واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
یک فعال اجتماعی شهر زنجان شروع اصلاح ساختاری فرهنگ را از بطن خانواده ها، مهدهای کودک ، مدارس ابتدایی و در مجموع وظیفه آموزش و پرورش و نیز رسانه ها به ویژه صدا و سیما می داند و اظهار می کند: سرمایه گذاری در این حوزه ها با هدف ارتقای فرهنگی و آموزش و تحقق فرهنگ و حقوق شهروندی باید در اولویت باشد.
به گزارش خبرآنلاین؛ خلیل ببری با بیان این که فرهنگ در حین عمل و زندگی واقعی در لحظه لحظه زندگی عموم شکل می گیرد، می گوید: برای تحقق اهداف در حوزه فرهنگ نباید به نسل های آینده نگاه ابزاری داشت.
وی در بخش دیگر سخنانش با پرداختن به نقش مهم مدیریت شهری زنجان در پرداختن به مسائل فرهنگی بین عموم شهروندان بیان می کند: کار فرهنگی زمانبر است و باید برای رسیدن به اهداف فرهنگی در قالب تشکیلات سازمانی و نیروی انسانی مجرب قدم برداشت. معتقدم هر رفتار خوب و بد در گذر زمان بروز و ظهور پیدا می کند و باید برای بازخورد نتایج یک کار فرهنگی منتظر زمان بود.
این فعال اجتماعی نبود شغل، نشاط و تفریح در جامعه را نتیجه ورود جوانان به عرصه ناهنجاری ها می داند و ادامه می دهد: نباید فقط جوان بزهکار را مقصر اصلی رفتارهای ناهنجار بدانیم؛ چرا که محیط شهری و شرایط در برآوردن نیازها و خواسته های او موفق عمل نکرده است.
وی نقش دستگاه های فرهنگی چون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و شهرداری را در این راستا مهم می داند و می گوید: برای رسیدن به اهداف فرهنگی با ورود به موضوع آموزش کاربردی زمینه را برای هویت یابی و فرهنگ یابی مهیا و نهادینه کرد.
در برخی اوقات در شهر جرایم سنگین به اشکال مختلف انتقادهای شهروندان را در پی داشته است؛ امری که باید ابتدا به شکل تذکر و راهنمایی و آموزش در جریان باشد.
ببری با طرح این سوال که در کدام نقطه شهر راهنمایی و رانندگی به موضوع راهنمایی ورود پیدا کرده است؟ اظهار می کند: در شهری که فضاها متراکم است و جایی برای پارک خودرو، معبر جدید و مناسبی ایجاد نشده چگونه می توان تنها با متوسل شدن به جرایم مردم را با فرهنگ راهنمایی و ...
[ مشاهده متن کامل اصلاح ساختاری فرهنگ از بطن خانواده ها و مهدهای کودکدر خبر آنلاین ]اخبار پیشنهادی:
شنبه ، ۱۳آذر۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]