تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829281267




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبلیغات محیطی شهرداری حاشیه ساز شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه ایران: نصب بیلبوردهایی حاوی شعارهای زیست محیطی در پایتخت که در نوع خود اقدام قابل اعتنایی ارزیابی می‌شود باعث بروز انتقاداتی نسبت به شهرداری تهران در فضای مجازی شد.
 
شعارهایی چون«طبیعت قربانی تفریحات» و «تک سرنشین نرانیم» بخشی از محتوای این بیلبوردها هستند که در ادامه راه‌اندازی فراخوانی به نام «شهر تازه» با محتوای فرهنگسازی درباره موضوعات زیست محیطی و شهر سالم ایجاد شده است. مضمون یکی از این بیلبوردها این بود:«قطع درختان را قطع کنیم.» همین یک جمله کافی بود تا سیل انتقادها و اعتراض ها روانه «شهرداری تهران» شود. محتوای بیلبورد البته جای سؤال نبود، چراکه اصل تبلیغ این شعارهای زیست محیطی کار پسندیده و بجایی بود، اما آنچه این تابلوی تبلیغاتی و به عبارتی محتوای این بیلبورد را حاشیه ساز می‌کرد، سازمانی بود که این بیلبورد از سوی آن و به گفته برخی حتی با مشارکت و کمک آن نصب شده بود.
 

 برخی از کاربران که از شناسنامه پربار شهرداری تهران دربلندمرتبه‌سازی و برج سازی‌های مناطق شمالی اطلاع داشتند، در این چالش مردمی شرکت کرده و رودرروی هم، نظرات مجازی جالب توجهی ارائه کردند. بعنوان مثال سعید که خود را به عنوان طراح این فراخوان معرفی کرده و با دفاع از حمایت شهرداری در فراخوان «شهر تازه» اعلام کرده بود که« این فراخوان با دستان خالی عده‌ای جوان که طرفدار محیط زیست شهرشان هستند، شکل گرفته و شهرداری تنها در آن مشارکت کرده است.» یا مریم که نوشته بود«این تابلو داره میگه ببین من خودمم ناراحتم، شما ملامتم نکنین!» یا کاربر دیگری که به زبان طنز تأکید کرده بود« از فردا زمین خواری ممنوع هم می‌زنن» یا جملات تندوتیز و موارد مشابه که  توجه کاربران زیادی را به ایجاد این فراخوان فرهنگی و به نوعی تبلیغاتی جلب کرده بود!
 

تبلیغات محیطی شهرداری حاشیه ساز شد
 


 

اما شهرداری تهران، همان سازمانی است که در دو دهه اخیر، به علت از بین رفتن بیش از 5 هزار هکتار از باغ های  کلانشهر تهران، همیشه به عنوان متهم ردیف اول قطع درختان و تخریب باغ ها شناخته می‌شود. سازمانی که در این مدت به علت فشارهای مالی شدیدی که بارها از سوی مدیرانش علنی شده به گفته برخی اعضای شورای شهر، چاره‌ای جز کسب درآمدهای ناپایدارمثل همین تغییر کاربری‌ها و واگذاری پروانه باغ ها به برج سازان و بلندمرتبه‌سازان نداشته است. سازمانی که این روزها به اتهام فروش بوستان‌ها و پارک‌ها بویژه در مناطق یک، دو، سه و پنج همچنان درمعرض حرف و حدیث‌های بسیاراست و البته مصداق‌ها در روز روشن زیاد است و آنچه در جواب از سوی شهرداری‌های مناطق شنیده می‌شود، تنها یک جمله کوتاه است:«این ملک فاقد تخلف است!»
 

محمد حقانی، عضو شورای شهر تهران دراین باره با تأکید اینکه مدیریت شهری (شورا و شهرداری)، نگاه زیست محیطی به شهر نداشته و ندارند، به «ایران» می‌گوید: متأسفانه نگاه حاکم به شهر، نگاه نگهداری باغ ها نیست، درحالی که باغ های تهران، اندوخته‌های طبیعی و اکولوژیکی شهر تهران هستند و ظرفیت پالایش را بالا می‌برند.
 

بنابراین اگر باغ ها  را تخریب کنیم و به جای آن به کمربند سبزی بپردازیم که این روزها از سوی مقامات شهرداری به کرات عنوان می‌شود، دو کفه ترازو را یکسان نچیده‌ایم. درحالی که وظیفه اول همه ما، حفظ باغ ها و فضای سبز موجود است. البته من در دوره اول شورا درباره این موضوع فشار زیادی آوردم، اما به نتیجه دلخواه نرسیدیم. او البته در پاسخ به اینکه چرا این نگاه در شهر تهران وجود ندارد، هم اینطور توضیح می‌دهد: متأسفانه هنوز تعریف جدی و اساسی روی درآمدهای پایدار و ناپایدار نداریم. البته زمانی آقای قالیباف شهردار تهران تأکید می‌کرد که با 5 هزار میلیارد تومان هم می‌توان شهر تهران را اداره کرد، اما امروز با بیش از 20 هزار میلیارد تومان درآمد (بجز اعداد و ارقامی که در تبصره‌های بودجه به شهرداری حق درآمدزایی) می‌دهد، هم شهر به درآمدهای ناپایدار وابسته است. یا متأسفانه شهرداری به دنبال ساخت طرح های پرهزینه‌ای می‌رود که خرجش را بیش از دخلش کرده است.
 

حقانی در ادامه به باغ های کن هم اشاره کرده و می‌گوید که شهرداری هنوز هم ازعهده خرید این باغ ها بر نیامده. با وجود اینکه امسال 115 میلیارد تومان شورا برای تملک باغ‌های کن از سوی شهرداری بودجه در نظر گرفته است. یا محمد مهدی تندگویان به عنوان یکی از اعضای کمیسیون باغ ها که می‌گوید  تنها حدود 100 تا 150 درخواست از سوی مناطق شهرداری برای قطع درختان خیابان ولیعصر داشته‌ایم که مقاومت کردیم و اجازه قطع درخت را جز درمواردی که چاره‌ای نبوده، نداده‌ایم. این حرف ها البته در جایی که مقامات شهرداری می‌گویند تاکنون 60 باغ از باغ های شمالی تهران را خریداری کرده و تبدیل به بوستان کرده‌اند یا اعلام کرده‌اند که تخریب باغ ها در دهه 70 صورت گرفته و از دهه 80 به بعد توسعه فضای سبز شهر تهران، سیر صعودی داشته، کفه ترازوی قضاوت را سنگین‌تر می‌کند؟!
 
تبلیغات فرهنگی با محوریت شهروند سالم
 

حسین وجودی، مدیر تبلیغات فرهنگی سازمان زیبا‌سازی شهر تهران درباره جزئیات فراخوان «شهر تازه» با بیان اینکه این فراخوان در ادامه سلسله فراخوان‌های تبلیغاتی سازمان زیباسازی شهر تهران همچون «شهروند سالم» شکل گرفته است، به «ایران» می‌گوید: این فراخوان با همکاری ستادمحیط زیست شهرداری تهران ایجاد شده و البته برای آماده کردن محتوای این فراخوان، شورای سیاستگذاری با حضور سازمان‌های مرتبط همچون سازمان حفاظت محیط زیست راه‌اندازی شده است.
 

وی با بیان اینکه این فراخوان در چهار حوزه «هوای پاک»، «زمین پاک»، «تنوع زیستی» و «انرژی پاک» برگزار می‌شود، تأکید می‌کند: این فراخوان تا 22 آذرماه به مدت 10 روز در 300 عرشه فرهنگی شهر، به نمایش درخواهد آمد.برای این کار، 100 طراح، گرافیست و کاریکاتوریست به مدت 3 روز با حضور 4 استاد برجسته و مجرب کشور به رقابت پرداختند و شعارها نیز از سوی شورای سیاستگذاری انتخاب شده است.
 

وجودی تأکید می‌کند که هزینه نصب و تهیه این بیلبوردها، از سهم فرهنگی شرکت‌های تجاری طبق قراردادی که وجود دارد، تأمین شده است و عمده تلاشش نیز برای جلب توجه مردم در حوزه‌های فرهنگی و زیست محیطی است.




۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن