تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834555708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل؛ پیامد کاهش آستانه تحمل جوانان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قتل؛ پیامد کاهش آستانه تحمل جوانان
حق حيات‌ از اولين و لازم‌ترين حق انسان‌‌هاست و بدون اين حق كرامت و ارزش انساني و آزادي آن حفظ نمي‌شود تا زماني كه حق حيات را بر انسان لازم ندانيم...
نویسنده : سرهنگ اميرفراستي* 


حق حيات‌ از اولين و لازم‌ترين حق انسان‌‌هاست و بدون اين حق كرامت و ارزش انساني و آزادي آن حفظ نمي‌شود تا زماني كه حق حيات را بر انسان لازم ندانيم؛ ديگر نمي‌توان از عدالت، آزادي، برادري و برابري سخني به ميان آورد. ولي متأسفانه با نگاهي به صفحات حوادث روزنامه‌ها، روزي را نمي‌توان يافت كه از وقوع قتل يا قصاص قاتل مطلبي ننوشته باشند.

شدت قباحت اين جرم به اندازه‌اي است كه احساسات جمعي يك جامعه را تا مدت‌ها درگير مي‌كند. قتل پديده‌اي است كه در كتاب آسماني ما به شدت نكوهش شده است تا بدانجا كه فاعل آن هرگز مشمول رحمت الهي نخواهد شد.

انجام قتل، براي جامعه تبعات هولناكي به دنبال دارد و به طور خاص امنيت و احساس امنيت يك جامعه را تحت‌تأثير قرار مي‌دهد و مردم تا مدت‌ها احساس نا‌امني و تشويش خاطر خواهند كرد و مهمتر اينكه ترميم اين خلأ‌ رواني در جامعه نيازمند زماني طولاني بوده است و صرف هزينه‌هاي هنگفتي را ايجاب خواهد كرد.

آنچه موجب مي‌شود كه ما شاهد وقوع اين جرم خشن در جامعه باشيم، كاهش آستانه تحمل مردم به خصوص جوانان و نوجوانان است؛ به طوري كه در برابر هر حادثه‌اي، از خود واكنش تند و در مواردي نابخردانه نشان مي‌دهند. حتي اگر سلاح سردي هم به همراه داشته باشند از آن استفاده مي‌كنند. در حالي كه حمل سلاح سرد يا گرم توسط شهروندان ممنوع است؛ زيرا پليس هر كشوري متولي و ايجاد كننده امنيت شهروندان آن كشور است و افراد جامعه نيازي ندارند كه براي برقراري امنيت وسيله‌اي دفاعي با خود حمل كنند.

از جمله مهارت‌هايي كه در اين مواقع مؤثر واقع مي‌شود مهارت كنترل‌ خشم است. مهارتي كه با صرف زمان بسيار كمي، فوايد بسيار زيادي را به ارمغان خواهد آورد. انتظار اين است كه هنگام مواجهه با مسائلي كه باعث برانگيخته شدن عصبانيت مي‌شود از بروز عصبانيت خود به صورت ناگهاني و انفجاري جلوگيري كنيد.

مطمئن باشيد هنگام خشم، هميشه اولين راهي كه به ذهن مي‌رسد بهترين راه نيست، بنابراين با به تعويق انداختن خشم مي‌توانيد بهترين راه را برگزينيد. بنابراين اگر عصباني شديد با شمردن از ۱ تا ۵۰ واكنش خود را در برابر شرايط موجود به پس از رفع شدن عصبانيت‌تان موكول كنيد.

در لحظه عصبانيت چند نفس عميق بكشيد؛ اين كار باعث خون‌رساني بهتر به سلول‌ها و بافت‌هاي بدن و فعاليت بهتر مغز مي‌شود؛ در نتيجه قادر خواهيد بود بهتر مشكل خود را بررسي كنيد و چگونگي مقابله واقع‌بينانه را با آن بيابيد. همين طور وقتي از دست فردي يا چيزي عصباني مي‌شويد، براي لحظه‌اي با خود تأمل كنيد كه آيا ارزش دارد خود را به خاطر مسائل و مشكلات جزئي و پيش‌پا افتاده عصباني كنيد.

بسياري از مواقع با چشم‌پوشي از برخي مسائل يا رفتارها مي‌توان خود را از افتادن در دام عصبانيت نجات داد. به عنوان مثال: اگر كسي در محيط كار با شما رفتار ناعادلانه‌اي داشت به جاي غصه‌خوردن و سركوب ‌كردن خشمتان، به‌سادگي از كنار آن بگذريد و به خاطر آن اعصاب خود را فرسوده نكنيد.

برخي چيزها را نمي‌توان تغيير داد؛ گاهي بايد به جاي عصباني شدن وضعيت كنوني را پذيرفت و با آن سازگاري پيدا كرد. در اين صورت لازم است شيوه‌هاي مقابله با مشكلات را ياد بگیرید يا با آنها سازگار شويد. توصيه مي‌شود در هنگام خشم به هيچ وجه عجولانه تصميم نگيريد. زيرا هنگام عصبانيت با عقل و منطق تصميم نمي‌گيريد.
*معاون اجتماعي فرمانده انتظامي تهران بزرگ


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن