تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817081713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت اژه‌ای از علت هجمه به دستگاه قضا


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

مراسم روز دانشجو با حضور معاون اول قوه قضائیه به دعوت بسیج دانشجویی و به مناسبت شانزدهم آذر ماه در دانشگاه تهران آغاز شد و حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در این مراسم به سخنرانی پرداخت.


به گزارش میزان، مراسم روز دانشجو با حضور حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه، به دعوت بسیج دانشجویی و به مناسبت شانزدهم آذر ماه در دانشکده ادبیات  دانشگاه تهران آغاز شد.


معاون اول قوه قضائیه در آیین بزرگداشت روز دانشجو كه در تالار فردوسی دانشكده ادبیات دانشگاه تهران و با عنوان «ما حادثه ای به زخم آراسته ایم»، برگزار شد، ضمن گرامیداشت این روز اظهار كرد:خوشحالم كه با حضور در این جمع از روحیه خالص و دوست داشتنی دانشجویان استفاده می كنم و در این دقایق از این جمع انرژی گرفتم.


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای سپس به بیان فرازی از دعای روز سه شنبه پرداخت و با تبریك حلول ماه ربیع الاول و درود و صلوات بر شهدای دانشجو در همه عرصه ها گفت: در بعضی از مقاطع تاریخ اتفاقاتی می افتد كه گرامی داشتن آن مقطع موضوعیت پیدا می كند كه یكی از این مقاطع ١٦ آذر سال 1332 است.


وی با بیان اینکه مبارزه با ظلم و ظالم در همه مقاطع تاریخی وجود داشته،گفت: مبارزه با استکبار  چیزی نیست كه در یک مقطع پسندیده و در مقطعی ناپسند باشد؛ بلكه همیشه باید وجود داشته باشد.


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای اظهار کرد: فلسفه گرامیداشت روز 16 آذر برای زنده نگه داشتن ارزشهایی است که مثل چنین روزی در چند دهه گذشته اتفاق افتاده و دانشجویان مانباید فراموش کنند و البته فراموش نخواهند کرد.


وی ادامه داد: امروز دانشجوی بصیر و انقلابی و خستگی ناپذیر ماست که می تواند کژی ها را راست کند و از بسیاری از مظالم و رذایل انسانی جلوگیری کرده و در مقابل هر نوع بی عدالتی همچون گذشته، امروز هم برسر همه ما برای تحقق عدالت فریاد بزند.


معاون اول قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود که با تشویق دانشجویان همراه شد، گفت: دوست دارم امروز تمام وقتم را در اختیار دانشجویان عزیز قرار دهم و علاقه مندم که سوالات، بی پرده، چالشی و البته همراه با رعایت اخلاق وانضباط مطرح شود و بنده نیز شفاف آنچه را که می دانم و می توانم پاسخ خواهم داد.


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در بخش دیگری از سخنان خود که با فریاد مرگ بر آمریکای دانشجویان همراه شد، با بیان اینکه امروز دشمن ما روی دو چیز فوق العاده سرمایه گذاری می کند، گفت: دشمن امروز روی نفوذ در جهت تاثیرگذاری در تصمیم گیری و تصمیم سازی مدیران و همچنین  تخریب روحیه انقلابی همه مردم ما بخصوص جوانان سرمایه گذاری می کند.


وی ادامه داد: دشمن عنوان می کند که چند دهه از انقلاب گذشته است و دیگر وقت انقلابی گری نیست و اگر نبود به میدان آمدن صریح مقام معظم رهبری، بسیاری از افراد در همین داخل با همنوایی دشمن اصلی شیطان بزرگ امریکا می خواستند روحیه انقلابی گری و جهادی را یک روحیه تندروی و افراطی به حساب اورند.


وی تصریح کرد: امروز دشمن بشدت به دنبال این است که به روحیه جوانان ما و عموم مردم نسبت به ایستادگی، مقاومت و مسائلی که تا به امروز دشمن را زمین گیر کرده، خدشه وارد کند. 


معاون اول قوه قضائیه در ادامه گفت: دشمن می خواهد روحیه مردم را دچار تردید کرده و به سمت کسل شدن و بی توجهی نسبت به مسائل سوق دهد و با کمال تاسف در داخل هم، همراهانی داشته و دارد.


سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: امروز از اعظم طاغوت ها که ما ملزم هستیم بر اساس آیه قرآن از آن اجتناب کنیم، آمریکاست. همه تلاش طاغوت این بوده که امروز چهره این شیطان بزرگ مجسم و جنایت و خباثتش را در نگاه ما کمرنگ و کمرنگ تر کند.


سخنگوی دستگاه قضا گفت: در فرمایشات برادر عزیزمان (یکی از دانشجویان) این بود که امروز هجمه سنگینی علیه قوه قضائیه وجود دارد. این موضوع کاملا درست است و دلایل مختلفی دارد که از دلایل عمده آن این است که مفسدین اقتصادی، سیاسی، نفوذی ها و داخلی و خارجی احساسشان این است که قوه قضائیه قدرت برخورد با آنها را پیدا کرده است و امروز می تواند هر فرد مجرمی را پای میز محاکمه بکشاند.


وی ادامه داد: یک وقتی مطرح می کردند چرا با آفتابه دزدها برخورد می کنید. شما امروز می بینید که چه کسانی محاکمه شده اند و در زندان هستند و تا بالاترین مقام، مورد بازخواست قرار گرفته اند و اگر چنانچه جرم آنها از نظر قانون ثابت شد، بدون هیچ گونه تبعیضی با آنان برخورد شد.


وی گفت: برادر رئیس قوه قضائیه مورد سوال بود و رئیس قوه قضائیه بطور مشخص به رئیس دادگستری دستور دادند که هیچگونه ملاحظه ای درمورد برادر من نکنید.


وی گفت: ایشان تصریح کردند کوچکترین ملاحظه ای از این نظر که فردِ مورد سوال، برادر رییس قوه قصاییه است و دارای مسئولیت در قوه است، نکنید. ایشان به خود بنده دستور دادند در مورد برادر دیگرشان که مسایلی مطرح شده بود، بررسی هایی صورت گیرد که اگر بر اساس گفته آقای احمدی نژاد و مرتضوی  عنوان مجرمانه ای رخ داده، کوچکترین ملاحظه ای نشود.


محسنی اژه ای ادامه داد: آقای رحیمی هنوز معاون اول بود و در همان زمان که در این سمت بود، بیش از ده جلسه در زمان معاون اولی اش بازپرس از وی تحقیق می کرد و بعضی از جلسات حدود چهار ساعت طول می کشید. 


وی گفت: همزمان یکی از معاونانِ اجرایی آن زمان که آقای احمدی نژاد با انجام تحقیقات از ایشان به شدت مخالفت می کرد، احضار شد تا معلوم شود در مقابل قانون همه یکسان هستند.


اژه ای تصریح کرد: یک وقتی در زمان دولت دوم خرداد مساله ای پیش آمد و یکی از معاونین وزرا را احضار کرده بودیم و در جلسه اول تحقیق گفت: وکیلم بیرون نشسته است؛ بگویم به داخل بیاید که ما موافقت کردیم. بعد گفت که من می خواهم طبق قانون عمل شود و بنده گفتم پس طبق قانون وکیل شما در تحقیقات مقدماتی نباید در جلسه باشد. 


وی تصریح کرد: یک وقتی نزد رئیس دولت اصلاحات رفتم. آن موقع من در تجدیدنظر بودم. وی گفت: آقای محسنی من شنیده ام شما حکم اختلاس فلان  مدیر ما را تایید کرده اید. گفتم: بله. وی گفت: آخر مگر این مبلغ اختلاس است؟ گفتم: شما نسبت به مبلغ سوال دارید  یا نسبت به اصل موضوع؟ وی گفت: ممکن است ایشان این مبلغ را برداشته باشد؛ اما این مبلغ اختلاس نیست. گفتم: شعار اولیه شما قانون بود و در قانون تصریح شده اگر چنانچه فردی از ده میلیون به بالا با این سمت جرمی انجام دهد، مجازات اعم از رد مال، شلاق و جزای نقدی آن در قانون مشخص است. گفت این قانون بیخودی است؛ من نیز گفتم اگر بیخود است آن را عوض کنید.


وی گفت: در این دولت هم اگر چنانچه اتهامی متوجه کسی باشد و اسناد و مدارک قابل اعتنا باشد، ملاحظه جایگاه وی نمی شود و تحت تعقیب قرار می گیرد.


اژه ای ادامه داد: در هفته های اخیر یکی از معاونین رییس جمهور  مطلب خلافی را در مورد یک روستایی در یکی از استانها گفته بود که تحت تعقیب قرار گرفت و فعلا در دادگاه بدوی محکوم شده است؛ اما چون حکم قطعی نشده، فعلا از بیان جزییات و اسم معذورم؛ ولی در اینجا ملاحظه نشد که این فرد معاون رییس جمهور است و اگر دیگری هم اتهامی متوجه اش می شد، به همین ترتیب رسیدگی می شد. 


وی گفت: امروز کسانی که در حد اعدام و بیست سال حبس و پانزده سال حبس محاکمه می شوند، چه کسانی هستند؟ امیر منصور آریا چقدر ثروتش بود؟ فقط اتهامش در آن پرونده چندهزار میلیارد بود و آنقدر ثروت داشت که اموالش تکافوی آن بدهی به بانک و جزای نقدیش  را داد.  این فرد آفتابه دزد نیست و همان زمان بسیاری از مدیران  بانک محاکمه شدند. مدیر عامل بانک صادرات واقعا دارای جایگاهی بود و از نظر شخصیتی خصوصیات مثبتی داشت و زحماتی هم پس از انقلاب کشیده بود؛ اما در آن پرونده مورد اتهام قرار گرفت. افراد زیادی واسطه شدند و سفارش کردند و گفتیم این اتهام باید رسیدگی شود و برای ما فرقی نمی کند این فرد کجا بوده و وابسته به کدام جناح و جریان است.


وی گفت: در مورد پرونده بابک زنجانی که تا این مرحله حکم اعدامش تایید شده است، چهار وزیر، رییس بانک مرکزی سابق و بعضی از مدیران دیگر و بعضی از مدیران نفت بدون هیچگونه اغماضی بعضا دو سه و چهار جلسه از آنها تحقیق شد و هنوز تحقیقات نسبت به برخی تمام نشده است. اگر قاضی به اینجا برسد که اینها سوءِنیت داشتند و یا احیانا آگاهانه و برای نفع شخصی کاری را کردند، به عنوان مسبب تحت تعقیب قرار می گیرند.





۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن