تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867547644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل؛ پیامد کاهش آستانه تحمل جوانان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قتل؛ پیامد کاهش آستانه تحمل جوانان
حق حيات‌ از اولين و لازم‌ترين حق انسان‌‌هاست و بدون اين حق كرامت و ارزش انساني و آزادي آن حفظ نمي‌شود تا زماني كه حق حيات را بر انسان لازم ندانيم...
نویسنده : سرهنگ اميرفراستي* 


حق حيات‌ از اولين و لازم‌ترين حق انسان‌‌هاست و بدون اين حق كرامت و ارزش انساني و آزادي آن حفظ نمي‌شود تا زماني كه حق حيات را بر انسان لازم ندانيم؛ ديگر نمي‌توان از عدالت، آزادي، برادري و برابري سخني به ميان آورد. ولي متأسفانه با نگاهي به صفحات حوادث روزنامه‌ها، روزي را نمي‌توان يافت كه از وقوع قتل يا قصاص قاتل مطلبي ننوشته باشند.

شدت قباحت اين جرم به اندازه‌اي است كه احساسات جمعي يك جامعه را تا مدت‌ها درگير مي‌كند. قتل پديده‌اي است كه در كتاب آسماني ما به شدت نكوهش شده است تا بدانجا كه فاعل آن هرگز مشمول رحمت الهي نخواهد شد.

انجام قتل، براي جامعه تبعات هولناكي به دنبال دارد و به طور خاص امنيت و احساس امنيت يك جامعه را تحت‌تأثير قرار مي‌دهد و مردم تا مدت‌ها احساس نا‌امني و تشويش خاطر خواهند كرد و مهمتر اينكه ترميم اين خلأ‌ رواني در جامعه نيازمند زماني طولاني بوده است و صرف هزينه‌هاي هنگفتي را ايجاب خواهد كرد.

آنچه موجب مي‌شود كه ما شاهد وقوع اين جرم خشن در جامعه باشيم، كاهش آستانه تحمل مردم به خصوص جوانان و نوجوانان است؛ به طوري كه در برابر هر حادثه‌اي، از خود واكنش تند و در مواردي نابخردانه نشان مي‌دهند. حتي اگر سلاح سردي هم به همراه داشته باشند از آن استفاده مي‌كنند. در حالي كه حمل سلاح سرد يا گرم توسط شهروندان ممنوع است؛ زيرا پليس هر كشوري متولي و ايجاد كننده امنيت شهروندان آن كشور است و افراد جامعه نيازي ندارند كه براي برقراري امنيت وسيله‌اي دفاعي با خود حمل كنند.

از جمله مهارت‌هايي كه در اين مواقع مؤثر واقع مي‌شود مهارت كنترل‌ خشم است. مهارتي كه با صرف زمان بسيار كمي، فوايد بسيار زيادي را به ارمغان خواهد آورد. انتظار اين است كه هنگام مواجهه با مسائلي كه باعث برانگيخته شدن عصبانيت مي‌شود از بروز عصبانيت خود به صورت ناگهاني و انفجاري جلوگيري كنيد.

مطمئن باشيد هنگام خشم، هميشه اولين راهي كه به ذهن مي‌رسد بهترين راه نيست، بنابراين با به تعويق انداختن خشم مي‌توانيد بهترين راه را برگزينيد. بنابراين اگر عصباني شديد با شمردن از ۱ تا ۵۰ واكنش خود را در برابر شرايط موجود به پس از رفع شدن عصبانيت‌تان موكول كنيد.

در لحظه عصبانيت چند نفس عميق بكشيد؛ اين كار باعث خون‌رساني بهتر به سلول‌ها و بافت‌هاي بدن و فعاليت بهتر مغز مي‌شود؛ در نتيجه قادر خواهيد بود بهتر مشكل خود را بررسي كنيد و چگونگي مقابله واقع‌بينانه را با آن بيابيد. همين طور وقتي از دست فردي يا چيزي عصباني مي‌شويد، براي لحظه‌اي با خود تأمل كنيد كه آيا ارزش دارد خود را به خاطر مسائل و مشكلات جزئي و پيش‌پا افتاده عصباني كنيد.

بسياري از مواقع با چشم‌پوشي از برخي مسائل يا رفتارها مي‌توان خود را از افتادن در دام عصبانيت نجات داد. به عنوان مثال: اگر كسي در محيط كار با شما رفتار ناعادلانه‌اي داشت به جاي غصه‌خوردن و سركوب ‌كردن خشمتان، به‌سادگي از كنار آن بگذريد و به خاطر آن اعصاب خود را فرسوده نكنيد.

برخي چيزها را نمي‌توان تغيير داد؛ گاهي بايد به جاي عصباني شدن وضعيت كنوني را پذيرفت و با آن سازگاري پيدا كرد. در اين صورت لازم است شيوه‌هاي مقابله با مشكلات را ياد بگیرید يا با آنها سازگار شويد. توصيه مي‌شود در هنگام خشم به هيچ وجه عجولانه تصميم نگيريد. زيرا هنگام عصبانيت با عقل و منطق تصميم نمي‌گيريد.
*معاون اجتماعي فرمانده انتظامي تهران بزرگ


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن