تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804466173




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل؛ پیامد کاهش آستانه تحمل جوانان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قتل؛ پیامد کاهش آستانه تحمل جوانان
حق حيات‌ از اولين و لازم‌ترين حق انسان‌‌هاست و بدون اين حق كرامت و ارزش انساني و آزادي آن حفظ نمي‌شود تا زماني كه حق حيات را بر انسان لازم ندانيم...
نویسنده : سرهنگ اميرفراستي* 


حق حيات‌ از اولين و لازم‌ترين حق انسان‌‌هاست و بدون اين حق كرامت و ارزش انساني و آزادي آن حفظ نمي‌شود تا زماني كه حق حيات را بر انسان لازم ندانيم؛ ديگر نمي‌توان از عدالت، آزادي، برادري و برابري سخني به ميان آورد. ولي متأسفانه با نگاهي به صفحات حوادث روزنامه‌ها، روزي را نمي‌توان يافت كه از وقوع قتل يا قصاص قاتل مطلبي ننوشته باشند.

شدت قباحت اين جرم به اندازه‌اي است كه احساسات جمعي يك جامعه را تا مدت‌ها درگير مي‌كند. قتل پديده‌اي است كه در كتاب آسماني ما به شدت نكوهش شده است تا بدانجا كه فاعل آن هرگز مشمول رحمت الهي نخواهد شد.

انجام قتل، براي جامعه تبعات هولناكي به دنبال دارد و به طور خاص امنيت و احساس امنيت يك جامعه را تحت‌تأثير قرار مي‌دهد و مردم تا مدت‌ها احساس نا‌امني و تشويش خاطر خواهند كرد و مهمتر اينكه ترميم اين خلأ‌ رواني در جامعه نيازمند زماني طولاني بوده است و صرف هزينه‌هاي هنگفتي را ايجاب خواهد كرد.

آنچه موجب مي‌شود كه ما شاهد وقوع اين جرم خشن در جامعه باشيم، كاهش آستانه تحمل مردم به خصوص جوانان و نوجوانان است؛ به طوري كه در برابر هر حادثه‌اي، از خود واكنش تند و در مواردي نابخردانه نشان مي‌دهند. حتي اگر سلاح سردي هم به همراه داشته باشند از آن استفاده مي‌كنند. در حالي كه حمل سلاح سرد يا گرم توسط شهروندان ممنوع است؛ زيرا پليس هر كشوري متولي و ايجاد كننده امنيت شهروندان آن كشور است و افراد جامعه نيازي ندارند كه براي برقراري امنيت وسيله‌اي دفاعي با خود حمل كنند.

از جمله مهارت‌هايي كه در اين مواقع مؤثر واقع مي‌شود مهارت كنترل‌ خشم است. مهارتي كه با صرف زمان بسيار كمي، فوايد بسيار زيادي را به ارمغان خواهد آورد. انتظار اين است كه هنگام مواجهه با مسائلي كه باعث برانگيخته شدن عصبانيت مي‌شود از بروز عصبانيت خود به صورت ناگهاني و انفجاري جلوگيري كنيد.

مطمئن باشيد هنگام خشم، هميشه اولين راهي كه به ذهن مي‌رسد بهترين راه نيست، بنابراين با به تعويق انداختن خشم مي‌توانيد بهترين راه را برگزينيد. بنابراين اگر عصباني شديد با شمردن از ۱ تا ۵۰ واكنش خود را در برابر شرايط موجود به پس از رفع شدن عصبانيت‌تان موكول كنيد.

در لحظه عصبانيت چند نفس عميق بكشيد؛ اين كار باعث خون‌رساني بهتر به سلول‌ها و بافت‌هاي بدن و فعاليت بهتر مغز مي‌شود؛ در نتيجه قادر خواهيد بود بهتر مشكل خود را بررسي كنيد و چگونگي مقابله واقع‌بينانه را با آن بيابيد. همين طور وقتي از دست فردي يا چيزي عصباني مي‌شويد، براي لحظه‌اي با خود تأمل كنيد كه آيا ارزش دارد خود را به خاطر مسائل و مشكلات جزئي و پيش‌پا افتاده عصباني كنيد.

بسياري از مواقع با چشم‌پوشي از برخي مسائل يا رفتارها مي‌توان خود را از افتادن در دام عصبانيت نجات داد. به عنوان مثال: اگر كسي در محيط كار با شما رفتار ناعادلانه‌اي داشت به جاي غصه‌خوردن و سركوب ‌كردن خشمتان، به‌سادگي از كنار آن بگذريد و به خاطر آن اعصاب خود را فرسوده نكنيد.

برخي چيزها را نمي‌توان تغيير داد؛ گاهي بايد به جاي عصباني شدن وضعيت كنوني را پذيرفت و با آن سازگاري پيدا كرد. در اين صورت لازم است شيوه‌هاي مقابله با مشكلات را ياد بگیرید يا با آنها سازگار شويد. توصيه مي‌شود در هنگام خشم به هيچ وجه عجولانه تصميم نگيريد. زيرا هنگام عصبانيت با عقل و منطق تصميم نمي‌گيريد.
*معاون اجتماعي فرمانده انتظامي تهران بزرگ


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن