکید قرار داد.


به گزارش ایسنا، وی اهمیت حمل و نقل به عنوان یکی از موضوعات مهم در توسعه ارتباطات و همکاری‌های سیاسی، فرهنگی و تجاری را یادآور شد و گفت: کریدور حمل و نقلی شمال- جنوب ، مسیر کشتیرانی، ریلی و جاده‌ای برای انتقال کالا بین هند، کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای عمان، ایران، آسیای مرکزی، روسیه و اروپا است.


سفیر کشورمان در روسیه  عضویت جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ارمنستان، قرقیزستان، تاجیکستان، اوکراین، بلاروس، عمان، ترکیه و سوریه و عضویت ناظر بلغارستان در این کریدور را نشان‌دهنده اهمیت آن و تبدیلش  به یک پیمان بزرگ منطقه‌ای دانست و افزود: در واقع، طرح کریدور شمال- جنوب یک فرصت استثنایی و بی‌نظیر اقتصادی و تجاری برای کشورهای عضو و منطقه بوده و توسعه مناسبات حمل و نقلی و ارتباطات تجاری بین شهرهای مهم در کشورهای منطقه، افزایش دسترسی طرف‌های متعاهد به بازارهای جهانی، تأمین امنیت و ایمنی حمل و نقل، و تأمین شرایط برابر جهت عرضه‌کنندگان انواع خدمات حمل و نقلی از اهداف اولیه آن است.


وی  همچنین  یادآور شد که  این کریدور علاوه بر کوتاه کردن 40 درصدی طول مسیر ارتباطی آسیا و اروپا، حدود 30 درصد از هزینه‌های حمل و نقل را هم می‌کاهد.


سنایی با اشاره به اینکه در بدو فعال‌سازی کریدور شمال- جنوب، سعی شد از امکانات و مسیرهای موجود دریایی، جاده‌ای و ریلی بهره‌برداری شود، افزود: این کریدور از اقیانوس هند (بندر بمبئی) آغاز و از طریق دریا به بندر عباس در جنوب ایران متصل می‌شد و در داخل خاک ایران، کالاها از طریق حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای به بنادر شمالی (انزلی و امیرآباد) انتقال می‌یافت و کالاها از طریق دریای خزر به بنادر آستاراخان روسیه و در نهایت به اروپا حمل می‌شدند، اما برآورد کارشناسان نشان داده است با احیای مسیرهای جدید، می‌توان امکان افزایش بهره‌وری این کریدور را (از نظر زمانی و هزینه‌ها) افزایش داد.


وی همچنین با اشاره به اقدامات زیادی که در خاک  ایران و کشورهای همسایه برای فعال‌تر شدن این مسیر انجام شده، تصریح کرد: اما افزایش ظرفیت این کریدور هنوز نیازمند سرمایه‌گذاری‌ و تلاش بیش‌تر است.


سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با بیان اینکه در دسامبر 2014، ارتباط نهایی کریدور ریلی شمال- جنوب از طریق ایران، ترکمنستان و قزاقستان رسماً افتتاح شد، گفت: تکمیل عملیات ساخت مسیر ریلی قزوین- آستارا در جمهوری اسلامی ایران و اتصال آن به راه‌آهن جمهوری آذربایجان و فدراسیون روسیه، می‌تواند تأثیر زیادی در توسعه حجم مبادله کالا در منطقه آسیا و اروپا داشته باشد.


وی ادامه داد: اما ضروری است در کنار توسعه مسیرهای راه‌آهن و جاده‌ای، به توسعه زیرساخت بنادر واقع در طول مسیر به عنوان نقاط اتصال مسیرهای دریایی و زمینی به‌ویژه بنادر دریای خزر و داغستان توجه شود، زیرا همان‌طور که بیان شد توجه به رونق بازارهای منطقه‌ای و افزایش ظرفیت های تجاری، یکی از اهداف توسعه کریدور شمال- جنوب است.


سنایی خاطرنشان کرد: ارسال موفقیت‌آمیز محموله‌های تجاری از هند و از طریق ایران و جمهوری آذربایجان به روسیه در سال 2016 نشان داد که تحولی اساسی و چشم‌گیر در حمل و نقل منطقه در حال شکل‌گیری است. بدون شک ظرفیت‌های موجود در منطقه در کنار تمایل کشورهای منطقه و سرزمین‌های جنوبی فدراسیون روسیه از جمله اوستیای شمالی، قفقاز شمالی و داغستان در تحقق اهداف و آرزوهای دیرینه دولت و مردم منطقه موثر خواهد بود.






۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن